hirdetés

Nyáron robotoljon helyettetek a takarító robot

Az Alzán a Xiaomi hetek keretében olcsóbban vásárolhattok

hír
Nyáron robotoljon helyettetek a takarító robot 1

Forrás: Alza

Bagi
írta: Bagi
2024-06-14

Tudtátok, hogy számtalan kínai márkával találkozhattok az Alzán? A megbízható termékeiről híres Xiaomi termékeit június 23-ig olcsóbban vásárolhatjátok meg náluk, hiszen többhetes promóciót futtatnak, amiben a gyártó számtalan termékét kedvezményesen kínálják. Válogathattok mobiltelefonok, táblagépek, porszívók, konyhai gépek, rollerek, okos eszközök vagy akár audió termékek között. A kampányban elérhető termékek listáját a promóció oldalán találjátok. A mai cikkünkben a takarításhoz ajánlunk figyelmetekbe egy kiváló segítőtársat.

Forrás: Alza

A Xiaomi X10 robotporszívó felporszívózza a lakást helyettetek, így marad időtök másra is, többféle padlón használhatjátok. Lézeres navigációval szerelték fel, amely segítségével feltérképezi a helyiségeket, és kialakítja a leghatékonyabb útvonalat a takarításhoz. Az érzékelők megakadályozzák a bútorokkal történő ütközést, illetve a lépcsőről való leesést.

5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami 180 perc működési időt biztosít. Ha a töltöttsége alacsony, akkor automatikusan visszatér a dokkolóra, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta, önállóan megoldja a takarítást. Az akku teljes feltöltése 6 órát vesz igénybe. Bluetooth-on keresztül csatlakozik a telótokhoz, így applikáció segítségével vezérelhetitek, de ezt a készüléken található gombokkal is megtehetitek. Létrehozhattok takarítási ütemtervet, szinte el is feledkezhettek az otthoni tennivalókról. A portartály űrtartalma 0,6 liter, de van önürítés funkció a dokkolóállomáson, amibe átszippantja egy nagyobb, 2,5 literes porzsákba a koszt. A működése nem zavaró, hiszen a zajszintje mindössze 55 dB. Praktikus, mosható szűrővel szerelték fel, amit sokáig fel tudtok használni.

A Xiaomi X10 robotporszívó szinte teljesen leveszi a takarítás gondját-baját a vállatokról, mivel teljesen automatikusan végzi a dolgát okosfunkciói révén. Szerencsére fel is tud törölni, a LiDAR navigációnak hála pedig akár sötétben is hatékonyan működik.

Az Alzáról most 118 750 Ft-ért vásárolhatjátok a Xiaomi hetek keretében. Amennyiben nem szerettek várni, élmény lesz a vásárlás, hiszen ha éjfélig megrendelitek, másnap már át is vehetitek egy AlzaBoxból.

hirdetés