hirdetés

Hírek

A Proscenic vezeték nélküli porszívója fel is mos
GeekbuyingProscenicProscenic F20Avezeték nélkül porszívó

A Proscenic vezeték nélküli porszívója fel is mos

Villámakció: 100 ezer forint alatt a vezeték nélküli porszívó és felmosó

írta: Techiker's Guide2024.07.26.

A Proscenic F20A vezeték nélküli porszívó és felmosó 35 percig képes egyhuzamban takarítani, légszárítással fejezi be a procedúrát és még saját magát is kitakarítja, miközben a LED-kijelzőn minden folyamatról tájékoztat. Ha esetleg most tanulsz idegennyelvet, használhatsz hangutasításokat is, angol, német, francia, olasz és spanyol nyelven.

Az Eufy C220 kamerája szemmel tartja az otthonod
Aliexpressbeltéri kamerabiztonsági kameraEufy C220

Az Eufy C220 kamerája szemmel tartja az otthonod

2k-s beltéri mozgásérzékelős kamera olcsón? Lehetséges

írta: Techiker's Guide2024.07.26.

Számtalan előnye van a biztonsági kameráknak, de elsődleges céljuk, hogy amikor megtörténik a baj, akkor legyen bizonyíték a kezünkben. Most egy nagyon olcsó, alig több mint 10 000 Ft-ért beszerezhető, 2K-s beltéri kamerát ajánlunk.

Wanbo Mozart 1 Pro projektor ajándék vetítővászonnal
ajándékGeekbuyingprojektorvetítővetítővászonWanbo Mozart 1 Pro

Wanbo Mozart 1 Pro projektor ajándék vetítővászonnal

Kiváló kép, kiváló hang, jó ár és ajándék! Kell ennél több?

írta: KATTAnt2024.07.26.

A Wanbo Mozart 1 Pro az otthoni mozizások főkomponistája. Volt szerencsénk idén tesztelni is, így hidd el nem a levegőbe beszélünk. A gyártó nem kevesebbet ígér, minthogy örökre búcsút mondhatsz a tv készülékeknek, ha megtapasztalod a kis projektoruk elképesztő hangzását és képi világát. Sok extra tulajdonsággal ruházták fel, hogy csak párat említsek: 4K támogatású 1080p felbontás, magas 900 ANSI lumenes fényerő és automatikus fókusz- és trapézkorrekció. A Geekbuying oldalán most nemcsak olcsóbban vásárolhatod meg, hanem ajándék vetítővászon is jár mellé.

A SmartAI H5 erős kis morzsaporszívó
Geekbuyingkéziporszívókuponmorzsaporszívósmartai h5

A SmartAI H5 erős kis morzsaporszívó

Könnyű morzsaporszívó, erős szívóhatás, most igen olcsón

írta: Techiker's Guide2024.07.26.

16 Kpa elég nagy teljesítmény, főleg ennyi pénzért, amennyibe most a kuponos akciónkban kerül ez, a vezetéknélküli kézi porszívó. De mennyi is ez a 16 Kpa? Például, ha morzsaporszívó teljesítménye 1 KPa, akkor csak port tud szívni. Ha a teljesítmény 8,5 Kpa, akkor képes a por és a hajszálak felszívására is, de ez eléri a 16 Kpa-t, így a kézi porszívó nemcsak a port és a szőrszálakat, hanem az ételmorzsákat, apró piszkot, törmeléket is képes felszívni.

Régi kedvenc újra a figyelem középpontjában
AliexpressAnker P20iBluetooth fülhallgatófülhallgató

Régi kedvenc újra a figyelem középpontjában

Költséghatékony megoldás, ami még mindig megállja a helyét

írta: Moniqa2024.07.26.

Bár az Anker P20i vezeték nélküli fülhallgató már nem új termék, továbbra is jó választás lehet azok számára, akik megfizethető áron keresnek megbízható fülhallgatót. A hosszú akkumulátor-üzemidő, a jónak mondható hangminőség és a vízállóság továbbra is vonzó tulajdonságok, és az ár-érték arány is kedvező. Ha eddig nem próbáltad ki, most érdemes lehet ránézni!

Víznek és pornak is ellenáll ez a sportos és olcsó okosóra
AliexpressBlack Shark GS3Okosórasportóra

Víznek és pornak is ellenáll ez a sportos és olcsó okosóra

A port és a vizet is jól viseli a Black Shark GS3 okosóra

írta: Techiker's Guide2024.07.25.

Abszolút bírja a gyűrődést a Xiaomi vállalati ökoszisztémából érkező, Black Shark GS3 okosóra, amely alacsony áron jelent most meg a globális piacon, GPS-szel, navigációval és 5 ATM-es vízállósággal. Ez egy katonai minősítéssel ellátott, robusztus modell, ami 100 sportmódot támogat és a teljesítményeden felül az egészségügyi állapotodat szintén követi, naplózza. Pontos helymeghatározásával még a vadonban is túlélsz, egyetlen töltésből akár 21 napig is bírja.

Utazz egy varázslatos világba a BlitzWill projektorával
BanggoodBlitzwillBlitzWolf Nyári Fesztivál 2024BW-PLT1hangulatvilágításLED fény

Utazz egy varázslatos világba a BlitzWill projektorával

Varázslatos LED hangulatfény a lakásban a BlitzWill BW-PLT1 lézerprojektorral

írta: KATTAnt2024.07.25.

Ki ne vágyna néha egy másik, egy sokkal színesebb világba? Bátran állíthatom a felhasználói visszajelzések alapján, hogy a BlitzWill fény projektora gyerekeket és felnőtteket egyaránt rabul ejt. A BlitzWill BW-PLT1 hangulatvilágításával varázslatos színes galaxist, ragyogó csillagokat és színes ködöt vetíthettek ki. A BlitzWolf Nyári Fesztivál keretén belül, a kuponunkkal szuper olcsón megússzátok, tízezer forint körül tiétek lehet az egész galaxis.

Kétféle verzióban kapható az SSD-vel bővíthető dokkoló
BanggoodBlitzWolfBlitzWolf Nyári Fesztivál 2024type-c dokkolóUSB hub

Kétféle verzióban kapható az SSD-vel bővíthető dokkoló

írta: Atika2024.07.25.

A Type-C dokkolók vagy hubok manapság már szinte nélkülözhetetlenek, ha egy extra monitort vagy több USB-s eszközt használnátok a laptopotokkal. A BlitzWolf számtalan ilyen termékkel jelen van a piacon, azonban a nemrégiben megjelent legújabb modelljük kitűnik a szürkeségből. A BW-Neo TH13 és TH13 Pro ugyanis nemcsak a portok számát tudja növelni, hanem a tárhelyet is, mivel egy M.2-es foglalat is helyet kapott benne. A TH13 SATA meghajtókat fogad, míg a TH13 Pro már NVMe SSD-kkel is megbirkózik, így utóbbival egy kicsit jobb sebességet érhettek el. A BlitzWolf Nyári Fesztivál ideje alatt a RendKinai825  kuponnal mindkettőt jó áron kaphatjátok meg.

Remek Apple eszköz töltő a BlitzWolftól
BanggoodBlitzWolfBlitzWolf Nyári Fesztivál 2024vezeték nélküli töltő

Remek Apple eszköz töltő a BlitzWolftól

3 terméket is tölthettek egyszerre, vezeték nélkül

írta: Atika2024.07.25.

Egy kompakt, de funkcionálisan nem kiherélt töltő nagyon jól tud jönni utazáskor, de sokszor ezeket otthon is tudjátok használni. A BlitzWolf BW-iw30-at leginkább az Apple eszközökkel rendelkezők fogják értékelni, ugyanis egyszerre tölthető vele az iPhone, az Apple Watch és egy AirPods is, vezeték nélkül. Emellett a telefonnak állványként is funkcionál, és mivel MagSafe-es, ezért vertikálisan és horizontálisan is tudja tartani a készüléket. Az ára sem vészes, főleg nem Apple kiegészítős szemüveggel nézve, ugyanis 8200 Ft-ért rendelhetitek meg a RendKinai731  kuponnal a BlitzWolf Nyári Fesztivál ideje alatt.

Esti munkához nincs jobb egy monitorlámpánál
BanggoodBlitzWolf Nyári Fesztivál 2024BW-CML2monitorlámpa

Esti munkához nincs jobb egy monitorlámpánál

A BW-CML2 most speciális kuponnal rendelhető

írta: Bagi2024.07.25.

Ha sokat ültök este a monitor előtt, érdemes kipróbálnotok egy monitorlámpát, ami kíméli a szemet, ráadásul a zsúfolt íróasztalon nem foglal helyet, hiszen a kijelző kávájára kell felhelyezni. A BlitzWolf Nyári Fesztivál keretében a BW-CML2 modell is olcsóbban rendelhető speciális kuponunk segítségével, ráadásul a Banggood cseh raktárából szállítják.

hirdetés