hirdetés

Tesztek

Eachine EAT09 és EAT13 távirányítós autók tesztje
BanggoodeachineEAT09EAT13RC

Eachine EAT09 és EAT13 távirányítós autók tesztje

Variációk egy témára

írta: Fekete Norbert2022.05.13.

A kisfiammal nagyon örültünk, hogy egyszerre két kisautót is tudunk tesztelni, amik nagyjából hasonlóak, mehetnek majd a nagy futamok. Izgatottan bontogattuk a csomagokat, szereltük őket össze. Ez túl nagy kihívást nem jelentett, hiszen csak az akkumulátortartó egyetlen pici csillagfejű csavarját kellett kihajtani, csatlakoztatni az aksit és már mehetett is a próba. Először csak a lakásban nézegettük miket is tudnak, aztán mentünk velük terepre. Nagyon jó móka volt mindkettő, de erről később.

Flyhal FC610 távirányítós autó teszt
BanggoodFlyhaltávirányítós autó

Flyhal FC610 távirányítós autó teszt

Nagy test, nagy élvezet

írta: Don Kartács2022.05.04.

A tavasz beköszöntével nemcsak sportolni és kirándulni lehet kültéren, hanem a modellautók is előkerülnek, amiből mostanában bőséggel teszteltünk. Ezek közül is kiemelkedik méretével a Flyhal FC610, ez ugyanis 1:10 méretarányú, és elég tempósan, 46 km/órával képes arrébb állni, ráadásul a nagy méret miatt jobban is bírja a gyűrődést, igaz ez az árában is megjelenik. A BGHU2039 kuponkóddal 34 400 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Xinlehong Spirit és Eachine EAT08 távirányítós autók teszt
Banggoodeachinetávirányítós autóXinlehong

Xinlehong Spirit és Eachine EAT08 távirányítós autók teszt

Kettőből egy betalált

írta: Don Kartács2022.04.25.

Gyerekkori vágyaim felnőttkori kiélését tökéletesen kielégítette a két különböző gyártótól érkező, 1:16-os és 1:14-es méretarányú távirányítós modell autó. A Spirit a kisebb és a drágább, 19 800 Ft-ot kérnek érte, míg az EAT08 +2 akkumulátort is a dobozában rejt és csak 12 200 Ft-ot kérnek érte. Mindkettőt EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett, de vajon a drágább vagy az olcsóbb a jobb?

Eachine EAT06 távirányítós lánctalpas jármű teszt
BanggoodeachineEAT06RCTank

Eachine EAT06 távirányítós lánctalpas jármű teszt

Megy mint egy tank, de nem az

írta: Fekete Norbert2022.04.11.

A kisfiammal mindketten izgatottan vártuk, hogy megérkezzen az Eachine távirányítós lánctalpasa tesztelésre, mert a képeken, illetve a leírás alapján nagyon menőnek tűnt. A kicsomagolás után örömmel konstatáltuk, hogy élőben is jól néz ki, ami elsőre meglepett, hogy nem kis darab, illetve színválasztást találtuk picit furának, a narancssárga szín jutott volna legkésőbb az eszünkbe egy katonai jármű esetén, de ezeken az apróságokon túl lehet lendülni. Az ára 17 400 Ft, a termék európai raktárból érkezik, gyorsan, áfamentesen. Ha még ma megrendelitek, akkor van esély, hogy húsvétig megérkezik.

8.8
/10
ZD Racing Thunder ZMT-10 távirányítós autó teszt
Banggoodrc autótávirányítós autózd racing

ZD Racing Thunder ZMT-10 távirányítós autó teszt

Ha apa lennék, magamnak is megvenném

írta: Don Kartács2019.12.13.

Nehéz eldönteni, hogy ez az 1:10-es távirányítós autó apának vagy a gyereknek jobb-e? Szerencsére a ZD Racing üdvöskéje minden korosztálynak kiváló ajándék, megy 64 km/órával, nagy mérete miatt nehezen akad el a fűben, jókat lehet vele ugratni, és most a téli időben istenieket lehet vele farolni a csúszós leveleken. Nem olcsó mulatság, 40 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU708787  kuponnal, cserébe egy nagyteljesítményű, brushless motoros RC járművel lesztek gazdagabbak, amelyet érdemes EU Priority Line szállítással rendelni a többletköltségek elkerülése miatt.

7.6
/10
ZD Racing Raptor BX-16 RC autó teszt
Banggoodrc autóZD Racing Raptor BX-16

ZD Racing Raptor BX-16 RC autó teszt

Ifj. Marcus Grönholm

írta: Don Kartács2019.09.09.

A ZD Racing Raptor jellegű távirányítós autókat nézegetem már egy ideje, hiszen mindig is szerettem volna egy olyan járgányt, amivel élvezetes a csapatás, de nem akar 3 akkumulátoronként elemeire hullani. A rossz emlékű Wltoys A959 után végre belenyúltam a tutiba: brushless motoros, normális futóművel rendelkező, négykerék-meghajtású rc kocsi landolt az asztalomon, amely nagyon reális, 33 000 Ft-os áron érhető el, ráadásul kérhető áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítással.

8.2
/10
archív

Nagy RC motorcsónak teszt – Így dobd fel vízparti nyaralásod

2018.07.14.

5 RC motorcsónak került a tesztpadunkra, ezeket vesézzük ki a mai tesztben. Igyekeztünk hasonlóan válogatni a termékek közül, legalábbis ami az árazást illeti, így könnyebb lesz az összehasonlításuk is. Mindegyik érdekes modell, van köztük gyors és olcsó is, de közös jellemzőjük, hogy mindegyiket nagy poén terelgetni a vízben.

archív

Fei Lun FT012 távirányítós motorcsónak teszt – Búvár Kund szteroidon

2017.08.16.

Eddig még egyetlen távirányítós motorcsónak teszt sem volt az oldalon, ezért nagyon kíváncsi voltam a Fei Lun FT012 működésére. Szerencsére nem kellett csalódnom, a játék kategóriától igen távol álló brushless motoros rendszer remekül tette a dolgát, valójában sokkal jobban, mint vártam. A nettó 23.400 forintos csónak – alacsony ára ellenére – meglehetősen jól vizsgázott.

archív

Feiyue FY-11 távirányítós autó teszt – Dögös, vörös, harmincötös

2017.07.20.

A Feiyue FY-11 a gyártó legújabb modellje, amelyik szabályosan ontja magából az újabbnál újabb távirányítós autókat, szerencsére a színvonalat is emelve. Ütős kinézet, erős motor, remek ballonos kerekek, hálóval védett belső, masszív alsó rész, kellhet ennél több? Igen, egy alacsony ár, ami szerencsére adott, a buggy nettó 23.500 forintba kerül.

archív

HB-P1801 RC Car olvasói teszt

2017.06.24.

Lássuk az anyakönyvi nevén Original HB-P1801 2.4GHz 4WD 1/18 Scale Rock Crawler RC Car megtalálható gyerekkori álmot és egy kis lélektant hozzá éhgyomorra. Nem tudom eldönteni, hogy a gyerekkori emlékek az idő múlásával szépülnek-e vagy csak mi akarjuk nosztalgikusan a régen minden sokkal jobb volt életérzést megélni. Ilyen szituációkat idézett elő a távirányítós autó is. Nekem ...

hirdetés