hirdetés

Hírek

Egyik kedvenc porszívónk most újra kuponozható
GeekbuyingJimmyjv85 provezeték nélküli porszvó

Egyik kedvenc porszívónk most újra kuponozható

írta: hajas2024.07.13.

A Jimmyről mostanában kevesebbet lehet hallani, de még mindig egy igen népszerű márka, hazánkban is szép számban fogynak a termékei. A JV85 Pro neve sokak számára ismerős lehet, hiszen 2020-ban a szerkesztőségünkbe is eljutott, és nagyon tetszett nekünk. Most még egy kupont is szereztem hozzá, így kedvező áron tudjátok megrendelni.

Bomba áron vihető a BlitzHome kávéfőzője
Banggoodbh-cm1503blitzhomekávézőfő

Bomba áron vihető a BlitzHome kávéfőzője

írta: hajas2024.07.13.

A BlitzHome szép számmal mutatott már be konyhai kis- és nagygépeket, és pedig folyamatosan bővül. Több készüléküket mi is kipróbáltuk már, beleértve a cikk főszereplőjét, a BH-CM1503 kávéfőzőt is. Most találtam hozzá egy kupont is, így még kedvezőbb áron szerezhetitek be ezt a nagysikerű készüléket.

Itt egy kompakt power bank, beépített kábelekkel
Aliexpresskuulaapower bank

Itt egy kompakt power bank, beépített kábelekkel

írta: Atika2024.07.12.

A Kuulaa márkát már mindenki ismeri itt, a számunkra áthallásos nevük miatt legalábbis biztosan sokan megjegyezték őket. Főleg töltőket, kábeleket és power bankeket gyártanak, amiket legtöbbször Aliexpressen tudtok beszerezni jó áron. Most egy 10 000 mAh-s külső aksijuk jött velünk szembe, amibe két beépített kábel is került, különböző csatlakozókkal, mellettük pedig egy Type-C port is helyet kapott a kis eszközön. A terméket Aliexpressről tudjátok megrendelni, az 10000HG078  kuponkóddal 6500 Ft-ért.

Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro szuper nyaralós társad lesz
Alldocubealldocube iplay 50 miniAlldocube iPlay 50 Mini ProBanggoodiPlay 50 Mini Protablet

Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro szuper nyaralós társad lesz

írta: Raven962024.07.11.

Alldocube márkájú tabletből nem kevés látott eddig napvilágot és az iPlay szériájuk az egyik, ami a legjobban sikerült, hiszen olcsó, de jól szuperáló modellekből tevődik össze. Ide tartozik a "sima" 50 Mini is, ami az 50 Mini Pro elődje és komoly ráncfelvarrásnak lehetünk szemtanúi. 8 GB RAM, 128 vagy 256 GB háttértár és Helio G99 processzor jellemzi, így egy, az elődjéhez mérten erősebb és gyorsabb eszközt kuponozhatsz most Banggoodról, nagyon baráti áron.

Olcsó elektromos precíziós csavarhúzó készlet Banggoodról
Banggoodelektromos csavarhúzóprecíziós csavarhúzó

Olcsó elektromos precíziós csavarhúzó készlet Banggoodról

írta: Atika2024.07.10.

Van, hogy elég csak pár percet böngészni a kínai webshopokban, hogy valami érdekesre leljünk. Most ez történt velünk Banggoodon, ahol egy elektromos, precíziós csavarhúzó készletre bukkantunk, amihez 30 darab bitet kaptok, de van egy magnetizáló szerszám is a csomagban. Az eszközért egyáltalán nem kérnek sokat, még kupon nélkül is 5800 Ft-ért megkapjátok a teljes csomagot.

Az Eleglide M1 Plus bringák megint jó áron vihetők
eleglideEleglide M1 Pluselektromos bicikliGeekbuying

Az Eleglide M1 Plus bringák megint jó áron vihetők

írta: Atika2024.07.10.

Az Eleglide M1-et annak idején nagyon szerettük, hiszen ez volt az első olyan kínai elektromos bringa, ami ár/érték arányban minden hazai konkurenst megvert, miközben több, mint 100 ezer forinttal olcsóbb volt azoknál. Aztán megjelent az M1 Plus, ami a továbbfejlesztett verzió, egy kicsit még jobb lett, ráadásul két variáns is készült belőle. Az egyik 27,5 colos kerekekkel lett felvértezve és már applikációból is vezérelhető, a másik pedig maradt "buta", de már 29 inch-es kerekekkel szerelték. Most mindkettő jó árban van Geekbuyingon, csak a cikk végén található kuponokat kell felhasználnotok hozzájuk.

Ez a BlitzWolf töltő „nem kérdez”
BanggoodBW-i100gan töltőtöltőtöltőállomás

Ez a BlitzWolf töltő „nem kérdez”

120 watt elég lesz?

írta: SonkaMod2024.07.10.

Sokat esett az ára a BlitzWolf BW-i100 asztali töltőnek, ami egy nagyon erős darab. A teljesítménye garantálja, hogy a gyorstöltős telefonok és notebookok se maradjanak kellő kakaó nélkül, az 5 port pedig biztosítja, hogy egyszerre csomó eszközt tölthessünk. Most kuponkóddal már 8700 Ft-ért rendelhető, ennyiért kár lenne kihagyni.

Ez a hordozható monitor már játékra is kiváló
AosimanGeekbuyinghordozható monitormonitor

Ez a hordozható monitor már játékra is kiváló

írta: Atika2024.07.10.

Az Aosimannak több hordozható monitora is van, a legtöbb viszont csak munkára alkalmas, akad azonban egy, ami kitűnik a palettáról, a 160QC modell ugyanis nagy felbontással és magas képfrissítéssel csábítja el azokat a gamereket, akik magukkal vinnének egy nagyobb kijelzőt is az utazásaikra. Az eszköz annak ellenére, hogy milyen specifikációi vannak, egyáltalán nem, drága, a 7BNT0NTV  kuponkóddal 57 400 Ft-ért megkapjátok.

Dobd fel az otthonodat ezzel a minimalista, aksis lámpával
aksis lámpaAliexpressasztali lámpahangulatfényhangulatvilágításlámpa

Dobd fel az otthonodat ezzel a minimalista, aksis lámpával

írta: Raven962024.07.09.

Nagyon nagy szerelmese vagyok a hangulatvilágításoknak, mert szuperül fel tudnak dobni bármilyen helyiséget. AliExpressen találtunk egy nagyon szimpatikus, minimalista darabot, ami háromféle fokozaton képes világítani és akkumulátoros, így bárhol megállja a helyét, kuponnal pedig most kihagyhatatlan választás.

Eye candy Rocoren termékek válogatása
Aliexpresskábelrocorentöltő

Eye candy Rocoren termékek válogatása

A legjobb töltők és kábelek

írta: SonkaMod2024.07.09.

Nagyon szeretem a Rocoren termékeket, mert minőségiek és meglehetősen olcsók is. Jellemzően Aliexpressen nem a legeslegolcsóbb márka, de cserébe minőség terén is elég sokat ad. A termékpaletta tág, sokféle töltőjük, kábelük és egyéb kiegészítőik vannak. Most összeszedtem pár terméket, amik szerintem ezek közül a legjobbak. A lista persze szubjektív, de biztosan sokak fognak benne jó dolgokat találni.

hirdetés