hirdetés

Hírek

Akciós ruhák és kiegészítők az Aliexpressen
akcióAliexpressAliexpress Savings Fall Refreshékszerkiegészítőnapszemüveg
írta: KATTAnt2024.09.24.

Akciós ruhák és kiegészítők az Aliexpressen

Aliexpress Savings Fall Refresh: férfi-, női- és gyerekruhák, valamint kiegészítők kuponozhatók

Az Aliexpressnél nincs megállás, szeptember 26-ig számtalan sok ruhát, ékszert, napszemüveget, cipőt és egyéb kiegészítőket találhatsz alapból nagyon kedvezményes áron, amit még lejjebb is tornázhatsz. Ebben a cikkben adunk kosárértéktől függően felhasználható, mindenre érvényes kuponkódokat, illetve a szokásos coin kedvezmények is végig adottak lesznek. Érdemes most megejteni az őszi gardróbfrissítést a család minden tagjának. Lássuk is a további részleteket!

Bogist M1 Elite tulajdonosok figyelem! TŰZVESZÉLY!
bogistBogist M1 Eliteelektromos rollerGeekbuying
írta: Atika2024.09.18.

Bogist M1 Elite tulajdonosok figyelem! TŰZVESZÉLY!

Figyeljétek az emaileket és ártalmatlanítsátok az aksikat!

Egy olvasónk jelezte felénk, hogy emailt kapott a Geekbuyingtól, miszerint a a Bogist M1 Elite elektromos roller akkumulátora több felhasználó esetében is technikai gondokkal küzd, amely biztonsági kockázatokat rejt magában. A webshop azt kéri a felhasználóktól, hogy ne használják a rollert és instrukciókat is küldtek az akkumulátor pakk áramtalanításához. Akár a Geekbuyingról, akár más webshopról vásároltatok Bogist M1 Elite elektromos rollert, vegyétek fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a további teendőkkel kapcsolatban.

Ma reggel indult az Aliexpress Fall Savings
akcióAliexpressAliexpress Fall Savingsőszpromóció
írta: KATTAnt2024.09.11.

Ma reggel indult az Aliexpress Fall Savings

Óriási áresés cunamira felkészülni

Nem csak a naptár szerint ért véget a nyár, de az Aliexpress is bekészítette az őszi akciós árait és ma reggel 9-kor útjára is indította az Aliexpress Fall Savings keretén belül. Az őrület 7 napon át fog tartani, ez idő alatt rengeteg szuper áras termékre csaphatsz le, a cikkben adunk kosárértéktől függően felhasználható, mindenre érvényes kuponkódokat, illetve a szokásos coin kedvezmények is végig adottak lesznek. Lássuk is a további részleteket!

Itt is van a szeptemberi Aliexpress Choice Day
akcióAliexpressChoice Daykupon
írta: Moniqa2024.09.01.

Itt is van a szeptemberi Aliexpress Choice Day

Kuponok és szuper árak a tanévkezdő hónapra

Minden hónap elején megrendezésre kerül az Aliexpress Choice Day, amely során különleges kuponok állnak rendelkezésedre, nincs ez másképp idén szeptemberben sem. Ilyenkor érdemes nagyon figyelned, mert lehetőséged nyílik a szuper termékekhez igazán kedvezményes áron hozzájutni. A cikkben univerzális kuponokat is kínálunk, amelyek minden termékre és az egész bevásárló kosárra is érvényesek.

Banggood Anniversary – Mert kell egy hét kedvezmény
BanggoodBanggood Anniversaryszületésnapi akció
írta: Techiker's Guide2024.08.30.

Banggood Anniversary – Mert kell egy hét kedvezmény

Ne hagyd ki a szeptember legnagyobb akcióját, a Banggood Anniversary-t!

Készülj fel az év eddigi legjobb ajánlataira, mert hamarosan elindul a Banggood Anniversary Sale! Jelöld be a naptáradban a következő időpontot: szeptember 3-tól szeptember 14-ig. Ez alatt az időszak alatt fantasztikus kedvezményekkel várnak, amiket egyszerűen nem hagyhatsz ki! Idén is őrületes leárazásokkal készülnek, már most gondolkodhattok, mire is lenne szükségetek.

Az augusztusi Choice Day elstartolt
akcióAliexpressChoice Daykupon
írta: SonkaMod2024.08.01.

Az augusztusi Choice Day elstartolt

Mindenre felhasználható kuponok érkeztek

Minden egyes hónap elejét várjuk, hiszen az Aliexpress Choice Day leárazást tart, amikor extrán megéri a platformról rendelni. Ilyenkor szinte biztos, hogy jóval alacsonyabb árakkal találkozunk, mint máskor, illetve vannak mindenre felhasználható kuponok. Saját kuponkódokat kértünk tőlük, így azokkal is tudunk szolgálni. Ha bármi benne volt a kosaradban, azt most érdemes rendelni, de más különleges akciókat is ki lehet fogni, érdemes követni a RendeljKínaitot az elkövetkezendő napokban.

Kötelező biztosítást kell majd kötni bizonyos e-rollerekre
biztosításelektromos rollerkgfbkötelező biztosításmikromobilitás
írta: Atika2024.05.14.

Kötelező biztosítást kell majd kötni bizonyos e-rollerekre

Ez a nap is eljött

Az április 30-án kihirdetett új rendelkezések szerint hamarosan a mikromobilitási eszközökre, köztük az elektromos rollerekre is kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni. Na, nem mindre, és szerencsére már azt is lehet tudni, hogy milyen feltételek mellett kell a felhasználóknak a biztosítóhoz fáradni. A legtöbb hazai "forgalomban lévő" e-roller ez alól mentesülni fog, azonban oda kell figyelni, mert önbevallás alapján kell majd megkötni a kötelezőt rájuk.

Most ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe!
Fogyasztói szemmelJogi tanácsadáskérdőívReflekt
írta: Atika2024.02.06.

Most ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe!

Ti bővíthetitek társoldalunk "Fogyasztói szemmel" rovatát

Ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe, ha beküldtök érdekes jogeseteteket az alábbi linken elérhető Google Form kitöltésével, mi pedig megpróbálunk nektek segíteni egy magyarázó cikk formájában!

Áttörő karrier: találj munkát a Jooble-nél
állásálláskeresésJoobleSzponzorált tartalom
írta: Atika2024.01.17.

Áttörő karrier: találj munkát a Jooble-nél

Új év, új én? Ismerős a mondat? Ha új munkát keresel és szeretnéd megtalálni a számodra leginkább megfelelőt, a Jooble álláskereső portálon megtalálhatod a legjobb lehetőségeket, amelyek elérhetők belföldön és külföldön.

Surfshark a gyakorlatban
adblockerSurfshark VPNVPN
írta: Don Kartács2023.08.09.

Surfshark a gyakorlatban

Hogyan vált be a szoftver?

Már sokszor írtunk a Surfshark VPN szolgáltatásról, teszteltük is,  illetve a konkurenseiről is beszámoltunk, mint a NordVPN vagy az Atlas, nem mellékesen ezekre is érdemes ránéznetek, mert teljesen jó szolgáltatások. Most azonban sikerült egy hosszabbtávú licenszet szereznem a Surfshark alap szolgáltatáscsomagjára, így már teljes terjedelmében be tudok számolni arról, hogyan sikerült az együttélésünk.

hirdetés