hirdetés

Hírek

Újabb BlitzWolf vezeték nélküli Lavalier mikrofon bukkant fel
BlitzWolfcsíptetős mikrofonlavalier mikrofonmikrofon

Újabb BlitzWolf vezeték nélküli Lavalier mikrofon bukkant fel

írta: Atika2024.03.19.

A csíptetős mikrofonok gyakran használatosak olyan esetekben, amikor célzottan egy ember hangját akarják felvenni. Ilyenkor vagy valamilyen hangfelvevőhöz csatlakoztatják azt közvetlenül és zsebre vágják vagy vezeték nélküli megoldást használnak, hogy egyből be lehessen kötni a kamerába a hangforrást. Ilyen eszköz a legújabb BlitzWolf BW-SX63 is, ami az SX31 továbbfejlesztett verziójának tűnik, egy újragondolt köntösben. Többe is kerül, azonban 12 400 Ft egy vezeték nélküli, töltőbölcsőt is tartalmazó szettért egyáltalán nem hangzik soknak.

Engedd szabadjára kreativitásodat AOCHUAN gimballal
AOCHUAN Smart XEBanggoodGimbalkamerastabilizátor

Engedd szabadjára kreativitásodat AOCHUAN gimballal

Smart XE megérős áron

írta: Raven962024.03.19.

Az AOCHUAN kínai márka nem túl ismert itthon, sőt, a magyar vásárlók nagy része valószínűleg még sosem hallott róla, pedig pár éve már megtalálhatók a külföldi piacon számos stabilizátorral. Hazai viszonylatban termékeik nem kaphatók, leginkább AliExpressen és Banggoodon találkozni velük. Ez a három tengelyes stabilizátor most kuponkóddal rendelhető Banggoodról, baráti áron, 19 300 Ft-ért.

BlitzWolf Type-C dokkoló jutányos áron
BanggoodBlitzWolfbw-new TH5type-c dokkolóUSB hub

BlitzWolf Type-C dokkoló jutányos áron

írta: Atika2024.03.19.

Sokan tudjátok, hogy milyen kellemetlen érzés, amikor valaki odanyújt nektek egy pendrive-ot, amit nem tudtok bedugni a notebookotokba, mert csak 1 vagy 2 Type-C port van rajta. Erre nyújtanak megoldást a Type-C dokkolók vagy hubok, amiből nem mindig van szükség a legjobbra, legtöbb csatlakozóval felszereltre. Többeknek elég pár USB-A port és egy SD kártyaolvasó, ezt nyújtja a BlitzWolf BW-NEW TH5, némi kis extrával. 5300 Ft igazán nem sok pénz ezért a kütyüért, ennyiért lehet ugyanis beszerezni egy kuponnal.

100 wattos Essager töltő kabátgombokért
100 wattos töltőAliexpressessagerEssager ES-CD37

100 wattos Essager töltő kabátgombokért

4 portos lehetőség

írta: Raven962024.03.18.

Az Essager töltők nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen az alábbi modell is 4 töltőporttal és becsületes teljesítménnyel rendelkezik. Több gyorstöltési szabványt is támogat, ilyen például a Quick Charge 4.0 és 3.0, de nemcsak gyorstöltős telefonokhoz ajánlott, mert ilyen erővel már gond nélkül lehet vele notebookot tölteni. Árát tekintve most töredék annyiért lehet a tiéd egy ilyen, mint itthon, ugyanis az AliExpress Anniversary Sale keretein belül most 5300 Ft-ért megrendelhető, ingyenes szállítással.

Az egyik legolcsóbb akkus kompresszor a piacon
Aliexpressautóbiciklielektromos pumpapumpa

Az egyik legolcsóbb akkus kompresszor a piacon

írta: SonkaMod2024.03.18.

Még a tavalyi Black Friday alatt én is berendeltem egy ilyen extrém olcsó pumpát. Egyrészt kíváncsi voltam rá, másrészt pedig szükségem is volt egy hasonló eszközre. Azóta már ki is próbáltam és azt kell hogy mondjam, hogy nagyon bejött. Több ilyen pumpát is láttam már, valóban nem ez a legszofisztikáltabb, de az árát nagyon simán megéri. Most 4300 Ft-ért rendelhető, tehát piszkosul olcsó.

Az iMars X5 autós kamera már megint 10 000 forint alatt vihető
autós kameraBanggooddashcamiMars x5

Az iMars X5 autós kamera már megint 10 000 forint alatt vihető

írta: Atika2024.03.18.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen nagy segítség lehet egy autós menetrögzítő kamera, ami sok kérdéses szituációtól óvhat meg mindenkit. Egy esetleges balesetnél nagy segítség, ha van videófelvétel a történtekről, legyen szó arról, hogy más hibájából vagy akár mással történt incidenst sikerül lencsevégre kapni. Az iMars X5-nél olcsóbb megoldás nem nagyon van most a piacon, ami még használható is, szóval érdemes minél hamarabb lecsapni a 8400 Ft-ért kapható kamerára.

A legolcsóbb N-One tablet most még olcsóbb lett
AliexpressAliexpress Anniversaryn-one npad stáblagéptablet

A legolcsóbb N-One tablet most még olcsóbb lett

írta: Atika2024.03.18.

Az N-One tabletei elég komolyan letarolták a piacot a közelmúltban. Az alsótól a felső-középkategóriáig minden szegmensre jut egy gépük, most viszont a budget megoldásuk, a jelenleg 25 400 Ft-ért megszerezhető Npad S modelljükre van kedvezmény az Ali szülinap jóvoltából. Habár ez a tablet nem nagy durranás, az ára miatt mégis sokak számára érdekes lehet, hiszen videókat nézegetni vagy böngészni ezen is könnyűszerrel lehet.

Qoovi 22,5 wattos, PD-s külső aksi párezer forintért
Aliexpresskülső akkumulátorpower bankqoovi

Qoovi 22,5 wattos, PD-s külső aksi párezer forintért

írta: SonkaMod2024.03.18.

Az Aliexpress szülinapi leárazásán a Qoovi power bankek ismét nagyon nagyot mennek, a 60 Ah-s monstrumnak is nagyon jó ára van, de az alábbi, visszafogottabb kütyü sem drága. Kétféle kiszerelésben kapható, van a kisebb, ami 10 000 mAh-s és van a 20 000 mAh-s. Mindkettő PD-s és akár 22,5 wattal is képesek tölteni. Nem is kérdés, hogy elég megérős kütyük, hiszen rendre 5400 és 6900 Ft-ba kerülnek.

60 000 mAh-s power bank a Qoovi műhelyéből
AliexpressAliexpress Anniversarypower bankqoovi

60 000 mAh-s power bank a Qoovi műhelyéből

írta: Atika2024.03.18.

Vannak kompakt, hordozható power bankek, vannak amiket már inkább csak hosszú utazáshoz viszünk magunkkal és ezután jön csak a Qoovi 60 000 mAh-s szörnyetege. A közel 1,2 kg-os "hordozható" aksira már egy pántot is raktak, hogy könnyebb legyen hurcolászni, de sokak valószínűleg így is csak autóval fogják szállítani. A PD szabvánnyal is felszerelt power bank a kapacitásához képest egész olcsón, 16 400 Ft-ért rendelhető meg.

Jó árú Mifa A90 boomboxszal indulhat a tavasz
a90AliexpressAliexpress AnniversaryBluetooth hangszóróHangszórómifa

Jó árú Mifa A90 boomboxszal indulhat a tavasz

írta: Atika2024.03.18.

A Mifa hangszórói simán felérnek a Tronsmart minőségéhez, azonban sokszor jóval drágábban lehet megkapni tőlük ugyanazt, mint a konkurensektől. Most azonban a 60 wattos A90 modellt az Aliexpress szülinapon két kupon felhasználásával már 19 000 Ft-ért behúzhatjátok, ami már egy teljesen jutányos ár ezért a hangszóróért.

hirdetés