Termékajánlók - RendeljKínait

Hírek

BanggoodkütyükXiaomi

Mi Fan Fesztivál, Banggood módra

Xiaomi cuccok, akciósan

írta: hajas2020.04.02.

Folytatódik a Banggood tavaszi akciósorozata, és most a Gearbesthez hasonlóan, ők is Xiaomi termék árait csökkentették jelentősen. Telefonok, fülhallgatók, porszívók és rengeteg más kütyüt szerezhettek be kedvezményesen. Összegyűjtöttem nektek pár megérős ajánlatot.

#maradjotthongamingwargamingworld of warships

Lőjünk szét hajókat a karantén idején

World of Warships az unalom ellen

írta: SonkaMod2020.04.02.

Már megjelent pár cikkünk, amit a karantén ihletett, de egyelőre én kimaradtam belőle, mert kevéssé éreztem a #stayhome hatásait. Alapvetően napi minimum 8 órát tolom a melót, és rendszeresen járok futni is, így csak most csapott meg a bezártság szele. Már érzem én is, hogy kicsit több az időm, így leporoltam pár régen játszott játékot, amiket most újra lehet tolni napi egy órácskát.

Aliexpresskütyük

Lifehack termékek

Powered by Aliexpress

írta: hajas2020.04.01.

Csináltam nektek egy válogatást, csupa hasznos, praktikus tárgyakból. Mindegyik termék az Aliexpress-ről van, ahol számtalan hasznos (és haszontalan) holmit szerezhettek be, nagyon olcsón. Olyan cuccokat hoztam nektek, melyek segítségetekre lesznek a konyhában vagy a lazulásban.

#maradjotthonGeekbuyingmaszk

Maszkok, EU raktárból

Ha szükséged van rá

írta: hajas2020.03.31.

Többen jeleztétek, hogy maszkot szeretnétek vásárolni. A Geekbuying háromféle maszkot kínál, ezeket EU raktárból tudjátok megrendelni, így rövid időn belül kézbesítik, vámköltségek nélkül. Mivel csak nagy mennyiségben tudjátok őket rendelni, érdemes családtagokkal, ismerősökkel összebeszélni egy közös rendelésről.

Mi Fan Fesztivál 2020 a Gearbestnél

Xiaomi cuccok, töménytelen mennyiségben

írta: hajas2020.03.31.

Ma este 18:00-kor indul a Mi Fan Fesztivál a Gearbesten. Végre vehettek Mi 10-et és Redmi Note 9S-t is, de rajtuk kívül még több száz akciós Xiaomi cuccot zsebelhettek be, olcsón, ráadásul rengeteg kupont is találhattok az oldalon. Az akció április 8-án ér véget, este 6 órakor, de érdemes sietni a vásárlással, hiszen a készletek végesek.

#maradjotthonKeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows

Baj van az Office 365-tel

Érdemes Office 2019-re váltani

írta: Atika2020.03.31.

Rengetegen kezdtek otthonról dolgozni az elmúlt hetekben, ami a Microsoft szerverein is meglátszik. Mivel a legtöbb vállalat Microsoft szoftvereket használ, így a felhőszolgáltatások kezdenek megrendülni a Microsoft Teams alatt. Az Office 365 alatt működő applikáció mára elérte a 44 millió napi aktív felhasználót, de az igazán érdekes az, hogy ez a szám csak az elmúlt héten 12 millióval nőtt, így már nagyjából érthető is miért olyan nagy ez a probléma.

BanggoodOppoRealme

Oppo Realme 5i

Jó telefon, jó áron

írta: Jackal2020.03.31.

Az Oppo Realme telefonok elképesztően gyorsan jönnek fel, jegyeikben erősen másolva a Xiaomi készülékeit. A Realme 5i-t láthatóan a Redmi Note 8 ellen árazták be, ennek ellenére több területen is elgáncsolja ellenlábasát. A 4/64-es modell már 48 000 Ft körül elérhető, annak ellenére, hogy NFC-t és egy 5000 mAh-s akkumulátort is tartalmaz, amivel várhatóan egy újabb üzemidő bajnokkal állunk szemben.

Banggoodkuponokkütyük

Banggood tavaszi akciók

Akciókat hoz a nyuszi!

írta: hajas2020.03.30.

A Banggood igyekszik feldobni a tavaszt, nem is akárhogy! Tavaszi leárazással, kuponokkal indítják az áprilist, rengeteg termékhez juthattok hozzá olcsón. Összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat, időpontokat.

CafagoEnchenHaylou LS01robotporszívó

Cafago ajánlatok a hétre

Ezek a legjobb deal-ek

írta: hajas2020.03.30.

Ismét elhoztuk nektek a Cafago ajánlatait. A felsorolásban több mindent találtok: lesz itt okosóra, robotporszívó, hajnyíró gép és UV fényes sterilizáló. Elég vegyes a kínálat, nem? A cikkben szereplő árak mindegyike tartalmazza a szállítási költségeket.

Dreame V9GeekbuyingXiaomi Mi TV 4S

Ezek a Geekbuying mai ajánlatai

Kell új TV?

írta: hajas2020.03.27.

Ismét összegyűjtöttem nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. Ezúttal két terméket hoztam nektek, egy porszívót, és egy okostévét. Mindkét termék Európából érkezik, pár napon belül, ráadásul vámköltségek nélkül. A termékek ára már tartalmazza a szállítási költségeket.