hirdetés

Tesztek

Cycplus M2 kerékpár komputer teszt
Cycplus M2kerékpár komputerTomtop

Cycplus M2 kerékpár komputer teszt

írta: Don Kartács2023.07.27.

Rég teszteltem már kerékpár komputert, a TomToptól meg még soha, de szerencsére kettő darab kétkerekű is rendelkezésre állt. A Cycplus M2 rendelkezik GPS-szel, egy rakat menetdinamikai értéket kiír, kiegészíthető ANT+ kommunikációra képes szenzorokkal, appba szinkronizálja az adatokat és egy alumínium konzolt is adnak hozzá. Az alap csomag 13 300 Ft-ot kérnek érte a CYCPM2  kóddal, ingyenes szállítás mellett, a TomTop pedig rendezi utána az áfát.

9
/10
Hcalory fűthető síkesztyű teszt
fűthető kesztyűHcalorysíkesztyűtúrakesztyű

Hcalory fűthető síkesztyű teszt

írta: Don Kartács2023.02.15.

Teszteltem már pár fűthető ruhadarabot, de olyat, amilyet a Hcalory gyártott – vagyis fűthető kesztyűt – még soha. Saját kis akkuiról melegít, három fokozatban állítható, akár 6 órán át tartja a hőmérsékletét és még szerintem síelés közben is megállja a helyét. Nem mondom, hogy fillérekért utánatok hajítják, a BGXIFD229  kóddal elérhető 21 300 Ft nem kevés, de ez a síelős/túrázós mércével mérve nem olyan sok, egyszerűen azért, mert az ilyen sportokban minden drága. De legalább a szállítás ingyenes, és cseh raktárból küldik, vagyis pár nap alatt megkapjátok a terméket.

8.8
/10
Humtto túracipő teszt
AliexpressHumttotúracipővízállóvízálló cipő

Humtto túracipő teszt

Jellegtelen külső alatt lakozó értékek

írta: Don Kartács2023.02.14.

Egy-két évvel ezelőtt nagyon népszerűek lettek a különböző kínai futócipők – pl. a Li-Ningek –, ezek gyakorlatilag prémium minőségű termékek voltak, a hazai ár töredékéért. Volt azonban egy szegmens, amit nem fedtek le ezek a lábbelik sem, ez a túrázás és a terepfutás. Ezért bevállaltam, hogy veszek egy Humtto túracipőt a Szinglik Napi akciók során, és ha az idő engedi, akkor le is tesztelem. Lássuk, mennyire vált be a dolog.

8.6
/10
SGODDE húzódzkodó rúd teszt
edzéshúzódzkodó rúdotthoni testedzéssgodde

SGODDE húzódzkodó rúd teszt

Hogyé’ van az ajtófélfa testvérem?

írta: Don Kartács2023.01.31.

Az SGODDE mindenféle edzőeszközt gyárt, ebbe a szegmensbe tartozik a húzódzkodó rúdjuk is. A fókusz az áron és a funkcionalitáson van, előbbi meglehetősen alacsony, 7700 Ft a BGXIFD228  kóddal,  az utóbbiról pedig bőven olvashattok a tesztben. A terméket lengyel raktárból küldik, többletköltségre nem kell számítanotok, mert a szállítás is ingyenes.

8.6
/10
XMUND XD-WB2 egyenes edzőpad teszt
egyenes padfekvőpadXmundXMUND XD-WB2

XMUND XD-WB2 egyenes edzőpad teszt

Nyárra mindenki Schwarzenegger lesz

írta: Don Kartács2023.01.13.

Az XMUND XD-WB2 egy minimalista edzőpad, pont azért kértük be, mert elképesztően olcsón el lehetett hozni a 2022-es leárazások alkalmával, és hát karácsony után sokan nekiálltok legyúrni a bejglit és nyárra felépíteni a beach bodyt, addig meg azért még van 6 hónap. A termékért a BGXIFD178  kóddal 11 200 Ft-ot kérnek EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, így a többletköltségeket ezzel ki is pipáltuk.

8.4
/10
Geemax C1 futógép teszt
Banggoodfutásfutópadgeemaxsport

Geemax C1 futógép teszt

Szeretsz veszélyesen élni?

írta: Don Kartács2022.09.12.

A pandémia a beltéri sportolást meglehetősen népszerűvé tette, így az XMUND futógépe után a Geemax C1 névre keresztelt termékét is a tesztpadunkra vontuk. Ez egy maximum 10 km/órás futást lehetővé tevő termék, amin természetesen gyalogolni is lehet, ha valakinek arra van igénye. 76 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU2521  kóddal cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett. Lássuk, milyen tesztköröket futottunk a piac legolcsóbb futópadján!

7.6
/10
Bikight 3 az 1-ben bringalámpa teszt
3 in 1biciklis lámpaBikightkerékpár komputer

Bikight 3 az 1-ben bringalámpa teszt

És tudja mindet

írta: Fekete Norbert2022.08.28.

A Bikight lámpája egyből felkeltette az érdeklődésemet, amikor először szembejött velem, ezt meg is osztottam veletek, ha még emlékeztek. Szimpatikus volt benne, hogy 3 dolgot is tud, elég egy eszközt feltenni 3 helyett az amúgy is zsúfolt kormányra, ami ellátja az összes funkciót. Most, hogy megérkezett a tesztdarab, végre személyesen is meggyőződhettem róla, hogy ez hogyan is valósul meg a gyakorlatban. Akkor az ára egészen zseniális volt, most se sokkal drágább, ha használjátok a BGHU2474  kuponkódot, akkor 8100 Ft-ot kell érte fizetnetek.

6.6
/10
Astrolux BL03 XPG LED kerékpárlámpa teszt
AstroluxBanggoodBiciklislámpaBL03LED lámpa

Astrolux BL03 XPG LED kerékpárlámpa teszt

Nem csak pislákol

írta: Fekete Norbert2022.07.11.

Kíváncsian vártam az Astrolux bringás lámpáját, hogy megérkezzen tesztre, mert ugyan már régebb óta vagyok hobbikerékpáros igazán erős fényű cuccal még nem volt dolgom. Annak idején még volt szerencsém használni dinamós első lámpát, amiben egy égő világított, ha megfelelően erősen tekertem. Az már a leírásból kiderült, hogy az Astrolux terméke nem ebben a ligában játszik, de hogy mennyire használható az a tesztünkből kiderül. Az ára nagyon kedvező, hiszen  a BGHU2270  kód használatával 9000 Ft-ot kérnek érte, szállítással együtt.

9.2
/10
Loskii LK-PS10/XMUND XD-PS10 hordozható töltőállomás teszt
Banggoodhordozható teleploskiipower stationXmund

Loskii LK-PS10/XMUND XD-PS10 hordozható töltőállomás teszt

Telep, terepre

írta: Don Kartács2022.02.22.

Egy ideje már kajtatunk mindenféle hordozható telep után, és végre sikerült behúznunk a Loskii LK-PS10 típusát, ami mindenféle aljzattal rendelkezik, képes váltó- és egyenáramot is produkálni, és nem mellesleg eléggé bika, 568 wattórás teljesítménnyel rendelkezik. Az ára is ehhez mért, 172 000 Ft-ot kérnek érte, amire rárakódik további 4000 Ft-nyi szállítási költség, szerencsére a Banggood reszortja az áfafizetés, így ezzel nektek már nem kell bíbelődnötök. Van viszont egy trükk, még pedig az, hogy az XMUND XD-PS10 teljes mértékben megegyezik a Loskii termékével, és a BGHU562b  kóddal 103 400 Ft-ért elhozható cseh raktárból, így érdemesebb ezt választani a Loskii helyett.

9.2
/10
Xmund XD-PT2 edzőállvány teszt
BanggoodedzőkeretedzőkorlátXmund

Xmund XD-PT2 edzőállvány teszt

Szia Uram, szoba mellé nem érdekel?

írta: Don Kartács2022.02.02.

Mostanában rákaptunk a karantén eszközök tesztelésére, volt már nálunk futógép, ugrókötelek és most itt van az Xmundtól az edzőkeret, amin mindenféle gyakorlatokat lehet elvégezni. Az ára jóval alacsonyabb, mint itthon, 26 000 forintot kérnek érte cseh raktárból, amik sokszor a duplájába kerülnek. Korábban inSPORTline néven 49 000 forintért lehetett ilyesmit venni hazánkban. A Decathlonban is vannak hasonlók, 80 000 Ft-ért, szóval érdemes ránézni az XD-PT2-re.

8.6
/10

hirdetés