hirdetés

Hírek

TWS fülesek és Bluetooth hangszórók árzuhanása
GeekbuyingHaylouTronsmartXiaomi
írta: hajas2020.03.12.

TWS fülesek és Bluetooth hangszórók árzuhanása

Kuponok is vannak

Régóta gondolkoztok Bluetooth hangszóró vagy TWS fülhallgató vásárlásán? Hát, akkor van egy jó hírem. A Geekbuying rengeteg termék árát csökkentette, Xiaomi, Tronsmart, Haylou és még sok más márka eszközét vásárolhatjátok meg kedvezményesen. Ráadásul extra kuponokat is adott a vásárláshoz a Geekbuying, így még többet tudtok spórolni.

Alfawise házon belüli harc: V9S BL517 és V10 Max
AlfawiseAlfawise V10 MaxAlfawise V9Srobotporszívó
írta: hajas2020.03.12.

Alfawise házon belüli harc: V9S BL517 és V10 Max

Igazi házon belüli konkurencia alakult ki az Alfawise-nál. A V10 Max és a V9S BL517 külsőre és tudásban is nagyon hasonlítanak egymásra, vannak azonban eltérések. Mindkettő tud felmosni, mindkettő lézeresen méri fel a terepet, Google Home-mal és Alexával vezérelhető. Áruk viszont nagyban különbözik, de vajon melyik a jobb vétel?

Geekmall akciók újratöltve
DreameGeekmallJimmyViomiXiaomi
írta: hajas2020.03.11.

Geekmall akciók újratöltve

Segítség a tavaszi nagytakarításhoz

A Geekmallnál most rengeteg olyan terméket vásárolhattok, ami nem csak a tavaszi nagytakarításban lehet segítségetekre, hanem egész évben segít tisztán tartani a lakásotokat. Hoztam nektek vezeték nélküli porszívókat és robotporszívókat. Ráadásul ezek európai raktárból érkeznek, így pár nap alatt, áfamentesen szállítják hozzátok a kiszemelt terméket, és kiemelném, hogy a Geekmall két év garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre.

A Xiaomi telefonokon túl…#2
AliexpresskütyüXiaomiXiaomishop
írta: hajas2020.03.10.

A Xiaomi telefonokon túl…#2

Nem csak mobilt gyártanak

Ha meghalljuk azt a szót, hogy Xiaomi, akkor egyből egy telefon vagy robotporszívó jut az eszünkbe. Pedig a kínai gyártó rengeteg mindent gyárt, sőt alig van olyan termékkategória, amiben nem találnánk tőlük alternatívát. Összeszedtem nektek pár, talán kevésbé ismert, viszont annál jobb cuccot a Xiaomitól, biztos lesznek meglepetések! (Egy kivétel lesz a cikk végén, de az egyelőre legyen meglepetés.)

Elektromos járművek a Geekbuyingtól
elektromos biciklielektromos rollerFiidoGeekbuyingKugoo
írta: hajas2020.03.10.

Elektromos járművek a Geekbuyingtól

Kugoo és Fiido

A tavasz beköszöntével egyre nagyobb számban kerülnek elő a biciklik, rollerek. Ezek amellett, hogy gyakran gyorsabb közlekedési alternatívát kínálnak a városban, mint az autók, nem pöfékelik tele a várost füsttel. Manapság óriási népszerűségnek örvendenek az elektromos járművek. Ha már régóta gondolkoztok e-roller vagy e-bicikli vásárlásán, akkor jó hírem van: a Geekbuyingnál most kedvező áron tudtok beszerezni egyet, ami ráadásul EU raktárból érkezik, így pár nap alatt megkapjátok, és az áfa miatt sem kell aggódnotok. A cikkben szereplő árak már tartalmazzák a szállítási költségeket.

Rengeteg akciós termék a Cafago-nál
CafagoXiaomiYeelight
írta: hajas2020.03.09.

Rengeteg akciós termék a Cafago-nál

Yeelight, Mijia, Xiaomi, Haylou, Enchen

Tavaszindító akciókat, nagyszerű ajánlatokat hoztam nektek a Cafago-tól. Ha szeretnétek kicsit hangulatosabbá, okosabbá tenni az otthonotokat, akkor a Yeelight termékei a segítségetekre lesznek. Ha nem elég erős a lakásban a WiFi jele, akkor érdemes lesz beszereznetek egy Xiaomi jelismétlőt. Zenehallgatáshoz ajánlok egy Xiaomi Haylou fülhallgatót, és két fürdőszobai Xiaomi terméket is bemutatok, egy borotvát és egy fogkefét. Minden termék vagy EU raktárból, vagy áfamentes szállítással érkezik, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. A szállítási költségek pedig már benne vannak a cikkben szereplő árakban.

Nőnapi vásár a KeysWorlds-nél
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.03.09.

Nőnapi vásár a KeysWorlds-nél

Még olcsóbb a Windows 10

Minden év március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot, amely során nagyon sok webshop leárazásokat tart. A KeysWorlds.com ezért az eddigieknél is nagyobb kedvezménnyel kedveskedik, így tényleg verhetetlen áron vehetitek meg szinte bármelyik Microsoft terméket a webshopukból.

Xiaomi robotporszívók, olcsón a Geekbuyingtól
GeekbuyingRoborock S5 MaxViomi V2 ProXiaomi Mijia 1S
írta: hajas2020.03.06.

Xiaomi robotporszívók, olcsón a Geekbuyingtól

Itt a tavasz, ilyenkor pedig rengetegen tartanak nagytakarítást. Szerencsére ma már rengeteg olyan termék van, ami megkönnyítheti a munkát. Vannak ablakmosó robotok, vezeték nélküli porszívók, és persze ott vannak a robotporszívók, amik egész évben tisztán tartják a lakásotokat. A Geekbuyingnál most több modell is akciósan kapható, ezeket hoztuk el nektek.

Best of Aliexpress #7
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.03.06.

Best of Aliexpress #7

Fogkefék, kávés kiegészítők

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben fogkeféket és kávés kiegészítőket hoztam.

Nőnapi ajánlatok a Geekbuyingnál!
GeekbuyingJimmyTronsmartXiaomi
írta: hajas2020.03.04.

Nőnapi ajánlatok a Geekbuyingnál!

Attention Ladies!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet, illetve megbecsülés kifejezésének napja. Először 1917-ben tartották meg, Magyarországon 1948 óta ünneplik, minden év március 8-án. A Geekbuying is készült a napra, rengeteg akciós termékkel. Kiválogattam a legjobb ajánlatokat!

hirdetés