hirdetés

Tesztek

Tuerbb AP77 elektromos pumpa teszt
Aliexpresselektromos autós pumpaelektromos pumpaTuerbb AP77

Tuerbb AP77 elektromos pumpa teszt

Stabil teljesítmény, olcsón

írta: Don Kartács2023.05.12.

Teszteltünk már Tuerbb pumpát AP01 néven, az egy kifejezetten jó termék volt, így az AP77 esetében is bizakodtam. Nagyjából ugyanazt tudja minden ilyen pumpa, annyiban több az AP77 ezeknél, hogy ez power bankként és LED lámpaként is használható, és nagyjából felfúj mindent, ami a háztartásban található. 10 600 Ft-ot kérnek érte a TUERBB Direct Store-ban a 1IHGDX3H78WW store kupon felhasználásával, a kisebb pakkért, ingyenes szállítás mellett, ráadásul a küldő fizeti utána az áfát.1IHGDX3H78WW

8.8
/10
BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter teszt
BlitzWolfBW-BC3FM transzmitter

BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter teszt

Nem ugorja át a technológia korlátait

írta: Don Kartács2022.09.30.

Szinte minden cég megpróbálkozott már FM transzmitterek piacán, de az eddigi tapasztalataink szerint ezek nem működtek tökéletesen. De vajon a BW PD és gyorstöltésre is képes terméke képes megugrani az eddigi korlátokat? Így ránk várt a feladat, hogy kipróbáljuk több autóban is, és hogy megállapítsuk, megéri-e az érte kért 7600 Ft-ot, amit a BGHU2600 kuponnal érhettek el. A terméket francia raktárból küldik, gyakorlatilag ingyenes szállítás mellett.

8.2
/10
Baseus 150 W-os autós inverter teszt
autóBanggoodBaseusinverter

Baseus 150 W-os autós inverter teszt

Vége az USB primátusának

írta: Don Kartács2022.09.04.

A Baseus piacra dobott egy hiánypótló terméket, egy szivargyújtóba dugható autós invertert, amiről mindenféle eszköz tölthető, nem csak a hagyományos USB-s cuccok. Ráadásul rengeteg szabványt támogat, PD, QC 3.0, AFC és hasonlók, illetve képes akár 150 W-ot is leadni, és nem is kerül egy vagyonba. A BGHU2496 kuponnal 15 600 Ft-ot kérnek érte francia raktárból, a szállítás pedig ingyenes.

9
/10
Vegyesfelvágott – Baseus cuccok tesztje
autós kiegészítőBanggoodBaseus

Vegyesfelvágott – Baseus cuccok tesztje

Autós kiegészítők ömlesztve

írta: Don Kartács2022.06.12.

Régen minden jobb volt, még a hőskorban 2010-2015 között, mikor zsákbamacska szerűen vásároltuk a kínai vackokat. Nem volt még Xiaomi, Huawei, Oppo, Blitzwolf, sokkal izgalmasabb volt minden. Ezt szeretnénk visszahozni, rövid bemutató jellegű írásokkal, ahol ömlesztve kapjátok a cuccokat. Most autós kütyüket szedtünk össze a Baseus műhelyéből, van itt 60 W-os töltő, FM transzmitter, telefontartó és autós lámpa is. Csak tessék, csak tessék, mindenki tóduljon a műszaki turkálóhoz.

HOTO elektromos autós és bicikli pumpa teszt
akkumulátoros pumpaBanggoodhoto

HOTO elektromos autós és bicikli pumpa teszt

Pumpa téma, újratöltve

írta: Don Kartács2022.02.14.

Rengeteg elektromos pumpát teszteltünk már, ezek az eszközök kiválóan alkalmasak különböző járművek kerekeinek felfújására. A kérdés az, hogy maradt-e még ebben a témában valami, amit a HOTO terméke esetlegesen ki tud aknázni. A számtalan szeleptűvel és kiegészítővel rendelkező cuccért 12 600 Ft-ot kérnek a BGHU1573 kóddal, a szállítása gyakorlatilag ingyenes, illetve a Banggood fizeti utána az áfát.

9.2
/10
Elegiant EGH-VC2 morzsaporszívó teszt
BanggoodElegiantmorzsaporszívó

Elegiant EGH-VC2 morzsaporszívó teszt

Minibálba’ nyomja

írta: Don Kartács2022.01.28.

Rengeteg porszívót teszteltünk már, de a mini- és morzsaporszívók külön kategóriát képeznek. Szokták ezeket autós porszívónak is hívni, mivel mindenféle kiegészítőt adnak melléjük, amivel a gépjármű zegzugos részeit tudjátok tisztítani. Az Elegiant pont ezekben jeleskedik, egy tonnányi cuccot mellékeltek a dobozában, ráadásul nem is különösebben drága. 5400 Ft-ba kerül lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CF1 autós telefontartó teszt
autós tartóautós telefontartóBlitzWolfbw-cf1

BlitzWolf BW-CF1 autós telefontartó teszt

Sok helyre jó lesz, és sok helyre nem

írta: Don Kartács2022.01.27.

Számtalanszor kerestem már normális telefontartót, ami a VW konszernes autókban is használható. A BW-CF1-től azt reméltem, hogy olcsón jutok hozzá egy jó minőségű darabhoz, ami végre rá is megy a szellőzőrostélyra, nem rezeg menet közben, normálisan meg lehet szorítani fekvő és álló helyzetben is, és automatán felveszi a telefon alakját. Ezekre tesz kísérletet a BW-CF1 5700 Ft ellenében. Ebben már a szállítás ára is benne van, az áfát a Banggood fizeti a termékei után. Aki pedig inkább az EU raktárat részesítené előnyben, annak a BGHU1602 kuponkód felhasználásával, 7700 Ft-ért is lehetősége nyílik a termék megvételére.

8.4
/10
Baseus alkoholszonda teszt
alkoholszondaBanggoodBaseus

Baseus alkoholszonda teszt

A sok pénzt megtakarító autós kiegészítő

írta: Don Kartács2021.12.14.

A Baseus az a gyártó, ami tényleg mindenféle termékkel rendelkezik, és amit érdemes gyártani. Most egy alkoholszondát próbálhattam ki, ami tulajdonképpen legitimizálja a munkaidőben való alkoholfogyasztást. Szóval jó móka volt. Jópofa kis cucc, ami villámgyorsan megmondja, beülhettek-e a volán mögé vagy sem. Az áránál mindenféle pénzbüntetés csak magasabb lehet, így a leszurkolandó, a BGHU1347 kóddal elérhető 8300 Ft meglehetősen viszonylagos, és ez már tartalmazza a szállítást is, a Banggood pedig fizeti utána az importköltségeket.

9.2
/10
Baseus BS-02 mágneses FM transzmitter teszt
BanggoodBaseusFM transzmitter

Baseus BS-02 mágneses FM transzmitter teszt

Nem váltja meg a világot

írta: Don Kartács2021.12.02.

A Baseus igazi elektronikus svájci bicskákat gyárt, most éppen a gépkocsi tulajdonosoknak kedvez egy olyan FM transzmitterrel, amin kapásból van 4 bemenet, ezek bármelyikével átvihettek rá hangot. Az energiát napelemről vagy Type-C portról nyerheti, van rajta egy LCD kijelző, amire kiírja a rádiófrekvenciát, sőt, még kihangosítónak is használható. A sok az egyben ketyeréért a BGHU1281 kuponnal 9 200 Ft-ot kérnek, ebben az árban már a szállítás költsége is benne van, ez egyáltalán nem nevezhető nagy összegnek autós témában.

7.2
/10
BlitzWolf BW-CF2 autós telefontartó teszt
autós tartóBanggoodBlitzWolf

BlitzWolf BW-CF2 autós telefontartó teszt

Kényelmesre okosítva

írta: Don Kartács2021.10.13.

Az autós telefontartó olyan kellék 2021-ben, amit gyakorlatilag senki nem tud nélkülözni. Szinte mindenki mobilról navigál, ráadásul ezek viszonylag nagy értékű eszközök, így nem szerencsés, ha nagyot koppanva hullanak le az autó utasterébe. Éppen emiatt mindenkinek szüksége van egy jobb telótartóra a gépjárműjébe, ezt prezentálja nektek a BlitzWolf, a BW-CF2 személyében. Ez ráadásul egy okos variáns, ami érzékeli, ha készülék kerül bele, és automatikusan összezárja a széleit. A hasznos apróság a BGHU1051 kóddal 5000 Ft-ba kerül, az áfa- és vámmentes szállítás pedig ingyenes.

9
/10

hirdetés