hirdetés

Tesztek

FNIRSI IR 40 távolságmérő teszt
BanggoodFNIRSI IR40távolságmérő

FNIRSI IR 40 távolságmérő teszt

Felnőttek kedvenc szerszáma

írta: Don Kartács2023.10.07.

Rég teszteltünk már jópofa és hasznos szerszámot, de az FNIRSI IR 40 távolságmérő pont ilyen. Nemcsak távolságot, hanem felületnagyságot, térfogatot is meg lehet vele mérni, sőt még a háromszög magasságát is megmondja az oldalhosszúságok alapján, és mindezen adatokat egy applikációba is le tudja tölteni, ahol kedvetekre számolgathattok. A BG95ef4c  kóddal csak 7700 Ft-ba kerül a felnőtt játékszer, sajnos a szállítása eléggé borsos a termék árához képest, 2100 forintba kerül, szerencsére a Banggood fizeti utána az áfát.

9.4
/10
Jimi G3102 elektromos csavarhúzó készlet teszt
csavarhúzóelektromos csavarhúzójimiprecíziós csavarhúzó

Jimi G3102 elektromos csavarhúzó készlet teszt

Több, mint csavarhúzó

írta: Don Kartács2023.02.06.

A Jimi nem összekeverendő a Jimmy nevű vállalattal, amelyik takarítóeszközöket gyárt. Előbbi inkább a szerszámairól ismert, és a mostani termék is egy csavarhúzó, sőt, szerénytelenül csavarhúzó állomásnak is titulálhatnám. Rengeteg bitfej, tartók, csipeszek és hasonló okosságok képezik a készlet részét. 22 000 Ft-ot kérnek a "felnőtt játékért" a BGXIFD226  kóddal, a szállítás ingyenes, az ár tartalmazza az áfát.

9.2
/10
Topshak TS-CH3 szerszámkészlet teszt
Banggoodszerszámkészlettopshak

Topshak TS-CH3 szerszámkészlet teszt

Adjatok a szögnek

írta: Don Kartács2023.01.17.

A Topshak elég jó kis szerszámokat csinál, a szénkefe nélküli fúró és csavarozó gépeik például nagy kedvenceim. Ezeket a termékeket alapvetően hobbi célra találták ki, nem annyira a csúcsminőség, hanem a svájci bicska jelleg domborodik ki. A TS-CH3 esetében sincs ez másként, szinte mindent belezsúfoltak a dobozba, amire szükségetek lehet. Az 57 darabos készlet ráadásul olcsó is, 11 000 Ft körül haza lehet vinni cseh raktárból, a BGXIFD194   kuponnal.

7.6
/10
HOTO szerszámkészlet teszt
csavarbehajtóGoboohotoszerszámkészlet

HOTO szerszámkészlet teszt

Közösségi barkácsolás

írta: Don Kartács2022.05.18.

A HOTO alapvetően a dizájn szerszám piacon mozog, és már korábban is volt a termékeikhez szerencsénk. Most egy olyan szettet dobtak piacra, ami egyből három kiadásban is létezik, mi a "közepeshez" jutottunk hozzá, ami nemcsak szerszámokat, de egy elektromos, USB-ről tölthető csavarozógépet is tartalmaz. Mivel ez egy közösségi finanszírozású termék, ezért a kiszerelések super early-bird kedvezménnyel érhetők el, június második felében kezdik kiszállítani a készleteket. A boxok ára 15 400 és 38 500 Ft között alakul, és a Goboo európai raktárból küldi őket, ingyenes szállítás mellett.

8.8
/10
Sculpfun S9 lézergravírozó
diyGeekbuyinglézergravírozósculpfun s9

Sculpfun S9 lézergravírozó

Gravírozásra jó választás

írta: Fekete Norbert2022.04.30.

Az otthoni lézergravírozók ára már elért egy olyan szintet, hogy akár barkácscélra is beszerezzünk egyet. Én is sokszor eljátszottam a gondolattal látva a jobbnál jobb ajánlatokat, hogy mi lenne, ha rendelnék egyet. Mikor a Geekbuying felajánlotta, hogy elküldi kipróbálásra a terméket, kapva kaptam az alkalmon. A gép viszonylag hamar meg is érkezett köszönhetően annak, hogy a cég német raktárából küldték, 104 000 Ft-ot kérnek érte a NNNSCULPS9  kuponkódot.

8
/10
Topshak TS-ED1 és TS-ED5 elektromos fúrógépek tesztje
Banggoodbrushlesstopshakütvefúró

Topshak TS-ED1 és TS-ED5 elektromos fúrógépek tesztje

Egyik kuka, másik durva

írta: Don Kartács2022.03.31.

Rákaptam a kínai szerszámok tesztjére, emiatt már korábban is volt nálam Topshak fúrógép, ami tetszett, de nyilván az ára volt a legvonzóbb tulajdonsága. A TS-ED1 és a TS-ED5 viszont már az új szériába tartozik, a nagyobb számozású ráadásul brushless motoros és fogad 13 mm-es fúrószárakat, mindkettő ütvefúró is, és az árazásuk szintén reális. A kisebb darabért a BGCCHU1751  kuponkóddal 8600 Ft-ot - a két akkusért 11 300-at -, míg a nagyobb TS-ED5-ért a BGCCHU176  kóddal 17 000 Ft-ot kérnek. Mindkettő cseh raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Mensela ED-LX2 brushless fúrógép teszt
BanggoodfúrógépMensela

Mensela ED-LX2 brushless fúrógép teszt

Áruházi termékek ellenfele

írta: Don Kartács2022.01.14.

Megérkezett a Mensela ED-LX2 fúrógép, így végre egy olyan termék került az asztalra, ami a Lidl és az Aldi szerszámparkjának állít ellenfelet. De vajon van értelme fúrógépet venni Kínából? Milyen a minősége és a teljesítménye? Erre kerestük a választ, sőt a tesztbe betettem egy nagyon hasonló terméket a Topshak kínálatából is. A Mensela szettért a BGHU1436  kóddal 15-24 000 Ft-ot kérnek, illetve egyes kiszereléseket EU-ból is el lehet érni - ha éppen van raktáron -, de bárhonnan is érkezik, a Banggood fizeti utána az áfát.

9
/10
Topshak TS-ESD2 elektromos csavarhúzó teszt
akkus csavarozóBanggoodcsavarozótopshakTS-ESD2

Topshak TS-ESD2 elektromos csavarhúzó teszt

Kedvenc kéziszerszámom

írta: Don Kartács2021.12.16.

Megérkezett a Topshak TS-ESD1 "konszern" párja, a TS-ESD2, ami mindenben túltesz a másik modellen, és gyakorlatilag ugyanannyiba kerül. Adnak hozzá 34 db kiegészítőt, mozgatható a nyele, állítható a nyomatéka, jobb az anyagminősége és még elemlámpa funkció is van rajta. A hasznos csöppségért a BGHU1382  kuponnal 5600 Ft-ot kérnek, lengyel raktárból érkezik, többletköltségek nélkül.

9.4
/10
Violeworks akkumulátoros, egykezes láncfűrész teszt
Banggoodkertláncfűrészszerszámvioleworks

Violeworks akkumulátoros, egykezes láncfűrész teszt

Ésszel kell vele bánni

írta: SonkaMod2021.11.24.

Körülbelül egy évvel ezelőttre datálható, amikor megjelentek tömegesen a noname egykezes láncfűrészek a kínai piacon. Eleinte nagyon rossz szemmel néztünk rájuk, aztán egyre több olvasónk jelezte, hogy jó a szerszám, végül pedig mi is berendeltünk egyet. A poént rögtön az elején le is lövöm: ez egy igen jó kis kütyü, de közel sem tökéletes.

7
/10
TopShak TS-ESD1 elektromos csavarhúzó teszt
Banggoodcsavarhúzóelektromos csavarhúzótopshakworx

TopShak TS-ESD1 elektromos csavarhúzó teszt

Kézre álló játékszer

írta: Don Kartács2021.11.12.

Az elmúlt 2 hétben többször használtam a Worx WX240 akkus csavarhúzóját, aztán befutott a TopShak TS-ESD1, ami egy nagyon hasonló szerszám. Adta magát a dolog, hogy eresszem össze őket, hiszen a két "legény" egy ligában játszik. A TopShak viszont szemtelenül olcsó, a BGHU1210  kóddal 3500 Ft-ért el lehet hozni, ennyiért sehol máshol nem lehet kapni olyan akkus csavarozót, amihez adnak 32 db bitet és egy flexibilis hosszabbítót is, szerintem ennél a benne lévő akkut többért lehet itthon megvenni. A szállítása ingyenes, és többletköltségekkel nem kell számolnotok, mert a Banggood fizeti az áfát a termékei után.

9
/10

hirdetés