hirdetés

Tesztek

Popdeer PD-E Pro 4in1 autós szett teszt
autómosó pisztolyautós kiegészítőautós kompresszorautós porszívóBanggoodpopdeer

Popdeer PD-E Pro 4in1 autós szett teszt

Egy táska, négy szükséglet

írta: Raven962024.03.18.

Popdeer márkanév alatt már számos multifunkcionális autós kiegészítő látott napvilágot. Gondolok itt most például a zsebbikájukra, ami egyben hordozható kompresszor, de ebben a tesztben is egy hasonló termék teszteléséről lesz szó. A Popdeer PD-E Pro négy az egyben szettje egy autómosó pisztolyt, egy mobilkompresszort, egy autós porszívót és egy power banket tartalmaz, ami egyben aksi is. Most a BG9fa254  kuponkóddal 50 900 Ft-ért rendelheted meg Banggodról vagy a YGJSTMVDZBD9  kuponkóddal 47 300 Ft-ért Ranvee-ről, mindkét esetben ingyenesen szállítva.

8.6
/10
AUTSOME magasnyomású mosók tesztje
autóautsomeBanggoodmagasnyomású mosótakarítás

AUTSOME magasnyomású mosók tesztje

Autóra nem ideális

írta: SonkaMod2023.09.07.

Nagyon fellelkesültem, hogy mennyire jó egy olyan magasnyomású mosó, ami akkumulátoros és egy vödör vízből is működik. Nosza, nem is kellett több, berendeltünk belőle kettőt is. Azt sejtettem, hogy autómosásra nem lesz tökéletes, de más tervem is volt velük, így kíváncsian vártam, hogy hogyan fognak működni. A siker kérdőjeles lett a végére, de azt gondolom, hogy van létjogosultsága az eszköznek, de nem úgy, mint amivel hirdetik.

Baseus A2 Pro autós- és morzsaporszívó teszt
autós porszívóBanggoodBaseusBaseus A3 Promorzsaporszívó

Baseus A2 Pro autós- és morzsaporszívó teszt

Semmi sallang, csak a lényeg

írta: Don Kartács2023.08.21.

A Baseus A2 Pro egy 6000 Pa szívóerejű mini porszívó. Igazi mindenes, jó az autó takarításához, használható morzsaporszívónak, sőt, én még csocsóasztalt is szoktam takarítani ilyenekkel. Az A2 Pro is HEPA filterrel szűr, elmuzsikál 30 percig és az ára is emészthető. 13 300 Ft-ba kerül a BGXIFD1075  kuponkóddal, három szín - fekete, kék és fehér - közül választhattok, a terméket kínai raktárból küldik, a Banggood pedig rendezi az áfát.

9
/10
Tuerbb AP77 elektromos pumpa teszt
Aliexpresselektromos autós pumpaelektromos pumpaTuerbb AP77

Tuerbb AP77 elektromos pumpa teszt

Stabil teljesítmény, olcsón

írta: Don Kartács2023.05.12.

Teszteltünk már Tuerbb pumpát AP01 néven, az egy kifejezetten jó termék volt, így az AP77 esetében is bizakodtam. Nagyjából ugyanazt tudja minden ilyen pumpa, annyiban több az AP77 ezeknél, hogy ez power bankként és LED lámpaként is használható, és nagyjából felfúj mindent, ami a háztartásban található. 10 600 Ft-ot kérnek érte a TUERBB Direct Store-ban a 1IHGDX3H78WW  store kupon felhasználásával, a kisebb pakkért, ingyenes szállítás mellett, ráadásul a küldő fizeti utána az áfát.1IHGDX3H78WW

8.8
/10
BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter teszt
BlitzWolfBW-BC3FM transzmitter

BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter teszt

Nem ugorja át a technológia korlátait

írta: Don Kartács2022.09.30.

Szinte minden cég megpróbálkozott már FM transzmitterek piacán, de az eddigi tapasztalataink szerint ezek nem működtek tökéletesen. De vajon a BW PD és gyorstöltésre is képes terméke képes megugrani az eddigi korlátokat? Így ránk várt a feladat, hogy kipróbáljuk több autóban is, és hogy megállapítsuk, megéri-e az érte kért 7600 Ft-ot, amit a BGHU2600  kuponnal érhettek el. A terméket francia raktárból küldik, gyakorlatilag ingyenes szállítás mellett.

8.2
/10
Baseus 150 W-os autós inverter teszt
autóBanggoodBaseusinverter

Baseus 150 W-os autós inverter teszt

Vége az USB primátusának

írta: Don Kartács2022.09.04.

A Baseus piacra dobott egy hiánypótló terméket, egy szivargyújtóba dugható autós invertert, amiről mindenféle eszköz tölthető, nem csak a hagyományos USB-s cuccok. Ráadásul rengeteg szabványt támogat, PD, QC 3.0, AFC és hasonlók, illetve képes akár 150 W-ot is leadni, és nem is kerül egy vagyonba. A BGHU2496  kuponnal 15 600 Ft-ot kérnek érte francia raktárból, a szállítás pedig ingyenes.

9
/10
Vegyesfelvágott – Baseus cuccok tesztje
autós kiegészítőBanggoodBaseus

Vegyesfelvágott – Baseus cuccok tesztje

Autós kiegészítők ömlesztve

írta: Don Kartács2022.06.12.

Régen minden jobb volt, még a hőskorban 2010-2015 között, mikor zsákbamacska szerűen vásároltuk a kínai vackokat. Nem volt még Xiaomi, Huawei, Oppo, Blitzwolf, sokkal izgalmasabb volt minden. Ezt szeretnénk visszahozni, rövid bemutató jellegű írásokkal, ahol ömlesztve kapjátok a cuccokat. Most autós kütyüket szedtünk össze a Baseus műhelyéből, van itt 60 W-os töltő, FM transzmitter, telefontartó és autós lámpa is. Csak tessék, csak tessék, mindenki tóduljon a műszaki turkálóhoz.

HOTO elektromos autós és bicikli pumpa teszt
akkumulátoros pumpaBanggoodhoto

HOTO elektromos autós és bicikli pumpa teszt

Pumpa téma, újratöltve

írta: Don Kartács2022.02.14.

Rengeteg elektromos pumpát teszteltünk már, ezek az eszközök kiválóan alkalmasak különböző járművek kerekeinek felfújására. A kérdés az, hogy maradt-e még ebben a témában valami, amit a HOTO terméke esetlegesen ki tud aknázni. A számtalan szeleptűvel és kiegészítővel rendelkező cuccért 12 600 Ft-ot kérnek a BGHU1573  kóddal, a szállítása gyakorlatilag ingyenes, illetve a Banggood fizeti utána az áfát.

9.2
/10
Elegiant EGH-VC2 morzsaporszívó teszt
BanggoodElegiantmorzsaporszívó

Elegiant EGH-VC2 morzsaporszívó teszt

Minibálba’ nyomja

írta: Don Kartács2022.01.28.

Rengeteg porszívót teszteltünk már, de a mini- és morzsaporszívók külön kategóriát képeznek. Szokták ezeket autós porszívónak is hívni, mivel mindenféle kiegészítőt adnak melléjük, amivel a gépjármű zegzugos részeit tudjátok tisztítani. Az Elegiant pont ezekben jeleskedik, egy tonnányi cuccot mellékeltek a dobozában, ráadásul nem is különösebben drága. 5400 Ft-ba kerül lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CF1 autós telefontartó teszt
autós tartóautós telefontartóBlitzWolfbw-cf1

BlitzWolf BW-CF1 autós telefontartó teszt

Sok helyre jó lesz, és sok helyre nem

írta: Don Kartács2022.01.27.

Számtalanszor kerestem már normális telefontartót, ami a VW konszernes autókban is használható. A BW-CF1-től azt reméltem, hogy olcsón jutok hozzá egy jó minőségű darabhoz, ami végre rá is megy a szellőzőrostélyra, nem rezeg menet közben, normálisan meg lehet szorítani fekvő és álló helyzetben is, és automatán felveszi a telefon alakját. Ezekre tesz kísérletet a BW-CF1 5700 Ft ellenében. Ebben már a szállítás ára is benne van, az áfát a Banggood fizeti a termékei után. Aki pedig inkább az EU raktárat részesítené előnyben, annak a BGHU1602  kuponkód felhasználásával, 7700 Ft-ért is lehetősége nyílik a termék megvételére.

8.4
/10

hirdetés