Hír Kategória: Gyorshírek | RendeljKínait

Hírek

BanggoodGeekbuyingkuponnapi kupon

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (04.09)

írta: hajas2021.04.09.

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

GeekbuyingProscenicvezeték nélküli porszívó

Olcsó és nagy tudású – Proscenic P11

írta: hajas2021.04.09.

A Proscenic még nem olyan ismert márka, mint például a Xiaomi, azonban érdemes figyelmet fordítani a feltörekvő vállalatra, hiszen egyre jobb kütyükkel rukkolnak elő. A P11 névre keresztelt vezeték nélküli porszívójuk például tele van extrákkal, ráadásul nagyon alacsony áron kínálják.

BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóró

Alig 9000 forint a BlitzWolf BW-HA1 famagvas hangszóró

írta: SonkaMod2021.04.09.

A BlitzWolftól már láttunk jó és kevésbé jó Bluetooth eszközöket, de a BW-HA1-et elég nehéz lenne ebbe a két kategóriába sorolni. Nem nyűgözött le minket, de a teszt során azt fogalmaztuk meg, hogy 10 000 forint alatt jó vétel, felette pedig nem annyira. A gond csak az volt, hogy amikor ezt írtuk, akkor még majdnem 15 000 forintba került.

BanggoodpipotabletWindows 10

Kegyetlen erőgép lakozik a Pipo W12 tabletben

írta: SonkaMod2021.04.09.

Idén januári megjelenésű a Pipo legújabb zászlóshajója, ami most nagyon jó áron rendelhető. A gép különlegessége, hogy hiába ARM technológiás rendszerchip van benne, mégis Windows 10 fut rajta. Adnak hozzá egy stylust és egy eltávolítható billentyűzetet is, amikkel teljesértékű laptopot lehet belőle varázsolni, nem is akármilyen teljesítménnyel. A brutálisan erős hardver mellett egy elképesztő felbontású kijelzővel is megfejelték, az alacsony ár pedig felteszi a pontot az i-re.

Aliexpressautós töltőBaseus

Baseus vezeték nélküli autós töltőre bukkantunk az Alin

írta: hajas2021.04.09.

Korábban már többször mutattunk be nektek vezeték nélküli autós töltőket, például a BlitzWolf BW-CW1-et, CW2-t vagy a CW3-at, most azonban egy másik gyártótól, a Baseustól hoztam nektek egy ilyen kütyüt, aminek van egy-két eddig nem látott funkciója, ráadásul nem is drága.

aktivitásmérőBanggoodBlitzWolfOkosóra

Rendelhető a BlitzWolf BW-AT2C okosóra, ami az AT2 továbbfejlesztése

írta: SonkaMod2021.04.09.

Idén januárban került forgalomba a BW-AT2 okosóra, ami az AT1 után a második sportórája volt a cégnek. Nem sokkal később jött ki az AT2C, ami egy kicsit többet tud, de alapvetően ugyanaz a két készülék. Az érdekessége az, hogy ebbe a modellbe került mikrofon, így már az órával is tudunk telefonálni.

BanggoodBlitzWolfegérperiféria

Vezeték nélküli BlitzWolf egér látott napvilágot

írta: SonkaMod2021.04.08.

A BlitzWolf hivatalos weboldalán már két verzió is látható a legújabb termékvonalból, mindkettő egy vezetéknélküli egér. A forgalmazása viszont csak a BW-MO3-nak kezdődött meg egyelőre a Banggoodon. Egy egyszerű, de nagyszerű egérről van szó, ami nem tűnik túl jellegzetesnek első ránézésre, de van pár kiemelkedő funkciója, amivel ki tud tűnni a tömegből.

Air PurifierBanggoodlégtisztítóXiaomi

Kedvező áron vihető az újgenerációs Xiaomi légtisztító

írta: SonkaMod2021.04.08.

A Xiaomi körülbelül fél éve mutatta be az új generációját a légtisztítóiknak, amik a kis teljesítményű gépek esetében a 2C és 3C modelleket jelenti. Az előbbi egy teljesen kiherélt eszköz volt, amihez sem app, sem pedig kijelző nem tartozott, viszont olcsón adták. Sajnos ez a modell nem elérhető, szinte sehol sem lehet jelenleg kapni. A 3C viszont a legfelkapottabb modell lett, ez visszavezethető arra, hogy a teljesítménye körülbelül megegyezik az Air Purifier 2H-éval, de van rajta kijelző és applikációval is vezérelhető. Gyakorlatilag egy kisebb teljesítményű, és jóval kedvezőbb árú 3H a 3C.

70maiBanggoodelektromos pumpakompresszor

Vadiúj 70mai pumpa jelent meg a napokban

írta: SonkaMod2021.04.08.

A hivatalos weboldal még nem listázza a 70mai új kompresszorát, de Banggoodon már megvásárolható, tehát hamarosan már többet fogunk róla tudni. A sajtóanyag kicsit zavaros, viszont az tény, hogy az eddigi pumpáik egytől egyig jó termékek voltak, így ettől is sokat várunk.

autós kiegészítőBanggoodBlitzWolfFM transzmitter

Gyorstöltős BlitzWolf transzmitter akció a Banggoodon

írta: hajas2021.04.08.

Bár a legtöbb modern autó felszereltségében már ott van a Bluetooth, a jack csatlakozó és az USB port, de még mindig sok olyan jármű van, amelyekben ezek a funkciók nem találhatók meg. Szerencsére ez könnyedén és olcsón orvosolható, például a BlitzWolf BW-BC2-vel, amit most néhány ezer forintért rendelhettek meg Banggoodról.