hirdetés

Hírek

Kupon kedd (2024.10.22.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingGshopperkuponkupon kedd
írta: Moniqa2024.10.22.

Kupon kedd (2024.10.22.)

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

Modern LED fali lámpa csupán 4100 Ft-ért
AliexpresslámpaLED fali lámpa
írta: Moniqa2024.10.22.

Modern LED fali lámpa csupán 4100 Ft-ért

Stílusos megoldás a lakásod fényéért

Amikor a lakásod világításáról van szó, nemcsak a funkcionalitás, hanem a megjelenés is fontos. A modern fali lámpák, mint például ez a LED fali lámpa, amellett, hogy megbízható fényforrást biztosítanak, elegáns kiegészítőként is szolgálnak. Minimalista stílusával és kiváló minőségű anyagaival könnyedén feldobja bármelyik helyiséget, ahol telepíted. Gondolj rá úgy, mint egy ékszerre a faladon, amely nemcsak megvilágít, hanem különleges hangulatot is teremt.

Hangulatos karácsonyi dekoráció: LED-es faházikók
Aliexpressdekorációkarácsonyi fényLED fényfüzér
írta: Moniqa2024.10.21.

Hangulatos karácsonyi dekoráció: LED-es faházikók

Cuki fényfüzér fillérekért

A karácsony a fények, a melegség és a különleges dekorációk időszaka, amikor az otthonunk is ünnepi díszbe borul. Ha szeretnéd, hogy idén igazán egyedi fények világítsanak a fán vagy a szobában, akkor ez a cuki LED-es fényfüzér tökéletes választás lehet. A kicsi, fa házikók nemcsak bájosak, hanem LED fényükkel különleges, meleg atmoszférát teremtenek. Ráadásul praktikus ajándék is lehet anyukádnak, barátnődnek vagy bárkinek, aki imádja a karácsonyi hangulatot.

Ultra alacsony áron a Konka KS-Mini8 elektromos borotva
akkus borotvaBanggoodborotvaelektromos borotvaKONKA KS-Mini8
írta: KATTAnt2024.10.21.

Ultra alacsony áron a Konka KS-Mini8 elektromos borotva

Akkumulátoros, extra kicsi, de erős utazó borotva 6000 Ft-ért vihető

A Konka név már biztosan ismerősen cseng, hoztunk már tőlük remek masszírozó gépet, de hajszárítót is. Most ezt a remek, utazós méretű Konka KS-Mini8 aksis borotvát ajánljuk neked. A kis méret ne tévesszen meg, a készülék tudása meglepően nagy, így teljes mértékben ki fogja szolgálni az igényeidet utazásaid során is. Az ára viszont most kifejezetten alacsony, ennyi pénzért nagyon megéri megrendelni, hiszen mindössze 6000 forintot kérnek érte Banggoodon.

Nextool Outdoor 6 az 1-ben aksis zseblámpa 9000 Ft alatt
AliexpressNexToolNextool OutdoorvilágításZseblámpa
írta: KATTAnt2024.10.21.

Nextool Outdoor 6 az 1-ben aksis zseblámpa 9000 Ft alatt

Remek anyaghasználat, magas fényerő és power banként is használható funkció

Sokszor írunk a Nextool fényforrásairól, ami nem is meglepő, hisz 10-ből 9-szer remek ár-érték arányú eszközzel lepnek meg minket. Az Outdoor elnevezésű modelljük is ilyen. Pár éve volt szerencsénk tesztelni, ahol remek eredménnyel zárt. 1000 lumenes fényerejével és 2600 mAh-s akkumulátorával a hosszú éjszakai túrázások, táborozások vagy sötétben végzett munkák során is be fogja világítani az egész teret. Kompakt méretének hála pedig könnyedén, akár zsebre is vágható, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá. Az ára barátibb nem is lehetne a 8300 forinttal.

Olcsóbb lett a Suitu vezeték nélküli autós porszívó
autós porszívóBanggoodsuituvezeték néküli porszívó
írta: Moniqa2024.10.21.

Olcsóbb lett a Suitu vezeték nélküli autós porszívó

Tisztaság könnyedén, akár otthon, akár útközben

A Suitu vezeték nélküli autós porszívója tökéletes megoldás, ha olyan eszközre vágysz, amely hatékonyan tisztítja meg a járművedet vagy az otthonod anélkül, hogy kábelekkel kellene bajlódnod. A modern életvitelhez igazodva ezt a porszívót a praktikum és a teljesítmény tökéletes kombinációja jellemzi. A hordozhatósága és szívóereje teszi ideálissá mind a gyors takarításhoz, mind az alaposabb tisztításhoz. Kuponunk segítségével, most megérős áron, 9300 forintért lehet a tiéd.

Hétvégi extra kuponok (2024.10.19.)
BanggoodGeekbuyingGshopperhétvégi extra kuponkupon
írta: Moniqa2024.10.20.

Hétvégi extra kuponok (2024.10.19.)

Mindenki szeret spórolni, aminek az egyik legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket kínai webshopokból. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttünk nektek egy rakás kupont, melyeket bátran használhattok! Ha esetleg más termékre fáj a fogatok, ami nincs a lenti listában, keressetek rá a Kuponkeresőnkben, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Változtasd át a hangulatot ezzel az okos LED szalaggal
BanggoodLED fényLED szalag
írta: Moniqa2024.10.20.

Változtasd át a hangulatot ezzel az okos LED szalaggal

Menő hangulatvilágítás 9600 Ft-tól

A hangulatvilágítás mindig különleges hatással van a környezetre, legyen szó a nappaliról, a hálószobáról vagy éppen a kertedről. Ez a LED szalag nemcsak a színek széles választékát kínálja, de különböző fényerővel és vezérlési opciókkal is rendelkezik, hogy minden pillanatot különlegessé tegyen. Könnyen kezelhető, rugalmas megoldásokat kínál akár egy hangulatos esti beszélgetéshez, akár egy bulis este fénytechnikájához. Ráadásul kuponunk segítségével az ára is igen baráti.

Gyorsan felmelegedő forrasztópáka a precíziós munkához
Banggoodelektromos forrasztópákaforrasztópáka
írta: Moniqa2024.10.18.

Gyorsan felmelegedő forrasztópáka a precíziós munkához

Hasznos eszköz 10 000 Ft alatt

Ha már unod a várakozást a forrasztópáka felmelegedésére, és valami gyorsabb, hatékonyabb eszközre vágysz, akkor itt az ideje felfedezni ezt a forrasztókészletet. Azok számára készült, akik szeretnék, hogy a forrasztási munkák gyorsan és pontosan haladjanak. Mindegy, hogy hobbiról vagy komolyabb projektről van szó, ezzel a forrasztópákával egyszerűen le fogod győzni a kihívásokat. Ráadásul a zsebedbe sem kell mélyre nyúlnod, mindkét verziót 10 000 forint alatt viheted, ha használod a kuponunkat!

A G5 mini retro videójáték konzol 5200 Ft-ért rendelhető
BanggoodG5 minikonzolretro játékkonzol
írta: Moniqa2024.10.18.

A G5 mini retro videójáték konzol 5200 Ft-ért rendelhető

A retro varázsa több mint 500 beépített játékkal vár

Néha nincs is jobb, mint elővenni egy retro játékkonzolt, ami visszarepít a gyerekkorunk kedvenc játékaihoz. A G5 mini retro videójáték konzol ezt a nosztalgikus érzést hozza el neked, méghozzá kompakt formában. Egy ilyen konzollal nem csak az unalmas perceket űzheted el, de bármikor megoszthatod az élményt barátaiddal is. Ez az apró, de annál szórakoztatóbb készülék mindent tud, amit egy retro rajongó kívánhat.

hirdetés