Hír Kategória: Gyorshírek | RendeljKínait

Hírek

Banggoodsoocas X3Xiaomi

Xiaomi okosfogkefe rendkívül alacsony áron

írta: SonkaMod2020.07.03.

A Xiaomi Soocas X3 okosfogkefe már körülbelül kétéves, de elég jól tartja ahhoz képest az árát, hogy azóta már kijött egy csomó újabb termék. Általában 50-60 dollárt is elkérnek érte, és majdnem 20 ezer forint volt új korában. De azóta eltelt egy kis idő és most egy zseniális kuponnal 30 dollár alá ment az ára, ami azt jelenti, hogy átszámítva körülbelül 8600 forintba kerül.

BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (07.03)

írta: hajas2020.07.03.

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Banggooddash camViofo

Viofo A129 autóskamera akcióban

írta: SonkaMod2020.07.03.

Viszonylag nehéz a piacon jó autóskamerát találni, mert elég sokfélét lehet kapni, de nagy részük használhatatlan hulladék. A Viofo kamerák szerencsére nem tartoznak ezek közé, nem véletlenül itthon is forgalmazzák őket, csak 50%-kal drágábban. Most az A129-DG típusra hirdettek flash sale-t, de egy kuponnal még jobban járhatunk. Ráadásul 24 órán belül postára is adják, és elérhető rá az EU Priority Line szállítási mód.

okostelefonpokémon go

Valószínűleg ő a legelszántabb Pokémon vadász

írta: hajas2020.07.03.

Egy 71 éves tajvani férfi igazán megszállott Pokémon gyűjtögető. Olyan arzenállal vadászik a mesefigurákra, amire a világon nincs példa. Elszántsága hamar bejárta a nemzetközi sajtót.

jimnysuzukiXiaomi

Piacra dobott egy autót a Xiaomi

írta: SonkaMod2020.07.03.

Vasárnap felröppent a hír, hogy a kínai techóriás autógyártásba fog kezdeni, de végül kiderült, hogy csak egy dolgozó hibázott. Ennek ellenére a Xiaomi jól reagálta le a helyzetet, és ki is adott egy távirányítós kisautót. A Suzuki Jimny RC változata nagyon pofás, de már nagyon várjuk, hogy az igazi autópiacra is betörjön a Xiaomi, ám az ilyen célú terveket egyelőre tagadják a fejesek.

BanggoodImilabXiaomi

Fillérekért lehet beltéri Xiaomi kamerákat venni

írta: SonkaMod2020.07.02.

Pár napja írtunk egy gyorshírt arról, hogy az Imilab EC2 kültéri kamerát milyen jó áron lehet beszerezni. Ha úgy vesszük, ez az akcióhullám folytatódik a beltéri variánsoknál is, mert a Banggoodon 22 dollárért, azaz 7000 forint alatt lehet szerezni két darab FHD-s biztonsági kamerát. Ennyiért egy kamera is nagyon jó, na de kettő?

YouTube Kids

Már itthon is elérhető a YouTube Kids

írta: hajas2020.07.02.

Mától hazánkban is használható a YouTube Kids, melynek segítségével a gyerekek könnyen megtalálják a kifejezetten számukra készített tartalmakat. Rajzfilmeket, mondókákat, sőt még tanulást segítő videókat is találnak.

AmazfitIndiegogozenbuds

Már gyártják az Amazfit Zenbuds-okat, és elő is rendelhető Indiegogon

írta: SonkaMod2020.07.02.

Az Amazfit már piacra dobta régebben a Powerbuds TWS fülesét, és most jön az újabb ilyen termékük. Már régebben, januárban bejelentették, hogy érkezik a Zenbuds, de viszonylag sokat várakoztatták a népet. Az Indiegogo kampányon viszont már bőven túlhaladták az előre kitűzött célt, így hamarosan már a kezünkben foghatjuk az új kütyüt.

BanggoodcoolmanPC ház

Brutális, de vagány PC ház kínai módra

írta: SonkaMod2020.07.01.

Ha összevetjük a távol-keleti és az európai ízlésvilágot, akkor nagyon nehéz közös pontokat találni. Alapvető tény, hogy teljesen mást tartanak szépnek, de mivel szeretnének termékeket nekünk is eladni, így muszáj nekik fejlődni ezen a téren is. Nem győzöm elég gyorsan hozzátenni, hogy a szépség szubjektív, de az biztos, hogy a kínaiak nem azért csinálnak számunkra is szép dolgokat mert ’végre megjött az érzékük a szépséghez’, hanem azért, mert jól szeretnének keresni rajtunk. Az alábbi PC ház nagyon jó példája annak, amikor a távol-keleti csicsaimádat ötvöződik a letisztultabb, egyszerűbb európai formatervezéssel.

kütyümaszk

Jön az intelligens arcmaszk, ami segíti a telefonálást

írta: hajas2020.07.01.

A koronavírus-járvány miatt a világon rengeteg maszkos embert látni, hazánkban is sokan viselik a különféle maszkokat. Folyamatosan jönnek újabb fejlesztések, de amit a Donut Robotics talált ki, arra még nem volt példa.