Hír Kategória: Gyorshírek | RendeljKínait

Hírek

AliexpresstabletTeclast

Teclast M30 Pro tablet jutányos áron az Aliról

írta: SonkaMod2021.01.15.

Mostanában egyre jobb és jobb tablet akciók látnak napvilágot, végre nem úgy érezzük magunkat, mint egy éve ilyenkor, amikor szinte halott volt a piac. Akkor alig voltak új modellek, akciókról pedig egyáltalán nem beszélhettünk. A 2020-as év vége és a mostani kezdete is sokkal jobb volt ilyen szempontból, a Teclast és az Alldocube jeleskedett leginkább ezen a téren, de más gyártók is előálltak néhány újdonsággal. Az akciókról pedig csak annyit, hogy 200 dollár alatt kapásból tudnék 3-4 készüléket is mondani, amik megérik az árukat.

BanggoodGeekbuyingkuponnapi kupon

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (01.15)

írta: hajas2021.01.15.

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

70maiBanggoodkompresszorXiaomi

Ezzel könnyű lesz kereket fújni – 70mai Midrive TP03

írta: hajas2021.01.15.

A Xiaomi 70mai márkáját nagyon kedvelik az autósok, hiszen rengeteg hasznos kütyüt gyárt. Ott vannak például a kiváló menetrögzítő kameráik, amik egyre több hazai autós szélvédőjén megtalálhatók, de kompresszorokat is gyártanak. Ennek a cikknek a főszereplője, a 70mai Midrive TP03 az utóbbi kategóriába tartozik, ráadásul egy jó kuponnal 10 600 forintért rendelhetitek meg a Banggoodról.

BanggoodRouterWifi 6Xiaomi

Már rendelhető a Xiaomi vadiúj, kegyetlen gyors WiFi 6 routere

írta: SonkaMod2021.01.15.

Előző év decemberében röppent fel a hír, hogy jön a Xiaomi legújabb hálózati eszköze, egy új, WiFi 6-os router személyében. Az előző generáció is szép karriert futott be, még itthon is sokan vettek belőle. Ez többek között az extrém teljesítményének, alacsony árának és a remek dizájnjának is köszönhető volt. A Xiaomi az új, AX6000-rel pedig csak éppen annyit változtatott, ami a siker fenntartásához szükséges.

BanggoodokostelefonRedmiXiaomi

Bomba jó áron kapható 2020 egyik legnépszerűbb Xiaomi telója

írta: hajas2021.01.15.

Az előző év tavaszán rántotta le a leplet a Xiaomi a Redmi Note 9 Proról, amit az első körben a vásárlók pillanatok alatt elkapkodtak. Nem csoda, hiszen egyáltalán nem számít drága telefonnak, tudása pedig az árához képest remek. Most Banggoodon egy kuponnak köszönhetően jó áron juthattok hozzá a készülékhez.

BanggoodruhaszárítóxiaolangXiaomi

Rendeljünk Kínából szárítógépet!?

írta: SonkaMod2021.01.14.

Tegnap már szó esett az oldalon egy gyorshír keretében a Xiaomi ruhaszárítójáról, ami aktívan melegíti a ruhákat. Az a fűtőszálas megoldás egészen hatékony, de a kommentszekcióban azért megemlítették, hogy a meleg levegő felfelé száll, így a hatásfoka azért megkérdőjelezhető. Még szerencse, hogy a szkeptikusok számára Kínából komplett szárítógép is rendelhető, amit hasonlóan kell elképzelni, mint az itthon kaphatókat.

BanggoodCleargrassébresztőóraXiaomi

Okosébresztőóra a Xiaomitól

írta: hajas2021.01.14.

Az okostelefonok elterjedésével egyre jobban háttérbe szorulnak a hagyományos ébresztőórák, hiszen nincs olyan mobil, ami ne rendelkezne ezzel a funkcióval. Sokan azonban ragaszkodnak a jól bevált kütyükhöz, ezt a lehetőséget használta ki a Xiaomi, így született meg a ClearGrass CGD1 okosébresztőóra, amit 5200 forintért rendelhettek meg a Banggoodról.

BanggoodfejhallgatóJiusharktartó

Prémium fejhallgatótartó a Jiusharktól

írta: SonkaMod2021.01.14.

A Jiushark nem egy mainstream kínai márka, nem sokan ismerik őket, valószínűleg azért, mert a termékeik nem kifejezetten olcsók. A minőségben viszont nincs hiba, és ha valaki telefon, tablet vagy laptop állványt szeretne, akkor mindenképp érdemes átböngészni a felhozatalukat. Egyéb termékeik is vannak, most a Juishark JSR-1-gyet szeretném kicsit bemutatni, mert most jutányos áron érhető el. Ez egy fejhallgató tartó, ami USB HUB is egyben, tehát kicsit elszakad a laptop állvány témakörétől, de végülis, ez is egy tartó.

BanggoodDigooelektromos fogkefe

Digoo elektromos fogkefe 6000 forintért

írta: hajas2021.01.14.

Bár az elektomos fogkefék piacát magabiztosan uralja a Xiaomi, hiszen a kínai óriás a top kategóriában is képviselteti magát, azonban a belépő szintű fogkeféi szintén igen népszerűek, pláne, hogy piszok olcsók. Persze más gyártók is próbálnak lábat vetni a kategóriában, mint például a Digoo a DG-R02-es elektromos fogkeféjével, ami 6000 forintos árával nem mondható elfogadhatatlanul drágának.

BanggoodBlitzWolfirodai szék

Újabb komoly irodai székkel jelentkezik a BlitzWolf

írta: SonkaMod2021.01.14.

Egy hete jelent meg a BW-HOC5, az egy merőben más szék lett, mint az eddigi BlitzWolf termékek. Az árazásánál sokkal vastagabban fogott a ceruza, és a koncepciója is más volt. Eddig leginkább gamer vonalon alkotott a gyártó, most viszont ráálltak jobban az irodai stílusra. A BW-HOC6 ennek a szériának egy újabb darabja, aminek mérsékeltebb az ára, de a tudása nem lett kevesebb. Ez valószínűleg jobban megmozgatja a vásárlótömeget, mert vélhetően kedvezőbb ár/érték arányú eszközt kapunk.