hirdetés

Hírek

Jelentős fejlesztéseket hajtott végre az ADO bringagyártó
A20XEadoADO SGSadoebike.comelektromos kerékpárSGS QTL

Jelentős fejlesztéseket hajtott végre az ADO bringagyártó

Sokat fejlődött a minőségbiztosítás az ADO-nál

írta: Don Kartács2022.11.04.

Az ADO márka egy kerékpárgyártó, aminek a folyamatos fejlődéséről már korábbi cikkünkben is írtunk. Most azonban újabb nagy lépést tettek a minőség-ellenőrzés terén, illetve öntik bele a pénzt a gyártóüzemekbe, aminek a célja az, hogy minél jobb minőségű termékeket gyártsanak, és hogy kiszolgálják a vásárlói igényeket.

A Roborock S7 csúcsporszívó ára sokat esett
BanggoodRoborockrobotporszívóS7Xiaomi

A Roborock S7 csúcsporszívó ára sokat esett

Sokkal olcsóbb lett, mint volt

írta: Don Kartács2022.06.22.

Nagyot esett a a Roborock S7 ára a tesztünk óta, az akkor még 229 000 Ft-ba kerülő gépet ma már 150 000 Ft-ért haza lehet vinni cseh raktárból, a BG622yb01 kuponkóddal. Ez pedig egy Xiaomi csúcsporszívóért már nem is annyira vészes ár, hiszen az S7 remekül takarít, észreveszi a szőnyegeket és megemeli a feltörlő tálcáját, sőt, ha megveszitek hozzá a dokkolót, akkor 6 hétre automatizálható is.

Továbbfejlődött az ADO elektromos bicikliket gyártó márka
adobikepedelecSzponzorált tartalom

Továbbfejlődött az ADO elektromos bicikliket gyártó márka

Új minősítéssel bővült a cég repertoárja

írta: Don Kartács2022.06.13.

Május 27-én az ADO elektromos kerékpárokat gyártó márka - a név a "A DECE OASIS", vagyis oázis a sivatagban rövidítése - teljesítette a nemzetközileg elismert minősítő intézet, az SGS követelményeit, ezzel a műhelyük megkapta a "QTL laboratory" minősítést. Ez kétségtelenül egy áttörés, és új fejezetet nyit az ADO márka életében.

Black Friday tudnivalók és kuponok egy helyen
AliexpressBanggoodBlack Friday 2021Geekbuying

Black Friday tudnivalók és kuponok egy helyen

Hogy ne maradjatok le semmiről

írta: molcsa2021.11.25.

Az alábbi cikkel szeretnénk nektek segíteni az idei Black Friday vásár forgatagában való eligazodáshoz. Ha nem tudjátok, hol fogjátok meg ezt a hektikus akciódömpinget, elég, ha csak erre a hírre ráböktök, itt mindenféle lehetőséget – Black Friday-es bejegyzések, kuponok, kedvezmények stb. – meg fogtok találni. A cikk tartalmát folyamatosan frissítjük.

11.11 tudnivalók és akciók egy helyen
11.11 (2021)AliexpressBanggoodGeekbuying

11.11 tudnivalók és akciók egy helyen

Hogy ne maradjatok le semmiről

írta: molcsa2021.11.10.

Az alábbi cikkel szeretnénk nektek segíteni a 11.11 – Szinglik napja (Singles Day) vásárlási ünnep forgatagában való eligazodáshoz. Ha nem tudjátok, hol fogjátok meg ezt a hektikus akciódömpinget, elég, ha csak erre a hírre ráböktök, itt mindenféle lehetőséget – 11.11-es bejegyzések, kuponok, kedvezmények stb. – meg fogtok találni. A cikk tartalmát folyamatosan frissítjük.

Úgy látszik, hogy végleg bedőlt a Gearbest
boltcsődGearbesttartozáswebshop

Úgy látszik, hogy végleg bedőlt a Gearbest

Már csak az applikáció megy

írta: SonkaMod2021.09.14.

Már huzamosabb ideje küzd a Gearbestet tulajdonló cég komoly pénzügyi gondokkal, így egyáltalán nem volt meglepő, hogy mostanra úgy tűnik, végleg lehúzta a rolót a bolt. A webshop már nem az a cég volt, mint eleinte, így kár miatta búslakodni, lényegében nem most, hanem már egy éve felkerült a veszteségeink listájára, mert már akkor kerülendő volt a használata.

A Banggood jobban jött ki az áfatörvényből, mint bárki más
áfaáfamentes szállításáfatörvényBanggood

A Banggood jobban jött ki az áfatörvényből, mint bárki más

Kínából rendelés = Banggood

írta: SonkaMod2021.07.29.

A július elsején hatályba lépett új áfatörvény felforgatta a Kínából rendelést, amit természetesen nemcsak a vásárlók, hanem az eladók is megéreztek. Az Aliexpress forgalma jelentősen esett, míg a webshopok inkább győztesen jöttek ki a dologból. A legnagyobb nyertes a Banggood, de azért, mert ők remekül kezelték a helyzetet - pl. sokkal kevesebbet, vagy egyáltalán nem kell mindenki kedvenc Postájával szenvedni -, és egész egyszerűen a július 1. utáni többletköltségeket is beleszámítva az árba, ők a legolcsóbbak.

A Banggood áfamentes szállítási módokat jelentett be
áfaáfatörvényBanggoodEU raktár

A Banggood áfamentes szállítási módokat jelentett be

Ismét gondtalanul rendelhetünk

írta: SonkaMod2021.07.06.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Banggood nem akarja elveszíteni az európai vásárlóit, viszonylag gyorsan reagálva beléptek az IOSS rendszerbe, és bizonyos szállítási opciókat választva az ár már tartalmazza az áfát, így azt külön a beérkezéskor már nem kell megfizetni, az EU raktárak pedig továbbra is áfamentesen üzemelnek.

A Banggood és a Geekbuying ezután is tud áfamentesen postázni
áfaáfatörvényBanggoodeu priority lineEU raktárGeekbuying

A Banggood és a Geekbuying ezután is tud áfamentesen postázni

Összegyűjtöttük, mit tudunk az új áfatörvényről a gyakorlatban

írta: SonkaMod2021.07.02.

Mindenkiben megállt az ütő, amikor tegnap reggel kiderült, hogy az Aliexpress rátette az áfát magától az EU raktáras rendelésekre is. Ez azért volt váratlan, mert elméletileg az EU-ba beléptetett termékekre nem kell már áfát fizetni. A hír hallatára körbekérdeztük egyéb partnereinket is, hogy ők hogy állnak az EU raktáraikkal és egyéb áfamentes szállítási opcióikkal. A Banggoodtól és a Geekbuyingtól megnyugtató válaszokat kaptunk.

Mi fog történni július 1-je után?
áfaáfamentes szállításMagyar Postavámkezelés

Mi fog történni július 1-je után?

Minden, amit már tudunk, és ami még lehetséges...

írta: Atika2021.06.16.

Az elmúlt pár hétben már nagyon sokan elkezdtetek lemondani a kínai webshopok és piacterek használatáról a július 1-jén életbelépő új vámtörvény miatt. Szomorúan olvastuk a rengeteg kommentet és posztot ezzel kapcsolatban, ugyanis nagyon sokan tájékozatlanok vagy, ami még rosszabb, félreinformáltak a témában. Ebben a cikkben most tiszta vizet öntünk a pohárba, ugyanis megkérdeztük a NAV-ot, a Banggoodot és az Aliexpress-t is arról, hogy pontosan mi várható egy hónap múlva.

hirdetés