hirdetés

Tesztek

Xiaomi Populele 2 teszt
applikáció alapúGearbesthangszerPopulele 2ukuleleXiaomi

Xiaomi Populele 2 teszt

Számver óvördöréjnbó

írta: molcsa2019.10.09.

Ha nem tudsz zenélni, a Populele 2-vel 2 nap alatt fogsz tudni, ha pedig tudsz, akkor remekül fogsz szórakozni. Úgyhogy mindenki vegyen kettőt, mert a zenetanulás most forrt ki véglegesen. A Populele ugyanis egy okos ukulele, ami a bundok villogtatásával jelzi, hogy hol kell lefognunk, és applikációja segítségével népszerű dalokon keresztül sajátíthatjuk el az ukulelézés művészetét. És a legjobb benne, hogy meglepetésemre "offline" hangszernek sem utolsó. Mindezért 30 000 Ft-ot kell kicsengetnünk a GB$98PLB kuponkóddal, amiben az áfamentes EU Priority Line szállítás is benne van.

8
/10
archív

Super FC280 retro konzol teszt – Ez kell nektek, gyerekek

2019.04.10.

A Super FC280 a múltkori retro konzol fiaskó után végre egy olyan termék, amit igazán szerettem. Normális kijelző, az eredetihez nagyon hasonló játékok, remekül működő gombok és hamisítatlan NES gameboy feeling, pont mint 25 évvel ezelőtt. 4.700 Ft-ért egy imádni való tárgyat kapunk, de az is tuti, hogy húsvéti ajándéknak is elfogadnám.

archív

Retro játékkonzol teszt – Csak ha elég öreg vagy hozzá

2018.11.08.

Retro játékkonzol? Kinek ne tetszene!? Ha elmúltál már 25 éves, akkor biztosan élvezni fogod, de meg merem kockáztatni, hogy a fiatalabb korosztályt is kiválóan fogja szórakoztatni. Az ára áfahatár alatti, mindössze 6.100 Ft-ba kerül, ami így utólag belegondolva nevetségesen kevés ahhoz képest, hogy mennyire szórakoztató kis ketyere ez. Árukeresőt fejlesztünk!Vásárlás előtt kattintsd meg az ...

archív

Populele S1 okos ukulele teszt – A megelevenedett Guitar Hero

2018.06.05.

A Populele S1 okos ukulele tesztje kapcsán pont a fenti megállapítás jutott eszünkbe. Hiszen az is egy nagyon mókás játék, itt viszont mégiscsak valami kézzel foghatót pengethetünk, durván 35.000 forintért.

archív

Retro Game Console teszt – NES Classic kicsit másképp

2018.04.07.

Manapság reneszánszukat élik a régi játékkonzolok, emiatt relatíve sokféle módon  visszacsalhatjuk a 80-90-es évek játékvilágát a nappalinkba. A mai cikkemben a Kínából beszerezhető ,,500 in 1 Retro Game Console”-t fogom bemutatni, de az alternatívák megemlítése se fog kimaradni. A tesztünk alanyát 7.000 Ft-ért vásárolhatjátok meg a Gearbest kínálatából.

archív

Cogo bevásárlóközpont LEGO replika teszt – Ego LEGO

2017.10.25.

A Cogo bevásárlóközpont replika viszonylag hűen adja vissza azt az érzést, amit egy szóval „legozásnak” szoktunk nevezni. A hatalmas csomagban egy 810 darabos építőkészlet található, amelyet elsődlegesen lányoknak szán a gyártó, és különösebben nem is kellett csalódnunk a termékben, amelynek a másolatokhoz hűen a legnagyobb előnye a kedvező ára, 12.480 forintba kerül, amit az ...

archív

KAZI tűzoltóállomás LEGO replika teszt – Árban tökéletes

2017.09.25.

A Kazi tűzoltóállomás LEGO másolat egészen meglepően hasonlít a neves gyártó termékéhez. Nem kevés munkát és szórakozást jelentett az összerakása, és közben némi betekintést is nyerhettem a gyermeki lélek világába, illetve visszatérhettem a múltamba egy pillanatra, az eredeti árának harmadáért, ami egy 774 darabos készlet esetében a Toysho kuponnal igencsak méltányolható 9.100 forintot jelentett. ...

archív

STORM RACING „LEGO” teszt – Majdnem eredeti, kivéve az árat

2017.09.17.

A QI ZHI LE Storm Racing névre hallgató, a LEGO-val kinézetre erőteljes hasonlóságokat mutató jármű igencsak meglepett. Amire nagyon kíváncsi voltam, hogy az eredetihez képest milyen minőséget tud felmutatni, illetve mennyire időtállóak az összerakásra váró darabok. Mert az teljesen biztos, hogy árban a Storm racing autó 5.720 forintos ára verhetetlen.

archív

Andoer ukulele teszt – A magyar ukulele blog segítségével

2016.11.30.

Hirtelen felindulásból és tisztázatlan körülmények között rendeltünk egy Andoer ukulelét a TomTop-tól, mégpedig a legolcsóbb variánst, aminek tesztelésére egy nálunk sokkal hozzáértőbb embert kértünk fel, az ukulele.hu, Magyarország központi ukulele oldalának munkatársa, Tomi személyében. Örömmel el is fogadta a felkérést, a tesztet pedig ezúton is hálásan köszönjük neki!

archív

Kínai 8 bites retró játékkonzol teszt – Kötelező vétel

2016.09.24.

Néha, amikor nagyobb csomagokat rendelek, valami szokatlan dologba ütközök: nem találok tökéletesen új, teljesen egyedi tech kütyüket. Ilyenkor egy picit mindig meginog az én hitem is, de a fenti képen látható a bizonyíték arra, hogy a kínaiak valóban sosem fogynak ki az ötletekből. Számomra ezzel az olcsósággal támasztották fel a gyerekkorom. A 8 bites retró ...

hirdetés