hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-CF2 autós telefontartó teszt
autós tartóBanggoodBlitzWolf

BlitzWolf BW-CF2 autós telefontartó teszt

Kényelmesre okosítva

írta: Don Kartács2021.10.13.

Az autós telefontartó olyan kellék 2021-ben, amit gyakorlatilag senki nem tud nélkülözni. Szinte mindenki mobilról navigál, ráadásul ezek viszonylag nagy értékű eszközök, így nem szerencsés, ha nagyot koppanva hullanak le az autó utasterébe. Éppen emiatt mindenkinek szüksége van egy jobb telótartóra a gépjárműjébe, ezt prezentálja nektek a BlitzWolf, a BW-CF2 személyében. Ez ráadásul egy okos variáns, ami érzékeli, ha készülék kerül bele, és automatikusan összezárja a széleit. A hasznos apróság a BGHU1051 kóddal 5000 Ft-ba kerül, az áfa- és vámmentes szállítás pedig ingyenes.

9
/10
Baseus inAuto és 70mai Air Compressor Eco összehasonlító teszt
70maiAir Compressor EcoBanggoodBaseusinAutokompresszor

Baseus inAuto és 70mai Air Compressor Eco összehasonlító teszt

Pumpálunk

írta: hajas2021.09.21.

Hamarosan megrohamozzák az emberek az autógumisokat, hiszen lassan itt a gumicsere ideje. Sokan azonban ezt otthon, saját kezűleg oldják meg. Kézi pumpával egy örökkévalóságig is eltarthat a megfelelő nyomás elérése, de szerencsére a kínaiak (ismét) megtalálták ezt a piaci rést, és egy rakás olcsó, de mégis egész jó minőségű kompresszort dobtak a piacra. Legújabb tesztünkben két gyártó, a 70mai és a Baseus kompresszorai ütköznek meg egymással.

NexTool 4 az 1-ben alkoholszonda teszt
alkoholszondaBanggoodNexTool

NexTool 4 az 1-ben alkoholszonda teszt

Autósok túlélő felszerelése

írta: Don Kartács2021.08.17.

A NexTool cuccok általában kifejezetten jók szoktak lenni, az elemlámpájukat imádtuk és a szerelőlámpájuk is kiváló volt. A hiánypótló eszközeiket most egy újabbal egészítették ki, egy alkoholszondával, amivel vészhelyzetben a biztonsági övet is el lehet vágni vagy az üveget betörni. Amikor pedig nem a destruktív oldalát kell kidomborítania, akkor tartalék powerbankként funkcionál a mindenes eszköz. A NexTool 4 az 1-ben cuccáért a BGHU08865 kuponnal 10 000 Ft-ot kérnek, és ebben már benne van a Banggood Express áfa- és vámmentes szállítása is.

8.4
/10
Xiaomi Mojietu elektromos pumpa teszt
Banggoodelektromos pumpaXiaomi

Xiaomi Mojietu elektromos pumpa teszt

Sokszor vótmá, de nem elégszer

írta: Don Kartács2021.02.11.

A Mojietu neve nem sokat mondhat a kedves olvasónak, ami nem véletlen, korábban én sem hallottam róla. De ez is egy Xiaomi Youpin webáruházas termék és most éppen egy elektromos pumpával próbál magának teret hódítani a piacon. És bizony elég jó kis terméket hoztak össze, képes autókeréktől bicikliig bármit felfújni, 10 bart képes magából kipumpálni, kifejezetten gyorsan teszi a dolgát, ráadásul kellően kompakt ahhoz, hogy a kocsiban se legyen zavaró magunkkal hurcolni. 15 000 Ft-ot kérnek érte, viszont az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás 2000 Ft-ja egy kicsit húzós.

9
/10
Baseus FM transzmitter és kihangosító teszt
AliexpressBanggoodBaseus

Baseus FM transzmitter és kihangosító teszt

Maradt benne fejlesztési potenciál

írta: Don Kartács2021.01.12.

Eddig nem nagyon volt szerencsém az FM transzmitterekkel kapcsolatban, vagy összeakadtak más jelforrásokkal, vagy recsegtek, esetleg csak nem voltak kompatibilisek az autómmal. Az is hatalmas probléma volt, hogy a mikrofon használatához nagyon mélyre kellett hajolnom, ami kifejezetten veszélyes autózás közben. A Baseus azonban állításuk szerint az összes felmerült problémát megoldotta, vagyis teljesértékű kihangosítóként és zeneátvivő kütyüként is használható a termékük, amiért 3500-4000 Ft-ot kérnek. Vettem hát egyet Black Friday-en, hátha igazat mondanak.

8.2
/10
Xiaomi Coclean FV2 autósporszívó fejlesztett verzió teszt
BanggoodCocleanXiaomi

Xiaomi Coclean FV2 autósporszívó fejlesztett verzió teszt

Happy Meal menü extra

írta: Don Kartács2021.01.08.

A Xiaomi Coclean FV2-t pár hónapja teszteltem, és nagyon tetszett, végre egy használható kütyü, elfogadható áron. Már abban a cikkben is írtam, hogy van egy kiegészítőkkel teletömött variáns, ami csak annyiban tér el a simától, hogy az extra cuccokat is adják hozzá. Hogy valóban kiderüljön az igazság, megszereztem a "fejlesztett" verziót is, és kipróbáltam, hogy eljön-e az autós tisztítás kánaánja a BGCNHCFV2  kuponkód felhasználásával 23 000 Ft-ért. Eljött.

9.6
/10
70mai Air Compressor Lite elektromos pumpa teszt
70maiBanggoodelektromos pumpaXiaomi

70mai Air Compressor Lite elektromos pumpa teszt

Megbízható társ autósoknak

írta: hajas2020.11.21.

Egyre jobban közeleg a tél és vele együtt az autógumi csere is. Sokan viszik ilyenkor szakemberhez kocsijukat, de rengetegen vannak, akik otthon, saját maguk "öltöztetik át" járgányukat. Azonban fontos a megfelelő keréknyomás beállítása, ami a kézi pumpával nehéz és rengeteg ideig tart, egy kompresszorért pedig mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Kivéve, ha kínai termékek között böngészünk, például mai tesztalanyunk, a Xiaomi 70mai Air Compressor Lite elég jó áron kapható a Banggoodon, a BGCNA15 kóddal 10 900 forintért vehetitek meg.

9
/10
Xiaomi Mijia autós porszívó teszt
autós porszívóBanggoodMijiaXiaomi

Xiaomi Mijia autós porszívó teszt

Termoszhoz képest jól szív

írta: Don Kartács2020.11.06.

Az elmúlt pár hónapban két remek autós porszívót is teszteltünk a Xiaomi CoClean termékek személyében, de korábban is volt már szerencsénk pohártartóba állítható variánsokkal. Most a Xiaomi Mijia pattintott össze egy mini kézi porvadászt, amelyik 13 000 pascal szívóerővel rendelkezik, rendkívül pici, mégis működik fél órán át. Kiváló gépjárművek tisztítására, de mérete miatt morzsaporszívónak is alkalmas. A legjobbat pedig még nem mondtam, az árát, ami alulról karcolja a 18 000 Ft-ot. Érdemes EU Priority Line szállítással rendelni, az áfa- és vámmentes.

9.4
/10
Pitaka MagEZ Mount Qi töltő teszt
autós töltőPitakaqi töltő

Pitaka MagEZ Mount Qi töltő teszt

A Qi tartott telefon

írta: Don Kartács2020.10.23.

Nagyjából egy hónapja, mikor megérkezett a Pitaka vezeték nélküli autós töltője, még nem sejthettem, hogy az ötlet, ami eddig kiemelte a gyártót a szürke tömegből, majd egy Apple eventen köszön vissza. Pedig az újjáélesztett MagSafe márkanév alatt az Apple gátlástalanul lemásolta a Pitaka 2014 óta dédelgetett ötletét, a mágneses tokkal is működő wireless töltést. Ugyanakkor, ha a nagy alma elsíbolja az ideádat, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz. Ez az árra is igaz, a cuccért több, mint 15 000 Ft-ot kérnek, és ez még csak a dolgok egyik fele, igaz a szállítás ingyenes.

8.8
/10
Xiaomi Coclean Cleanfly FV2 autós porszívó teszt
autós porszívóBanggoodXiaomi

Xiaomi Coclean Cleanfly FV2 autós porszívó teszt

Az olcsó, a jó és a szép

írta: Don Kartács2020.07.22.

Az autóját az ember jellemzően nagy becsben tartja, igyekszik minél inkább tisztán tartani, hiszen a kosz az egyik legnagyobb ellensége a kárpitnak. Ehhez fejlesztette ki a Xiaomi égisze alatt tevékenykedő Coclean cég a Cleanfly autós porszívókat, aminek a második modellje kifejezetten jól sikerült. A Type-C porton keresztül tölthető eszköz használata nagyon egyszerű, meglepően nagy a szívóereje, jó a minősége és még csak nem is vészesen drága, a BGHUF13639 kuponkóddal 24 000 Ft-ot kérnek érte, és ez már tartalmazza az EU Priority Line áfa- és vámmentesen szállítást is. Viszont mindenképpen a FEKETE, bővített szettet vegyétek.

9.6
/10

hirdetés