Hír Kategória: Gyorshírek | RendeljKínait

Hírek

BanggoodGeekbuyingkuponnapi kupon

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (06.11)

írta: hajas2021.06.11.

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

BanggoodDR.BEIelektromos fogkefeszónikus fogkefe

Megint elérhető a féláras DR.BEI S7 fogkefe

írta: SonkaMod2021.06.11.

A DR.BEI-től az S7 elektromos fogkefét a szerkesztőségünk is tesztelte, és meglepően szerethető készülék volt. Akkor kaptunk vérszemet tőle, amikor egyszer nagyon jó áron lehetett megvásárolni és le is csaptunk rá. Nem bántuk meg, mert a remek funkcióival lenyűgözött minket, főleg, ha azt nézzük, hogy mennyiért szereztük. A Banggoodról megint nagyon jó áron elhozható, így melegen ajánljuk az olvasóinknak ezt a kütyüt.

AliexpressDreamevezeték nélküli porszívó

45 000 forint alatt vihető a Dreame V9

írta: hajas2021.06.11.

A Dreame V9 már nem mai csirke, azonban még mindig tökéletesen megállja a helyét a piacon. Olyan extra funkciókat, mint az OLED kijelző, nem kapott meg, viszont erre nem biztos, hogy mindenkinek szüksége van. Továbbá ott egy gyakori elsődleges szempont, ami nem más, mint az árazás, ebben a Dreame V9 most jeleskedik, hiszen még 45 000 forintot sem kérnek érte.

BanggoodDigoomorzsaporszívó

Sokoldalú kéziporszívót villantott a Digoo

írta: hajas2021.06.11.

Egyre több gyártó rendelkezik morzsaporszívókkal, azonban a Digoo a DG-H1-gyel olyat villantott, amit korábban még nem láttunk. A készüléket nemcsak porszívózásra, hanem világításként és powerbankként is használható. Az ára pedig egyáltalán nem vészes, ráadásul cseh raktárból rendelhető.

2.1Banggoodházimozi rendszermélynyomóSoundbarXiaomi

Végre már jó áron rendelhető a Xiaomi házimozi hangcucca

írta: SonkaMod2021.06.11.

Az előző év őszén került forgalomba a Xiaominak egy új házimozirendszere, amiről akkor nagyon keveset lehetett tudni, csak pár sablonadat és az ár volt ismert. Az utóbbi egyáltalán nem volt alacsony, így kíváncsiak voltunk, hogy vajon mit tud. Ezért be is rendeltük egy tesztre és még karácsony előtt ki tudtuk próbálni. Sajnos kicsit csalódás lett, a cucc nem volt rossz, de jó sem, legalábbis az ára alapján egyáltalán nem, ezért nem is ajánlottuk azóta sem senkinek. Ezen most viszont változtatunk, mert már annyira olcsó lett, hogy érdemes rajta elgondolkodni. Valószínűleg senki nem vette ezeket eredeti áron, hiszen annyiért kész rablás volt.

GeekbuyingQCYTWS fülhallgató

Jó áron vihető a QCY T7

írta: hajas2021.06.11.

A QCY a szó szoros értelmében elárasztotta a piacot a vezeték nélküli fülhallgatóival, szinte már meg sem tudjuk számolni, hogy hány modellt dobtak piacra. Egyik üdvöskéjük, a T7 most remek áron vihető a Geekbuying német raktárából, nem érdemes lemaradni róla.

AIRAUXBanggoodBlitzWolfBluetooth fülhallgató

Már előrendelhető a legújabb AirAux füles a Banggoodról

írta: hajas2021.06.10.

Vadonatúj füles látott napvilágot a BlitzWolf, pontosabban az AirAux háza tájáról, ugyanis piacra dobták az AA-UM8-at. A készülék már előrendelhető, ráadásul elérhető hozzá egy olcsósító kupon is, így mindössze 6900 forintért már beszerezhető a kütyü.

akciókameraBanggoodinsta360kameraone x2

Az Insta360 ONE X2 extrém jó áron rendelhető

írta: SonkaMod2021.06.10.

A körülbelül kétéves Insta360 ONE X-et váltotta a következő verzió, ami a ONE X2 nevet kapta és az előző év végén jelent meg, tehát még viszonylag friss. Az eredeti modellért is éltek-haltak a tartalomgyártók, de az újabb kiadás még jobb lett. A gyártó vállalatot 2015-ben alapították Kínában, és a mai napig kínai a cég, így lehet az, hogy onnan rendelve sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a cuccaikhoz. Az Insta360 ONE X2 körülbelül 40%-kal olcsóbban kapható, amiért már lehet érdemes megfontolni a kintről rendelést.

AliexpresshátizsákLi-Ningtáska

Összehajtható, filléres Li-Ning hátizsák kapható

írta: SonkaMod2021.06.10.

A Li-Ning cipőit nagyon kedveljük, de egyéb sportszereket és ruházati kiegészítőket is gyártanak. Az összehajtható táskájukat Aliexpressről nagyon alacsony áron meg lehet vásárolni, ennyi pénzt biztosan megér. A 30 literes táska a szorult helyzetekre, nagyon jól jön, amikor fontos az, hogy össze lehessen hajtani minél kisebbre.

BanggoodJimmyporszívó

Erős akkumulátoros Jimmy porszívó az EU raktár mai sztárja

írta: SonkaMod2021.06.10.

A Banggood EU raktárai elég nagy figyelmet kapnak mostanság, éppen ezért folyamatosan növelik az ott megtalálható termékek palettáját és jobbnál jobb akciókkal rukkolnak elő. A Jimmy porszívók általában mind rendelhetők Európából, így elkerülhetők az importköltségek, a márka pedig bőven benne van a megfizethető, sőt, az ajánlott kategóriában. A JV85-ös típus egy elég erős gép, és a fél évvel ezelőtt készített tesztünkben nem tudtunk róla semmi rosszat mondani. Most csehországi raktárból kifejezetten jó áron rendelhető, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.