hirdetés

Hírek

Aliexpress szülinap – már javában zajlik a warm-up!
Aliexpresskuponkütyük
írta: hajas2020.03.23.

Aliexpress szülinap – már javában zajlik a warm-up!

Gyűjtsetek kuponokat!

Múlt héten számoltunk be róla, hogy ezen a héten pénteken startol az Aliexpress születésnapi bulija. Rendkívüli akciókkal készülnek, de az árakat tovább tudjátok csökkenteni a kuponokkal. Mutatok nektek két oldalt, ahol további kuponokat tudtok gyűjteni. Sőt, egy időutazáson is részt vehettek, ahol meg tudjátok nézni, hogy mikor rendelteket először, az elmúlt években hányszor, milyen értékben vásároltatok az Aliexpressen. Érdemes végigmenni rajta, hiszen ezért is kupon jár!

Ezekre lesz szükséged a home office-hoz
home officeKeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.03.23.

Ezekre lesz szükséged a home office-hoz

Windows 10 és Office termékek

Januárban Európában is felütötte a fejét a COVID-19 vagy más néven az új koronavírus járvány. Azóta már világméretű problémáról beszélhetünk, mindenhol egyre csak nő a betegek száma. Éppen ezért a legnagyobb vállalatok már korábban elkezdték a dolgozóik hazaküldését, és megteremtették az otthoni munkavégzés feltételeit. Sokaknak viszont még nem sikerült mindez, úgyhogy megpróbálunk ebben segíteni.

Ezek a Geekbuying legjobb ajánlatai a héten
GeekbuyingRoborockVivibrightXiaomi
írta: hajas2020.03.20.

Ezek a Geekbuying legjobb ajánlatai a héten

Újabb akciók

Elhoztuk nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. A mostani válogatásban robotporszívót, projektort és Bluetooh hangszórós mikrofont mutatok be. Mindegyik termék EU raktárból, vagy áfamentes szállítással jut el hozzátok, így az extra költségek miatt nem kell aggódnotok. A cikkben szereplő árak már tartalmazzák a szállítási költségeket.

A Cafago legjobb ajánlatai
BaseusCafagokütyüQCYXiaomi
írta: hajas2020.03.20.

A Cafago legjobb ajánlatai

Töltő, okosóra, okosmérleg, fülhallgató

Hoztunk nektek egy újabb válogatást a Cafago akciós termékeiből. Okosmérleget, töltőt, TWS fülhallgatót, és okosórát fogok nektek bemutatni. Mindegyik termék EU raktárból, vagy áfamentes szállítással érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. A szállítási költségek pedig már benne vannak a cikkben szereplő árakban.

Zsíros kedvezmények az Aliexpress szülinap alkalmából
Aliexpressszülinap
írta: hajas2020.03.20.

Zsíros kedvezmények az Aliexpress szülinap alkalmából

Mi Band 4-et 3300 Ft-ért?

A Gearbest után egy másik kínai webshop, az Aliexpress is kuponokkal, akciókkal ünnepli meg a születésnapját. Mivel idén már tízéves lesz az oldal, így az alkotók begyújtották a kedvezmény kemencét, és tényleg kiváló áron kínálnak termékeket. A lehetőségek hasonlóak novemberi 11.11-én meghirdetett akciókhoz, mindenféle gyűjtögetős mókát kell nyomnotok, hogy minél nagyobb kedvezményeket farmoljatok össze. Emiatt érdemes naponta belépnetek az oldalra, játszanotok és gyűjtögetnek  pontokat és kuponokat, hogy a születésnapon minél kedvezőbb áron vásárolhassatok termékeket. Mutatom a részleteket.

Gearbest 6. szülinap
GearbestkütyükXiaomi
írta: hajas2020.03.18.

Gearbest 6. szülinap

Óriási akciók várnak rátok

Tudjátok mi lesz március 21-én? Hát a Gearbest hatodik születésnapja! Hatalmas akciókkal, kuponokkal készülnek erre a napra. Addig is érdemes minél többször belépni, hiszen különböző kuponokat tudtok bezsebelni, amit fel tudtok használni később. Persze már most is nagyszerű ajánlatokat találhattok a születésnapi oldalon, a legjobbakat pedig lentebb meg tudjátok nézni.

Geekbuying ajánlatok
GeekbuyingKugoo Kirin S1Laserpecker L1 MiniXiaomi Mijia 1S
írta: hajas2020.03.17.

Geekbuying ajánlatok

Akciós termékek, európai raktárból

Ismét összegyűjtöttem nektek pár ütős ajánlatot a Geekbuyingtól. Xiaomi robotporszívót, Kugoo rollert és Laserpecker gravírozót hoztam nektek. Mindegyik kütyü európai raktárból érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt. Mindegyik termékhez van kupon is, ne felejtsétek el őket használni, hiszen így még kedvezőbb áron juthattok a termékekhez.

Mi kell a home office-hoz?
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.03.16.

Mi kell a home office-hoz?

Egy Office biztosan

Jelenleg nagyon sokan otthonról dolgoznak a most zajló koronavírus járvány miatt, ami nem kis befektetést igényel, ha nem vagyunk felkészülve az ilyen esetekre. Nem csak a környezetünket, hanem a munkaállomásunkat is fel kell szerelni mindennel, ami az irodában is adott, így szükségünk lesz a megfelelő szoftverekre is. Erre kínál pénztárcabarát megoldást a KeysWorlds.

Geekbuying villámakciók
GeekbuyingHaylou LS01TronsmartXiaomi
írta: hajas2020.03.13.

Geekbuying villámakciók

Nagyszerű ajánlatok

Összeszedtünk nektek pár remek ajánlatot a Geekbuyingtól. Hoztam Bluetooth hangszórót, éjjeli lámpát és okosórát. Olyan termékeket válogattam össze, amik vagy európai raktárból érkeznek, vagy pedig szállítási módjuk miatt nem kell áfát fizetnetek utánuk. Nézzétek meg a többi flash dealt-t is, hiszen rengeteg terméket zsebelhettek be, kedvező áron. Jó nézelődést!

Li-Ning, Anta, Peak, Xtep és 361
AliexpressAntaLi Ning
írta: Don Kartács2020.03.13.

Li-Ning, Anta, Peak, Xtep és 361

Lehet-e normális futócipőt venni Kínából?

A legutóbbi félmaratonom után jelezte a Strava applikáció, hogy lassan ideje futócipőt cserélnem, hiszen elértem a 800 km-t. Mivel nemcsak magyar, hanem "skót" vér is csörgedezik az ereimben, gyorsan megnéztem a kínálatot kínai "testvéreinknél" is, hátha leesik valami használható olcsóság. Ekkor döbbentem rá, mennyire nem tudok semmit az 1,4 milliárdos nemzet sportszergyártóiról. Azt tudtátok, hogy például a Fila jogait a világ egy jelentős részén az Anta birtokolja? És hogy Manny Pacquiaot is ők támogatják?

hirdetés