hirdetés

Tesztek

Nandme NX7000 szónikus fogkefe teszt
Aliexpressfogkefenandmeszónikus fogkefe

Nandme NX7000 szónikus fogkefe teszt

A fogkeféd, a következő 5 évre

írta: Don Kartács2024.02.15.

A Nandme fog- és szájápolási termékeket gyárt, az NX szériájuk tartalmazza a fogkeféket. A Nandme NX7000 pedig a közepes modell, amit USB-vel lehet tölteni, ötféle fogtisztítási módban képes működni, melyek intenzitása 3 fokozatban állítható. Bár ezek nem lényegtelen dolgok, szerintem a Nandme eszközeinek legnagyobb vívmánya az USB-s tölthetőség, a brutális üzemidő és az, hogy rettenet mennyiségű fejet adnak mellé. Ebben a pakkban pl. 12 darab volt, de 2 fejjel jóval olcsóbb, 4700 Ft-ba kerül coinos kedvezménnyel.

9.4
/10
Ingco elektromos metszőolló teszt
Banggoodelektromos metszőollóIngco

Ingco elektromos metszőolló teszt

Szőlészetek sztárja

írta: Don Kartács2023.08.09.

Elektromos metszőollót még sosem teszteltünk, pedig fent volt a bakancslistánkon, lévén a RendeljKínait 2 tagjának is van családi szőlészete. Az Ingco akkus metszőollója egy jó eszköznek tűnt egy ilyen termék próbájához, tökéletes a növények "ápolásához", vágáshoz, metszéshez, de a vékonyabb faágakat is elviszi. Nem egy olcsó eszköz, de ha egész évben szőlészkedik valaki, és nem akarja kinyírni az ízületeit, akkor már nem is tűnik olyan soknak ez az összeg. 46 200 Ft-ot kérnek az elektromos cuccért kínai raktárból, a BGa4468e kuponnal, egyéb többletköltségekre pedig nem kell számítanotok.

9
/10
Luxun F30070M csillagászati távcső teszt
Banggoodcsillagászati távcsőLuxun

Luxun F30070M csillagászati távcső teszt

Bonyolult problémára rossz megoldás

írta: Don Kartács2022.11.04.

Egy kicsit meg akartuk törni a monoton kínai tesztek sorát, ne mindig robotporszívó, projektor és fülhallgató legyen a felhozatal, így bekértünk egy csillagászati távcsövet tesztelésre, ami nem is volt olyan egyszerű feladat, mint gondoltuk. A Luxun F30070M-es darabja egy alap modell, de vajon alkalmas arra, amire szánták, a csillagok vizsgálatára? A termékért 21 000 Ft-ot kérnek a BGXIFD070 kuponnal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

6.2
/10
Konka A8 masszázspisztoly teszt
Banggoodkonkamasszázspisztoly

Konka A8 masszázspisztoly teszt

Viszlát izomláz

írta: Don Kartács2022.09.20.

A Konka is kiadta a maga masszázspisztolyát, ami a sportolás utáni izomlázat, izomfáradást képes enyhíteni. Adnak hozzá egy kazalnyi kiegészítőt, amivel váltogathatjátok a masszírozás jellegét, ráadásul a masszírozás intenzitása is 99 lépcsőben állítható. A Konka A8-ért 19 000 Ft-ot kérnek, a szállítás ingyenes, a Banggood pedig intézi az importköltségeket.

8.6
/10
Elegiant maghőmérők összehasonlító tesztje
BanggoodElegiantmaghőmérő

Elegiant maghőmérők összehasonlító tesztje

Hogy a hús és a sör is jó legyen

írta: Ambient2022.09.16.

Aki főzött már sört vagy sütött már steaket életében, az tudja, hogy a megfelelő hőmérséklet megtalálása kulcsfontosságú. Ehhez azonban speciális maghőmérőket kell alkalmazni, amit vagy a folyadékba lógatva vagy hús esetében abba beleszúrva kell alkalmazni, vagyis a két legfontosabb tulajdonságuk, hogy jól bírják a hőt és hogy pontosan mérjenek. Ennek tesztelésére szereztünk be két különböző Elegiant modellt, a dupla kiszereléses kódja az EOX-3304, ezért 4000 Ft-ot kérnek lengyel raktárból, míg a szimpla az EOX-3305, ami 5600 Ft-ba kerül. Mindkettőt ingyenes szállítással küldik, és a Banggood fizeti a termékek után az áfát.

Vízminőségmérők összehasonlító tesztje
BanggoodPH-értéksörfőzésvízminőségmérő

Vízminőségmérők összehasonlító tesztje

Beavatás a sörfőzés alapjaiba

írta: Ambient2022.09.10.

Hobbi sörfőzőként kifejezett motivációm van a csapvíz minőségi paramétereinek mérésére. Hasonlóan lehetnek ezzel növénytermesztők és mezőgazdászok is, vagy bárki, akinek például akváriuma, kerti tava, medencéje van otthon, borászkodik vagy csak kíváncsi, milyen minőségű csapvizet iszik. Kipróbáltam hát 2 különböző terméket, ami igazából 3, hogy megnézzem, miből főzök sört. Ehhez két terméket hívtam segítségül, a TVIRD PH0-14-et, amiért 7700, illetve a C-600-at, amiért 11 600 Ft-ot kérnek, a Banggood és az Ali pedig fizeti utánuk az áfát.

iMars SP-B21 hordozható napelem teszt
BanggoodiMarsnapelem

iMars SP-B21 hordozható napelem teszt

Házira kicsinyítve

írta: Don Kartács2022.08.31.

Magyarországon egy ideje tombol a napelem mánia, amit nem kis részben az állami támogatások tüzelnek. Az iMars úgy gondolta, hogy tudja ezt a dolgot kicsiben is, és polgári felhasználásra készített néhány variánst. Az SP-B21 kódnévre keresztelt darab a 21 W-os, kétkimenetes, hordozható verzió. A BGHU2483 kóddal 12 300 forintot kérnek, ez az ár már összemérhető pl. egy power bank árával. A napelemet Csehországból küldik, a szállítás pedig ingyenes.

8.8
/10
Enchen Sharp3 hajvágógép teszt
BanggoodEnchenhajvágónullás gép

Enchen Sharp3 hajvágógép teszt

Jobb mint egy Pana, de a Phillipset visszasírtuk

írta: Don Kartács2022.08.26.

Rápróbáltunk az Enchen Sharp 3 hajvágógépre, amit a Banggoodon fillérekért be lehet szerezni. Korábban már volt tapasztalatunk az Enchen borotváival, és ár/érték arányban igen decens eszközöket ismertünk meg a személyükben. Hajat vágni viszont eggyel durvább küldetés, és voltak is vele kalandok, amikről a tesztben olvashattok. Az ára igencsak jutányos, a BGHU2469 kuponkóddal 7600 forintot kérnek érte ingyenes szállítás mellett, ennyiért itthon csak alsópolcos eszközöket lehet kapni, amik nem biztos, hogy be tudják tölteni a feladatukat. Lássuk, az Enchen hogyan szerepelt!

7.4
/10
Vegyes felvágott újratöltve
BanggoodBaseusDigooXiaomi

Vegyes felvágott újratöltve

Kici, occó kínai cuccok ömlesztett tesztje

írta: Don Kartács2022.07.08.

Pár hete csináltam egy vegyes felvágott cikket, amiben felidéztem a régi idők kínaizós hagyományait. Apró, olcsó cuccokat dobtáltam össze egy kupacba, és most itt a második eresztés. A Xiaomi műhelyéből egy hőmérő, a Baseustól egy lopásgátló, a Digootól pedig egy alvássegítő berendezés, mindegyik viszonylag olcsó, az 5-10 000 Ft-os ársávon belül. Az összes a Banggoodtól érkezik, aki fizeti a termékei után az áfát, a szállítás összege pedig nem éri el a 200 Ft-ot.

Xiaomi Mijia monitor szemüveg teszt
BanggoodMijiaszemüvegXiaomi

Xiaomi Mijia monitor szemüveg teszt

A kék fény vége, akkor is ha behánysz tőle

írta: Don Kartács2022.05.25.

Munkavédelmi eszközként is felfoghatjátok a Xiaomi Mijia monitor szemüvegét, aminek lényege - azon kívül, hogy jól néz ki - , hogy védi a szemet a kék fénytől. Vagyis mindenkinek ajánlott, aki számítógép előtt tölti az ideje nagy részét, hiszen az fárasztja és kiszárítja a szemet. A szemcsiért 6800 Ft-ot kérnek kínai raktárból a BGHU2125 kóddal, az árban már benne van a szállítás költsége is.

9
/10

hirdetés