hirdetés

Hírek

Új Soundcore AeroFit Pro 2 az 1-ben fülhallgató
AeroFit ProBanggoodfülhallgatósoundcoresportfülhallgatóújdonság

Új Soundcore AeroFit Pro 2 az 1-ben fülhallgató

Levehető nyakpánttal a kényelmes sportoláshoz és az egyszerű hétköznapokhoz

írta: KATTAnt2024.07.26.

A Soundcore eddig is egy erős fülhallgató szortimenttel rendelkezett, sokszor írtunk is már róluk így lelkesen nyitottam meg a frissen debütált AeroFit Pro termékadatlapját. A 2in1 jelzőjét a levehető és állítható nyakpántnak köszönhetően kapta, így sportolás során is kényelmesen és biztonságosan viselheted a nyakadba akasztva, illetve a mindennapokban is anélkül. Számos egyéb jó tulajdonságát is megtapasztalhatod ennek az open-ear fülesnek, ha lecsapsz rá kuponunkkal a Banggood oldalán. Ráadásul olcsóbban is kínálják, mint a hazai webshopok fekete és fehérben színben egyaránt.

Új kedvenc a háztartásban
álló porszívóGeekbuyingporszívóSmartAI P40vezeték nélkül porszívó

Új kedvenc a háztartásban

Erőteljes szívóerő és hosszú üzemidő, ami megkönnyíti a takarítást

írta: Moniqa2024.07.26.

A SmartAI P40 vezeték nélküli porszívó egy ígéretes választás minden háztartás számára. Az újonnan megjelent SmartAI márka máris figyelemre méltó, hiszen egy megbízható és praktikus készüléket kínál, amely versenyképes alternatíva lehet a piacon található hasonló modellek között. A P40 nemcsak hogy hatékonyan végzi el a feladatát, de az új technológiákkal és dizájnjával is hozzájárulhat a mindennapi takarítás egyszerűsítéséhez. Az első benyomások alapján úgy tűnik, hogy a SmartAI P40 sok háztartásban hasznos kiegészítővé válhat.

Sokoldalú zseblámpa minden kalandor számára
Astrolux FT03 ProBanggoodkupontúrázás

Sokoldalú zseblámpa minden kalandor számára

Fedezd fel a lenyűgöző fényerőt és a kiváló teljesítményt, bárhová is vezessen utad

írta: Moniqa2024.07.26.

Emlékszem, amikor először talált az éjszaka sötétje baráti társaságomra épp az erdő közepén egy túrázás során. Elfelejtettünk zseblámpát vinni magunkkal és az akkoriban használt mobiltelefonjaink épp csak annyi fényt adtak, hogy valahogy megvilágítsák utunkat. Akkor döntöttem el, hogy szükségem van egy megbízható és erőteljes zseblámpára. Az Astrolux FT03 Pro pontosan ilyen eszköz. Ez a kiváló minőségű és sokoldalú zseblámpa nem csak a felhasználók széles köre számára lett tervezve, de minden helyzetben megállja a helyét.

Brutálisan széles gamer monitor, ami árban legyőzhetetlen
49 colosgamer monitorGeekbuyingmonitorTitan Armyultra széles monitor

Brutálisan széles gamer monitor, ami árban legyőzhetetlen

A 49 colos Titan Army C49SHC monitorral versenyelőnyöd lesz minden játékban

írta: KATTAnt2024.07.26.

Egy igazi gamernek különleges monitorra van szüksége a profi játékhoz, ezt az igényt igyekszik kiszolgálni a viszonylag újnak számító Titan Army márka, hisz folyamatosan vezetik be a piacra az eltérő tulajdonságokkal rendelkező legkorszerűbb megjelenítőket. A C49SHC típusú modelljük 49 colos, azaz brutálisan nagy, az átlagos monitoroknál kétszer szélesebb, illetve ívelt képernyős, mellyel biztos, hogy egy varázslatos és egyedi játékélményben lesz részed. A Geekbuying oldaláról, kuponunkkal alig több, mint 200 000 forintos áron lecsaphatsz rá.

Ajazz AK992: a mechanikus billentyűzetek új generációja
Ajazz AK992Banggoodbillenytűzettisztítómechanikus billentyűzet

Ajazz AK992: a mechanikus billentyűzetek új generációja

RGB világítás a maximális élményért

írta: Moniqa2024.07.26.

A mechanikus billentyűzetek mindig is közel álltak a szívemhez. Az Ajazz AK992 azonban nemcsak egy szimpla mechanikus billentyűzet, hanem egy igazi újdonság a piacon. A háromféle csatlakozási lehetőség, a kompakt dizájn és a lenyűgöző RGB világítás maximális kényelmet és élményt biztosít. Mindennapi használatra és gamingre is tökéletes választás, miközben az ára is rendkívül kedvező. Fedezzük fel együtt, mit nyújt az Ajazz AK992, és miért lehet ez az új kedvencünk.

Az elektromos kerékpárok új csillaga
Banggoodelektromos kerékpáremoko c93

Az elektromos kerékpárok új csillaga

Innováció és kényelem megfizethető áron

írta: Moniqa2024.07.25.

Az Emoko C93 elektromos kerékpár minden tekintetben lenyűgöző választás azok számára, akik hatékony és stílusos közlekedési eszközt keresnek. Dizájnja emlékeztet a klasszikus Simson robogók stílusára, amely vintage megjelenésével és robusztus formájával vonzza a tekintetet. Az 1000 W-os motor és a 48 V-os és 20 Ah kapacitású akkumulátor kombinációja biztosítja a hosszú távú, kényelmes utazást, egyetlen töltéssel akár 50-80 km hatótávolsággal. A kerékpár maximális sebessége 25 km/h, amely ideális a városi közlekedéshez és a biztonságos utazáshoz.

Új Black Shark fülhallgató gamereknek, e-sportolóknak
BanggoodBlack SharkBS-T17 OWSfülhallgatógamer fülhallgatóújdonság

Új Black Shark fülhallgató gamereknek, e-sportolóknak

Minőségi és megfizethető debütáló a BS-T17 gaming headset a Black Shark fülhallgató kínálatában

írta: KATTAnt2024.07.25.

A Black Shark eddig is egy erős gamer szortimenttel rendelkezett, amiről sokszor írtunk is már így izgatottan vetettük bele magunkat a frissen debütált BS-T17 gaming headset termékadatlapjába is. Bár a gyártó főként igazi gamereknek és e-sportolóknak dedikálja ezt a fülest, de tulajdonságait átfutva úgy gondoljuk, hogy bárkinek remek választás lehet, aki egy megfizethető, "fülből ki nem esős", könnyű és jól muzsikáló terméket keres.

Innováció és kényelem egyben: N-One Nbook Pro notebook
dupla kijelzőGeekbuyinglaptopN-One Nbook Pronotebook

Innováció és kényelem egyben: N-One Nbook Pro notebook

Két képernyő, kétszeres élmény

írta: Moniqa2024.07.25.

Az N-One Nbook Pro új szintre emeli a notebookok használatát: különleges kialakításával és teljesítményével valószínűleg elnyeri majd a felhasználók tetszését. Ez a laptop dupla 16 colos érintőképernyőjével lehetőséget kínál a multitaskingra és a kreatív munkára. Megfelelő választás lehet azoknak, akik szeretnék kihasználni a dupla kijelző nyújtotta előnyöket, miközben tisztában vannak azzal, hogy ez egy kínai gyártmányú eszköz, amely megfelelő teljesítményt kínál kedvező áron.

Házimozizz a Wanbo Dali1 Mini Projektorral!
Banggoodfilmezésmini projektormoziprojektorwanbo

Házimozizz a Wanbo Dali1 Mini Projektorral!

Új dimenziót ad az otthoni szórakozásnak

írta: Moniqa2024.07.24.

A párom és én imádjuk a filmeket, de az utóbbi időben inkább otthonunk kényelmében szeretjük élvezni azokat. Ha te is így vagy ezzel, akkor a Wanbo Dali1 Mini Projektor lehet a tökéletes megoldás számodra! Ez a vadonatúj készülék a megszokottnál valamivel erőesebb, 350 ANSI Lumen fényerővel és kompakt méretével (mindössze 113x123.5x159 mm) könnyedén elfér bármelyik szobádban, és bárhova magaddal is viheted.

Urald a hullámokat a FunWater SUP-pal
BanggoodFunwaterFunWater SUPstandup paddleboardsup

Urald a hullámokat a FunWater SUP-pal

Társ a kalandos vízi élményekhez

írta: Moniqa2024.07.24.

Ha te is olyan vagy, mint én, és imádod a vízi kalandokat és a SUP-ot, biztosan tudod, milyen felemelő érzés a Balaton vizén állva a horizontot nézni. Ha már tervezed a következő kalandot a nyárra, a FunWater 350 cm-es SUP-ja tökéletes választás lehet számoda. Ezzel a felfújható SUP-pal nemcsak a szórakozás garantált, hanem a könnyű szállíthatóság és a kiváló stabilitás is.

hirdetés