hirdetés

Hírek

Astrolux BL04, a külső aksiként is működő biciklilámpa
AstroluxAstrolux BL04Banggoodbicikli lámpakülső akkumulátorpower bank

Astrolux BL04, a külső aksiként is működő biciklilámpa

Ütős fényerő, izmos üzemidő

írta: Raven962024.03.28.

Az új Astrolux BL04 egy igazán érdekes kütyü, hiszen azon felül, hogy biciklire való lámpa, egyben külső akkumulátor is, ami jól jöhet egy hosszabb kerékpáros túra alkalmával. 1600 lumenes fényereje van és hatalmas akkumulátora, így remek üzemidőre számíthatsz tőle. Kuponos akcióban most 11 000 Ft-ért neked is lehet ilyened, ingyenes szállítással.

Hétfőn indul a Tablet Vásár
BanggoodGeekbuyingGshopperTablet Vásár 2024

Hétfőn indul a Tablet Vásár

Fókuszban a táblagépek

írta: SonkaMod2024.03.23.

Ismét elérkeztünk egy olyan eseményhez, melyet a RendeljKínait csapata hozott össze. Nagyszabású Tablet Vásárt tartunk, aminek a lényege, hogy összeálltunk több kínai partnerünkkel is, hogy a lehető legjobb engedményeket adják az olvasóinknak, mégpedig tabletekre és pár notebookra. A promóció március 25-én indul délben, és egy rakás egyedi ajánlattal készülünk Nektek.

Bakeey StarGazer 2: Kicsi projektor nagy teljesítménnyel
BakeeyBakeey StarGazer 2Banggoodprojektor

Bakeey StarGazer 2: Kicsi projektor nagy teljesítménnyel

Mozizz otthon

írta: Raven962024.03.20.

A Bakeey márkától már láttunk töltőt, dokkolót, fülhallgatót, automata öntözőt és most piacra dobtak egy projektort is, méghozzá a StarGazer 2-es modellt. A nevét először olvasva inkább valami távcső jutott róla eszembe, de ár/érték arányt tekintve jónak ígérkezik. A felbontása 1920×1080 pixel, viszont a 4K-t is lejátssza és természetesen ez is egy androidos okoskészülék. Most megéri lecsapni egyre, amíg tart a Banggood tavaszi lerazása.

BlitzWolf BW-HW1, ha különleges okosórát keresel
BanggoodBlitzWolfBluetooth fülhallgatóBW-HW1OkosóraTWS fülhallgató

BlitzWolf BW-HW1, ha különleges okosórát keresel

Beépített TWS fülhallgatóval

írta: Raven962024.03.20.

A BlitzWolf mindig villant valami király cuccot, mint például pár hónappal ezelőtt a BW-HW1-et, ami egy nagyon különleges okosóra. Nem sok olyan modellel találkozni, aminél csak felnyitod az óralapot és beépített Bluetooth fülhallgatót találsz benne, de ez pont egy ilyen. Belépőszintű árához képest üzemideje nem gyenge, akár 5-7 napig bírja még akkor is, ha közepesen sokat nyomkodod, mindeközben képes szívritmusodat és véroxigénszintedet is monitorozni. Banggoodról kuponozható.

Újra kedvezményes áron kapható a Fengmi lézerprojektora
BangoodfengmiFengmi S5 Mini

Újra kedvezményes áron kapható a Fengmi lézerprojektora

Kompakt méret, komoly tudás

írta: Atika2024.03.18.

A lézerprojektorok egyre népszerűbbek, ami miatt az áruk is egyre csak jobb lesz. A Fengmi ráadásul egy olyan vetítőt dobott össze, ami viszonylag kicsi, közben viszont tele van pakolva mindenféle jósággal, hiába érhető tetten, hogy hol spóroltak a hardverrel. Ennek ellenére is 200 000 forint alatt van az ára, és még egy kis kedvezményt is rá tudtok aggatni, így 174 200 Ft-ért tudjátok megvásárolni.

Indul az Aliexpress Anniversary bemelegítés
AliexpressAliexpress Anniversarykupon

Indul az Aliexpress Anniversary bemelegítés

A szülinapok mindig jól sülnek el

írta: SonkaMod2024.03.15.

Minden évben eljön március közepe, ami bizony az Aliexpress szülinapot jelenti, rengeteg jó akcióval. Mi mindig gőzerővel készülünk rá és nemcsak azért mert a munkánk része, hanem azért is, mert ilyenkor jellemzően jól bevásárolunk. A kosarak a kezdésre már mindig tömve vannak és a szülinapon a kedvezmények idejében jó sokat vásárolunk, mert nagyon megéri. Idén is vélhetően így lesz, előre ugyan nem tudni a konkrét akciókat, de kuponkódokat és általános kedvezményeket már igen. Ezeket gyűjtöttük össze ebben a cikkben.

Megújult a BlitzWolf.Shop és még kiárusítást is tartanak
BaseusBlitzWolfBlitzwolf.shopEarfunGearUpHaylou

Megújult a BlitzWolf.Shop és még kiárusítást is tartanak

Rengeteg új terméket találhattok náluk

írta: Atika2024.03.08.

Korábban többször találkozhattatok nálunk a magyar BlitzWolf.Shop webshoppal és GearUp néven üzemel tovább. A változás elsősorban annak köszönhető, hogy már régóta nemcsak BlitzWolf, hanem egyéb kínai termékekkel is foglalkoznak, köztük olyan nevekkel, mint az Earfun, OneOdio vagy a Baseus. Ez a változás új lehetőségeket teremt, ezentúl igyekeznek minél több kínai márkát elérhetővé tenni a hazai rendelés minden előnyével együtt.

Extrém különleges sportfüles a HAAKII MIX
BanggoodfülhallgatóHAKIIHAKII IXsport

Extrém különleges sportfüles a HAAKII MIX

Ilyen nincs még egy a piacon

írta: SonkaMod2024.03.04.

Kínában sem ismeretlen fogalom az innováció, bár rendkívül szeretnek ellesni egymástól mindenféle tudást és technológiát, sokan fejlesztenek és kutatnak maguk is. A HAKII például egy kimagaslóan innovatív kínai márka, akik a fülhallgatók terén alkottak maradandót. A MIX elnevezésű, sportolásra kifejlesztett fülhallgatójuk páratlan a piacon. Most már Banggoodon is elérhető, ráadásul fantasztikus áron az előrendelésben.

Elkezdődött az AliExpress márciusi Choice Day akciója
akcióAliexpressChoice Day

Elkezdődött az AliExpress márciusi Choice Day akciója

Válassz legalább három terméket

írta: Raven962024.03.01.

Mai nappal elindult az AliExpress márciusi, Choice Day névre hallgató akciója, ami mindenki számára egyedi ajánlatokat és extrém olcsó cuccokat tartogat. Érdemes legalább három terméket választani, de minél több értéket pakolsz a kosárba, annál nagyobb kedvezmények várnak rád a kuponkódoknak köszönhetően, így érdemes nyitott szemmel járni és alaposan szétnézni a kínálatban.

Megjelent a BlitzWolf BW-HP6 Pro fejhallgató
ANCBanggoodBlitzWolfBW-HP6 Profejhallgatózene

Megjelent a BlitzWolf BW-HP6 Pro fejhallgató

Továbbfejlesztett ANC, nagyobb üzemidővel

írta: SonkaMod2024.02.26.

A BlitzWolf BW-HP6 nagyon szép karriert futott be, sokak kedvencévé vált, hiszen nagyon nyomott áron lehet rendelni, pedig egy egészen fejlett, aktív zajszűrős fejhallgató. Nagy öröm, hogy megérkezett a Pro kiadása, amiben az ANC-t finomították, valamint akkumulátor időben még jobb lett. Ez a modell is egyértelműen sikerre van ítélve, mert az ára fergeteges, előrendelésben nincs meg 10 000 Ft sem.

hirdetés