Hír Kategória: Újdonságok | RendeljKínait

Hírek

BanggoodDreamel10 proLIDARrobotporszívó

Remek árú lett a tárgyfelismerős Dreame L10 Pro robotporszívó

Olcsó csúcsgép

írta: SonkaMod2021.07.22.

A Roborock S6 MaxV után több gyártó is megpróbálkozik a tárgyfelismerős robotporszívókkal. A Dreame L10 Pro is kínálja ezt a lehetőséget, ami szintén egy Xiaomi termék, így rosszra egyáltalán nem lehet számítani. Ezen kívül extrém erős a gép, nagyon fejlett a térképkészítési képessége és rendkívül halk. Ehhez képest pedig egyáltalán nem drága, a csúcsgépek között az egyik legolcsóbb megoldás. Immáron elérhető EU raktárból is, és áfamentesen lehet rendelni.

biciklieleglideelektromos bicikliGeekbuying

Egy újabb kínai elektromos bringagyártó lépett színre

Komoly bringák a Geekbuyingtól

írta: SonkaMod2021.07.07.

A Geekbuying kínálatába tört be az Eleglide, akik nem aprózták el, egyből többféle modellt is kitoltak a nagyközönség elé. A szokásos kempingbiciklis megoldással nem rendelkeznek, hanem sokkal izgalmasabbak, normál, nagyméretű kerékpárokat is készítenek, kivehető akkumulátorral, nagy hatótávval, amelyekkel már bőven lehet túrázni is. Jó hír, hogy viszonylag olcsók a termékeik, az itthoni kínálatot magasan verik (ár/érték arányban), ráadásul ezt is EU raktárból küldik, teljesen áfamentesen.

AliexpressBluetooth hangszóróHangszórómifa

60 wattos boombox került ki a Mifa műhelyéből

Anker és JBL gyilkos?

írta: SonkaMod2021.07.05.

Bár sokan dicsérik a kínai Mifa audiótechnikai vállalatot, az eszközeik nem kifejezetten elterjedtek. A termékeik több kínai webshopban is kaphatók, de a legnagyobb választékot Aliexpressen találjuk. A Bluetooth hangszóróik közül az A10 a legismertebb, ami egy kisebb méretű eszköz. A cég most készített egy jóval magasabb ligába tartozó kütyüt, ami az A90 nevet kapta. Ennek már bőven van teljesítménye és mérete is, lehet vele még bulit is tartani.

AcgamGeekbuyingsétapad

Új sétapadot villantott az ACGAM

Bent is lehet sétálni

írta: hajas2021.06.28.

Az ACGAM-ról már többször olvashattatok nálunk, először az állítható magasságú asztalkeretét ismerhettétek meg, majd később találkozhattatok a gyártó sétapadjával is. Nemrég megjelent a gyártó legújabb sétapadja, ami már kapható a Geekbuyingon, és persze kuponunk is van hozzá.

AndroidBanggoodBlitzWolfOkosóra

Androidos okosórát villantott a BlitzWolf

Vajon hogy sikerült?

írta: SonkaMod2021.06.28.

A BlitzWolf az utóbbi időben sorra hozta ki az okosóráit, de ezek általában inkább csak olcsó aktivitásmérők voltak, jellemzően 10 000 Ft alatt. Pulzusmérésre, időmérésre, értesítésekre és ehhez hasonlókra voltak csak jók, most viszont a gyártó komolyabb vizekre evezett. Az újdonság a BW-BE1, ami egy komoly androidos okosóra, ami már árazásában is két kategóriával feljebb helyezkedik el. A kérdés csak az, hogy vajon milyen módon oldotta meg a gyártó az Androidos környezet órára implementálását.

BanggoodBlitzWolfkonyhamalac

Háromféle konyhamalacot dobott piacra a BlitzWolf

Van miből válogatni

írta: SonkaMod2021.06.25.

A konyhai kisgépek sorába remekül beleillik a konyhamalac is, amiből rögtön hármat is bemutatott a BlitzWolf. Ezek mind más árkategóriát és teljesítményt képviselnek, így mindenki megtalálhatja a számításait a márkán belül maradva. A leggyengébb kifejezetten olcsó lett, de a legerősebb sem vészes árú a konkurenciához képest. Sajnos egyelőre csak Kínából rendelhető, de vámbiztosítással a Banggood megtéríti a felmerülő plusz költségeket.

360Geekbuyingrobotporszívó

Már a Geekbuyingnál is kapható a 360 S10 robotporszívó

Csúcskategória

írta: hajas2021.06.22.

A vadonatúj robotporszívó, a 360 S10 már a Geekbuying kínálatába is bekerült. Beépített Lidar szenzor, extrém magas szívóerő, AI által vezérelt 3D tárgyfelismerő kamerák és még egy rakás újdonság került a készülékbe. A robotot a Geekbuying szülinapnak köszönhetően most kedvező, bevezető áron vásárolhatjátok meg, viszont érdemes sietni, hiszen az akció már csak néhány napig tart.

AliexpressrobotporszívóViomiviomi se upgraded version

Továbbfejlesztették a Viomi SE robotporszívót

Még ütőképesebb konstrukció lett, de továbbra sem drága

írta: SonkaMod2021.06.21.

A Viomi SE tavaly ősszel jelent meg és olyan szinten letarolta a robotporszívós piacot, hogy öröm volt nézni. A gép nem a csúcskategóriában indult, de mégis beletettek minden olyan fejlesztést, ami már kiforrott volt a robotporszívók esetében és már ki is derült róluk, hogy jól működnek. Tehát összeraktak egy megbízható gépet, aminek aztán olyan árat szabtak, amivel a kategória királya lett. Még most is alig van kihívója, pedig eltelt már a megjelenése óta egy kevéske idő. Az eszköz most kapott egy ráncfelvarrást, amiben egy kicsit még csiszoltak rajta.

Aliexpresskuponsummer sale

Elindult az Aliexpress Summer Sale bemelegítés

Hétfőtől pedig indul a sale

írta: SonkaMod2021.06.17.

Az Aliexpress, ahogy minden évben, úgy most is megrendezi a nyári leárazását, aminek Summer Sale a neve. Az akciósorozat hasonlóan fog lezajlani, mint például a szülinapok vagy egyéb nagy események a cégnél. Adnak pár nap felkészülési időt, amikor kosárba kell hányni a sok rendelnivalót, kuponokat kell begyűjteni, majd hétfőtől mehet az igazi vásárlás. Az idei vásárt kicsit beárnyékolja az újonnan bevezetett áfatörvény, de sok EU raktáras cucc is lesz, és most már legalább kalkulálható, hogy mennyit kell pontosan ráfizetnünk a rendelt termékekre.

BanggoodMijia 1Cmijia 2crobotporszívóVacuum-MopXiaomi

Modellfrissítést kapott a Xiaomi Vacuum-Mop robotporszívó

Mijia 2C néven jön Kínában

írta: SonkaMod2021.06.08.

A Vacuum-Mop, más néven Mijia 1C robotporszívó kapott egy modellfrissítést, amit egyelőre csak Kínából lehet rendelni. A gép erősebb és okosabb lett, a kinézetén viszont nem sok dolog változott. Mivel az előző generáció is hatalmas siker volt, így ettől sem várunk mást.