hirdetés

Hírek

Lássátok tisztán a külvilágot!
ablaktisztító robotLiectroux YW810Ranvee

Lássátok tisztán a külvilágot!

A Liectroux YW810 ablaktisztító robottal ez egyszerűen megvalósítható

írta: Bagi2024.07.26.

Ha már robotizáltátok a porszívózást, akkor itt az ideje az ablakpucolást is automatizálni. Egy ablaktisztító robot sokoldalúan használható, hiszen tükröt és egyéb üvegfelületeket is takaríthattok vele. A Liectroux YW810 70 ml tisztítószerrel és 2800 Pa szívóerővel veszi fel a kesztyűt a szennyeződésekkel szemben és több üzemmód közül választhattok. A működése nem zavaró, hiszen a zajszintje 65 dB. Vákuummal rögzíti magát az ablakokra, a beépített UPS segítségével pedig még áramszünet esetén sem pottyan le. A Ranvee kuponjával most olcsóbban juthattok hozzá a lengyel raktárukból.

Anker Soundcore Motion+ minőségi Bluetooth hangszóró
AliexpressAnker SoundcoreBluetooth hangszóróMotion+

Anker Soundcore Motion+ minőségi Bluetooth hangszóró

Most akciós áron beszerezhető

írta: KATTAnt2024.07.26.

Sokszor írtunk már az Anker Soundcore minőségi hangszóróiról és füleseiről, így bátran állíthatjuk, hogy a Motion+ egy megbízható Bluetooth hangfal, amiben nem fogsz csalódni. 257x81x79 mm-es méretének köszönhetően igazán kis mobil hangszóróról beszélünk, bátran magunkkal vihetjük akár utazásunk során is. Non plus ultra, hogy ha kettő Motion+-ra lecsapsz, akkor pillanatok alatt össze tudod őket párosítani és élvezheted a sztereó hangzást. Aliexpressen most alapból akciós a termék, de coinokkkal még alacsonyabb árat kapunk, így körülbelül feleannyiért beszerezhető, mint itthon. Ráadásul fekete, kék és piros színben is választhatod a modellt.

Többet nem lesz gond a kerti világítással
kertLED lámpanapelemes lámpaRanvee

Többet nem lesz gond a kerti világítással

Napelemes kültéri lámpák a Ranvee-ről

írta: Bagi2024.07.26.

A napelemes lámpák beüzemeléséhez nem kell fúrni-faragni és kábelezni, tetszés szerint bárhova elhelyezhetitek a ház körül. A Ranvee-ről most kétféle fali fényforrást rendelhettek potom pénzért, az egyik egy négypaneles modell, aminek a különlegessége, hogy a szolár panel nem a lámpán helyezkedik el, hanem egy kábel segítségével a legideálisabb helyre telepíthetitek. A másik lámpát 100 és 200 LED-del is választhatjátok.

Fedezz fel új terepeket a ZLL SG116MAX off-road autóval
Banggodkuponoff-roadRCtávirányítós autó

Fedezz fel új terepeket a ZLL SG116MAX off-road autóval

Belépő szint új RC-játékosoknak

írta: Techiker's Guide2024.07.26.

Mindened az off-road, de szereted a sebességet is? Akkor a ZLL SG116MAX off-road távirányítós versenyautó tökéletes választás számodra! A Suchiyu brand modellje minden várakozást felülmúl, amellett, hogy gyors, minden akadályt le is küzd. A legalacsonyabb fokozatban is képes 30 km/h-val csapatni, a végsebessége a leírás szerint 80 km/h is lehet.

A Duotts C29 ebike a hosszú túrákat is bírja
Duotts C29elektromos bicikliGeekbuying

A Duotts C29 ebike a hosszú túrákat is bírja

Ezzel a terepbicajjal akár 100 kilométert is megtehettek

írta: Bagi2024.07.26.

A Duotts C29 egy vérbeli hegyikerékpár, ami simán megküzd a nehéz útviszonyokkal is. Nagyméretű, 29 colos kerekeket kapott és 750 wattos motorral szerelték fel, mely 50 km/h végsebességet biztosít. Tisztán elektromos módban 50 km hatótávval bír, de rásegítéssel akár 100 km-t tekerhettek. A Geekbuyingtól szereztünk hozzá kupont, amivel európai raktárból vehetitek meg.

Szuper ár az AZDOME M01 PRO autós kamera szetthez
autós kameraAZDOMEAZDOME M01 PROBanggooddash cammenetrögzítő

Szuper ár az AZDOME M01 PRO autós kamera szetthez

Könnyedén megfizethető, ultra széles látószögű menetrögzítő kamera szett

írta: KATTAnt2024.07.26.

Manapság alig látni olyan járművet, amibe ne szerelnének fel menetrögzítő kamerákat. Elsősorban nagyobb biztonságérzetet nyújt az autósoknak, másodsorban pedig balesetek esetén jó lehet egy videós bizonyíték. Az AZDOME M01 PRO modellje első és hátsó szenzorral, 3 hüvelykes IPS kijelzővel és 150 fokos ultra széles látószöggel érkezik. Ráadásul kuponunkat használva nem szükséges mélyen a zsebedbe nyúlnod érte.

Jóárasítottuk a BW-CLT2 okos mennyezeti lámpát
BanggoodBlitzwillBlitzWolf Nyári Fesztivál 2024BW-CLT2mennyezeti lámpa

Jóárasítottuk a BW-CLT2 okos mennyezeti lámpát

A színterápiával feldobja a hangulatotokat is

írta: Bagi2024.07.26.

Ha okos eszközt keresnétek a BlitzWolf Nyári Fesztivál ajánlatai között, akkor az a jó hírem, hogy találkozhattok jó pár termékkel. Most egy olyan mennyezeti lámpát hozok, amit simán vezérelhettek telefonról az applikációja segítségével. A BlitzWill BW-CLT2 40 cm átmérőjű és az RGB LED-ekkel hangulatvilágítást is varázsolhattok a nappaliba. A speciális kuponunkkal a Banggood cseh raktárából rendelhetitek meg.

A Proscenic P11 Lite állóporszívó megküzd a szőrszálakkal
ÁllóporszívóProscenic P11 LiteRanvee

A Proscenic P11 Lite állóporszívó megküzd a szőrszálakkal

Egy mozdulattal morzsaporszívóvá is alakíthatjátok

írta: Bagi2024.07.25.

A Proscenic P11 állóporszívót imádtátok a verhetetlen ár/érték aránya miatt, most megérkezett az újragondolt változata P11 Lite néven. A porzabáló 28 000 Pa szívóerővel dolgozik és a fej kialakításának köszönhetően könnyedén megküzd a házikedvencek szőrszálaival is. Az akkumulátora eltávolítható, egyetlen töltéssel maximum 35 percig bírja a munkát. A Ranvee-től szereztünk hozzá kupont, így rendelésnél spórolhattok is.

A Ranvee ajánlata az irodai kütyükről szól
billenytűzettisztítóRanveeT2T6tisztító szettvezeték nélküli egér

A Ranvee ajánlata az irodai kütyükről szól

Egerek és tisztítókészlet kuponozható ma

írta: Bagi2024.07.25.

Nyáron mindenkit inkább a pihenés és a szórakozás érdekel, de sajnos ilyenkor is jó sok időt kell eltölteni az irodában. A Ranvee mai kínálatában szereplő termékek a szürke hétköznapokat könnyítik meg egy kicsit, hiszen kétféle vezeték nélküli egérhez és egy húszdarabos kütyütisztító készlethez kaptunk kupont. Mindhárom cucc kínai raktárból érkezik.

A Wanbo X5 projektor most jó választás
GeekbuyingprojektorWanbo X5

A Wanbo X5 projektor most jó választás

Az 1100 ANSI lumenes fényereje már elég ütős

írta: Bagi2024.07.25.

Ha nagyobb fényerejű projektort kerestek megfizethető áron, akkor a Wanbo X5 egy ideális jelölt. Az eszköz 1100 ANSI lumenes, natív 1080p felbontásra képes és automatikus a fókuszállítás és a trapézkorrekció. Szeretni fogjátok, mert a ventilátor irtó csendes. A Geekbuying kuponjával most kedvező áron tudjátok megvenni lengyel raktárból, ahonnan extra költségek nélkül szállítják.

hirdetés