hirdetés

Hírek

Olcsó tablet és stylus kéz a kézben
CafagoLenovo XiaoxinstylustabletXiaomi

Olcsó tablet és stylus kéz a kézben

A Cafagónál az akciók örökké tartanak

írta: Don Kartács2022.11.29.

A Cafago ha fúj, ha esik, ha van Black Friday, ha nincs, akkor is olcsón adja a termékeit. Ez azért előnyös, mert nem kell kuponozgatni, azok nem járnak le, nincsenek mindenféle fura játékok és még sorolhatnám. A szállítás ingyenes a termékekre, az áfát pedig a Cafago bekalkulálta az árba.

A teljes Fiido elektromos bringa kínálat kedvezményes
elektromos kerékpárFiidoFiido X

A teljes Fiido elektromos bringa kínálat kedvezményes

Számtalan remek közlekedési eszköz lett olcsóbb

írta: Don Kartács2022.11.29.

A Fiido a Black Friday keretein belül az összes elektromos kerékpárját leárazta, és a kínálat kellően széles ahhoz, hogy mindenki találjon magának valami érdekeset. Van itt futurisztikus koncepció bringa, nagy hatótávú, számtalan összecsukható modell és még sorolhatnám. A modelleket, az árakat és a kedvezmény kuponokat a lenti táblázatban látjátok, a szállítás ingyenes, az akciós kódok 30-áig élnek.

A Geekbuying Cyber Mondayen a Tronsmart a nyerő
Cyber MondayGeekbyuingHangszóróTronsmart

A Geekbuying Cyber Mondayen a Tronsmart a nyerő

Ezeket a zajongókat tényleg érdemes megvenni

írta: Don Kartács2022.11.29.

A Cyber Mondaynél - aminek itt találjátok az aloldalát - sokkal hálásabb feladat Tronsmart cuccokról írni, a kettőt összetolva pedig szinte már kívánatos a téma. A fogyasztási ünnepek miatt ugyanis ezek a remek zajkeltők most olcsóbbak lettek, tényleg merem őket teljes mellszélességgel ajánlani. A mostani felhozatalban 3 modelljük is szerepel, mindegyiket teszteltük, megbízható, jó minőségű cuccok, és mindegyik EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Az akciók 7 napon át tartanak, de ki tudja, mennyire bőségesek a készletek, szóval azért sokat totojázni nem érdemes.

Véget ért a Black Friday, de itt a Cyber Monday
Cyber MondayGeekmaxiiLifeKTCOSOTEKroidmi

Véget ért a Black Friday, de itt a Cyber Monday

Minden megy tovább, olcsó árakkal és kuponokkal

írta: Don Kartács2022.11.28.

A Geekmaxi lelőtte a Black Friday akciókat, helyette elindította a Cyber Mondayt, ami lényegében ugyanazt takarja, amit eddig, csak más név - és egy új aloldal - alatt futnak az akciók. A Geekmaxi a legtöbb termék esetében európai raktárból szállít, ez szinte pedig ingyenes, de ha nem, akkor sem szokott 1€-nál több lenni.

Lenyesték a Navee rollerek árát is a Geekbuyingon
Black Friday 2022Geekbuyingnavee

Lenyesték a Navee rollerek árát is a Geekbuyingon

Egy régi ismerős és az új csúcsgép is akciós

írta: Atika2022.11.26.

A Navee N65 egy nagyon népszerű roller, mert a remek minősége ellenére közel sem nevezhető drágának, miközben a legtöbb felhasználó igényeit tökéletesen kiszolgálja. Most azonban nemrég megjelent az S65 modelljük is, ami még dobott pár lapáttal az eddig jól működő sablonra, és habár jóval drágább rollerről beszélünk, így is igen csábító tulajdonságokkal rendelkezik. A Geekbuyingon mindkettő lengyel raktárból vásárolható meg, így 1 héten belül házhoz is szállítják a termékeket.

Most éri meg előfizetni a Surfshark VPN szolgáltatására
Black Friday 2022SurfsharkVPN

Most éri meg előfizetni a Surfshark VPN szolgáltatására

1000 forint alatt a havi díj

írta: hajas2022.11.25.

A Surfshark VPN szolgáltatásáról már több alkalommal adtunk hírt, sőt, májusban mi is kipróbáltuk. A vállalat is készült a Black Fridayre, nem is akárhogy. Most kétéves előfizetés esetén két hónapig ingyen használhatjátok a szolgáltatásokat.

Akcióban a Tronsmart T6 Plus is
Black Friday 2022Bluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmart T6 Plus

Akcióban a Tronsmart T6 Plus is

Az Upgraded Edition előtt is volt élet

írta: Atika2022.11.25.

A Tronsmart T6 Plus a mai napig az egyik kedvenc Bluetooth hangszórónk, mert viszonylag olcsó, jó minőségű - a tesztünk után még egy 2 emeletes zuhanást is egészen jól elviselt -, TWS képes és nem utolsó sorban remek a hangzása is. Most a Geekbuying adott rá egy exkluzív kupont, amivel 11 700 Ft-ért megvásárolhatjátok, és még magyar raktárból is szállítják, szóval hamar megérkezik.

Jobbnál jobb akciókkal vár titeket az Oclean weboldala
Black Friday 2022elektromos fogkefeOcleanszájhigiénia

Jobbnál jobb akciókkal vár titeket az Oclean weboldala

Kimaxolják a Black Fridayt

írta: hajas2022.11.25.

A szerkesztőségben mindenki oda van az Oclean termékeiért, hiszen ár/érték arányban verhetetlenek, ezért bátran szoktuk ajánlani őket. Az idei Black Friday alkalmából óriási leárazásokba kezdett az Oclean, egy rakás készülék árát csökkentették, de ajándékokkal és extra kuponokkal is készültek. Összegyűjtöttem nektek a legfontosabb tudnivalókat, valamint néhány megérős ajánlatot is hoztam. Az akciók november 29-ig érvényesek.

A Cafago cuccaival nem fogtok télen megfagyni
Black Friday 2022Cafagoelektromos radiátorsmartmiXiaomi

A Cafago cuccaival nem fogtok télen megfagyni

Olcsón húzhattok be elektromos fűtőberendezéseket de van itt egy meglepetés termék is.

írta: Don Kartács2022.11.25.

A Cafago szerintem okosan érzett rá arra, hogy hideg időben mindenféle kiegészítő fűtőberendezéseket és hősugárzókat kell reklámozni. Ráadásul a Xiaomi műhelyéből érkeznek Smartmi név alatt, pár ilyet már teszteltünk, szóval olvasgassatok. A kakukktojás egy szöszeltávolító, amit ruhákhoz lehet alkalmazni, és a Cafago jó szokásához híven minden termék ingyenes szállítás mellett érkezik. Ha esetleg nem EU raktárból jönne valami, akkor is belekalkulálták az áfát az árba.

Az Arnagar S8 lézeres robotporszívó a piac sötét lova?
AliexpressArnagarBlack Friday 2022robotporszívó

Az Arnagar S8 lézeres robotporszívó a piac sötét lova?

Sokat tud, mégis olcsó

írta: Don Kartács2022.11.25.

Az Arnagar S8 egy igazi lopakodó termék, nem sokat lehet róla hallani, pedig elég nagy tudású eszközről van szó. Sok tekintetben a Xiaomi lézeres robotporszívóival is felveszi a versenyt, sőt helyenként túl is szárnyalja azokat. Tudja például, hogy a kiszámolt takarítási területhez mennyi energia szükséges és csak annyit vételez a dokkolóból. Szabályozható a szívóereje, több szintes térképeket kezel, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Ehhez képest csak 74 000 Ft-ot kérnek érte a BFS22 + 12,81$ store kuponnal, EU raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

hirdetés