hirdetés

Hírek

Most ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe!
Fogyasztói szemmelJogi tanácsadáskérdőívReflekt

Most ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe!

Ti bővíthetitek társoldalunk "Fogyasztói szemmel" rovatát

írta: Atika2024.02.06.

Ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe, ha beküldtök érdekes jogeseteteket az alábbi linken elérhető Google Form kitöltésével, mi pedig megpróbálunk nektek segíteni egy magyarázó cikk formájában!

Áttörő karrier: találj munkát a Jooble-nél
állásálláskeresésJoobleSzponzorált tartalom

Áttörő karrier: találj munkát a Jooble-nél

írta: Atika2024.01.17.

Új év, új én? Ismerős a mondat? Ha új munkát keresel és szeretnéd megtalálni a számodra leginkább megfelelőt, a Jooble álláskereső portálon megtalálhatod a legjobb lehetőségeket, amelyek elérhetők belföldön és külföldön.

Surfshark a gyakorlatban
adblockerSurfshark VPNVPN

Surfshark a gyakorlatban

Hogyan vált be a szoftver?

írta: Don Kartács2023.08.09.

Már sokszor írtunk a Surfshark VPN szolgáltatásról, teszteltük is,  illetve a konkurenseiről is beszámoltunk, mint a NordVPN vagy az Atlas, nem mellékesen ezekre is érdemes ránéznetek, mert teljesen jó szolgáltatások. Most azonban sikerült egy hosszabbtávú licenszet szereznem a Surfshark alap szolgáltatáscsomagjára, így már teljes terjedelmében be tudok számolni arról, hogyan sikerült az együttélésünk.

Légy a Bluetti európai partnere (X)
Bluettienergiatároláspowerstation

Légy a Bluetti európai partnere (X)

A vállalat partnereket keres telepítési hálózatának bővítéséhez

írta: Don Kartács2023.06.20.

Készen állsz arra, hogy az energiaforradalom élére kerülj Európában? A Bluetti, az otthoni energiatároló rendszerek vezető szállítója, telepítési partnereket keres egész Európában.

Fénylik az intelligenciától

Fénylik az intelligenciától

írta: Atika2023.05.15.

A mesterséges intelligencia megjelenésével már meg sem lepődünk azon, ha egy izzó okos. Már annyi eszköz elé odakerült az okos jelző. Már otthonokat is hívhatunk így azért, mert az ott lévő berendezések egy része (vagy akár mind) távolról irányításra, működésre bírható. Az, hogy okostelefont simogat idős és fiatal egyaránt, már teljesen hétköznapi. Azonban intelligens jelzővel felruházott izzó esetében már lehet a fejünket vakarjuk. Mitől válik annyira okossá egy egyszerű villanykörte?

A BLUETTI-nek blog jellegű hírportálja is van
BluettiBLUETTI newsenergiatárolásnapelempower station

A BLUETTI-nek blog jellegű hírportálja is van

Energiatárolással kapcsolatos infók egy helyen

írta: Don Kartács2023.01.18.

A BLUETTI egyfajta energiatárolási "nagykövetként" is működteti honlapját, hiszen mindenféle napaelemmel kapcsolatos, power stationöket taglaló újdonságokat gyűjt össze az oldalán. Tipikus magyarázó cikkek ezek, jellemzően az általuk gyártott eszközökkel kapcsolatos témákban. Hogyan válassz napelemet, lehet-e róla elektromos autót tölteni, mennyi akkumulátort vigyél magaddal egy sátras nyaraláshoz és hasonló érdekességek képezik a repertoárt, ha érdeklődtök az ilyen tartalmak iránt, akkor irány a BLUETTI News.

A BLUETTI a CES 2023 Innovációs Díj kitüntetettje
BluettiCESpower stationSzponzorált tartalom

A BLUETTI a CES 2023 Innovációs Díj kitüntetettje

Ez már egy igen rangos elismerés

írta: Atika2022.12.20.

Las Vegas, NV, BLUETTI 2022 - A BLUETTI ma bejelentette, hogy az AC500 napelemes generátorával elnyerte a CES 2023 Innovation Awards kitüntetését. Az idei CES Innovation Awards programra rekordszámú, több mint 2100 pályázat érkezett. A bejelentésre a világ legbefolyásosabb technológiai eseménye, a CES 2023 előtt került sor, amely január 5-8. között kerül megrendezésre Las Vegasban, NV-ben.

Nyereményjáték & Kérdőív
kérdőívnyereményjáték

Nyereményjáték & Kérdőív

Mondd el a véleményed rólunk és nyerj!

írta: Ambient2022.11.30.

Kifelé talán nem is látszik, mennyit matekolunk házon belül azon, hogyan tudnánk fejlődni, számotokra érdekesebb, értékesebb tartalmakat készíteni, időről-időre megújulni. Ez mindig egy nagyon nehéz kérdés, hiszen a trendek, olvasói igények folyamatosan változnak. Úgy látjuk, hogy jó ideje nagy vonalakban változatlan a működésünk; igazán érdemi, ütős újítást nem hoztunk az elmúlt néhány évben. A Kínából rendelés viszont szerintünk nagyon is sok mindenben változott az elmúlt években, nem különben az fogyasztói szokások és igények. Szeretnénk most egy lépést tenni hátra, és megvizsgálni, hogy miben kellene változtatnunk, hogy relevánsabb, értékesebb tartalmat készítsünk.

Jelentős fejlesztéseket hajtott végre az ADO bringagyártó
A20XEadoADO SGSadoebike.comelektromos kerékpárSGS QTL

Jelentős fejlesztéseket hajtott végre az ADO bringagyártó

Sokat fejlődött a minőségbiztosítás az ADO-nál

írta: Don Kartács2022.11.04.

Az ADO márka egy kerékpárgyártó, aminek a folyamatos fejlődéséről már korábbi cikkünkben is írtunk. Most azonban újabb nagy lépést tettek a minőség-ellenőrzés terén, illetve öntik bele a pénzt a gyártóüzemekbe, aminek a célja az, hogy minél jobb minőségű termékeket gyártsanak, és hogy kiszolgálják a vásárlói igényeket.

A Roborock S7 csúcsporszívó ára sokat esett
BanggoodRoborockrobotporszívóS7Xiaomi

A Roborock S7 csúcsporszívó ára sokat esett

Sokkal olcsóbb lett, mint volt

írta: Don Kartács2022.06.22.

Nagyot esett a a Roborock S7 ára a tesztünk óta, az akkor még 229 000 Ft-ba kerülő gépet ma már 150 000 Ft-ért haza lehet vinni cseh raktárból, a BG622yb01 kuponkóddal. Ez pedig egy Xiaomi csúcsporszívóért már nem is annyira vészes ár, hiszen az S7 remekül takarít, észreveszi a szőnyegeket és megemeli a feltörlő tálcáját, sőt, ha megveszitek hozzá a dokkolót, akkor 6 hétre automatizálható is.

hirdetés