hirdetés

Tesztek

HOTO lézeres okos távolságmérő teszt
Banggoodhototávolságmérő

HOTO lézeres okos távolságmérő teszt

Az egyszerűségében van a zsenialitása

írta: Don Kartács2021.06.11.

A HOTO lézeres távolságmérő egy zseniális eszköz, aminek a trükkje az, hogy nemcsak távolságot mér, hanem egy szoftver segítségével képes berajzolni a mért értékeket képekre is. Ráadásul ezt nemcsak vízszintes és függőleges területen, hanem ferdén is képes megtenni, így kirajzolhattok vele alakzatokat, ráadásul a méréseket az appban is eltárolja. Mindezt a BGmicheHOT kuponkóddal 8 600 Ft-ból összehozza, ingyenes szállítás mellett. Az 1 dolláros Air Parcel szállítás mellé pedig köthettek vámbiztosítást is, nehogy meglepetés érjen benneteket július 1 után.

8.4
/10
Konwei KW600 akkumulátor teszter teszt
akkumulátor teszterautós kiegészítőBanggoodKonweiKW600

Konwei KW600 akkumulátor teszter teszt

Könnyen kezelhető aksi diagnoszta

írta: Atika2020.01.28.

A Konwei KW600 egy elég speciális kütyü, és a szerkesztőségben én voltam az, aki igazán fellelkesült tőle, tekintve, hogy hobbim az autószerelés. Egy aksi teszter nagyon hasznos tud lenni autódiagnosztizálás során, de ha valamiért ráfanyalodunk egy használt akkumulátorra, ezzel könnyen ellenőrizhetjük az állapotát. Én mindentől függetlenül kíváncsi voltam arra, hogy mennyire pontos ez a műszer, de nem lövöm le a poént. 16 000 forintért szerezhető be a teszter, áfamentes szállítással együtt.

9
/10
Atuman LS-1 lézeres távolságmérő teszt
AtumanBanggoodlézeres távolságmérőtávolságmérő

Atuman LS-1 lézeres távolságmérő teszt

A távolság többé nem akadály

írta: Don Kartács2019.11.13.

Ha lenne az oldalon hasznos holmik kategória, az Atuman LS-1 lézeres távolságmérőnek oda örök bérlete lenne. Remek eszköz, amely minden barkácsolni vágyó kelléktárába be kellene, hogy kerüljön. Akkumulátoros, nem kell elemekkel vacakolni, egy feltöltéssel 3000 mérést képes elvégezni, nagyon egyszerűen használható, jó anyagokból rakták össze és csak 5200 Ft.

9
/10
archív

Digitális mérőedény teszt – Most deci, deka vagy liter?

2019.01.07.

Konyhai kellékekben elég erősek a kínaiak, hiszen mindent gyártanak, amit jellemzően ebben a helyiségben használni szoktunk. Amit lehet, azt okosítják is, ilyen a digitális mérőedény is, ami egy pici LCD panelen keresztül kommunikál velünk. Számtalan mértékegységben mérhetünk, nemcsak az űrtartalmat, hanem a tömeget is leolvashatjuk az eszköz segítségével. Aki bizonytalankodik az átváltásokkal kapcsolatban, aggódik, hogy ...

archív

Xiaomi iHealth lázmérő teszt – Kisgyerekkel kötelező

2018.11.24.

A Xiaomi iHealth lázmérő a cég egészséggel foglalkozó termékcsoportjának egyik zászlósa, és azt kell mondanom, hogy szinte hibátlanul sikerült. Az ára ugyan túlmutat a hagyományos és a digitális modelleken, de azoknál sokkal modernebb, és tud egy olyan dolgot, ami miatt minden gyermekes szülőnek szinte kötelező vétel. Érintés nélkül, szinte azonnal kiírja a mért értéket, ...

archív

Measure King 3in1 mérőeszköz teszt – Minden barkácsolónak kötelező!

2018.10.03.

A Measure King 3in1 mérőeszköz tesztünk ismét a barkács világába kalauzol. A korábbi írásaink alapján úgy tűnt, hogy van igény erre a szegmensre, így most egy igazán ötletes ritkaságot hoztunk, egy három az egyben mérőműszert, ami a hagyományos centi funkcióját ötvözi a lézeres távolságmérővel és „gördülő” üzemmóddal. Az ára szerintem kabaré, mindössze 5.600 Ft-ba kerül, ...

archív

Uni-T UT353 hangnyomásmérő teszt – Milyen hangos vagy?

2018.08.30.

Szerszámokat, építőipari eszközöket ugyan nem sűrűn tesztelünk, de előfordul nálunk is. Mi magunk is kedveljük az effajta kütyüket, így került hozzánk az Uni-T UT353 hangnyomásmérő is. Ez egy belépő szintű eszköz, ennek megfelelően az árazása is baráti, 4.500 Ft-ért vásárolható meg, illetve picit drágábban van Bluetooth-os változat is, mindkettő áfa- és vámmentes.

archív

UNI-T LM550 lézeres vízszintező teszt – Olcsón is profi

2018.04.30.

Sokan kértétek, hogy teszteljünk különféle kínai szerszámokat, ezen felbuzdulva beszereztünk egy UNI-T LM550 vízszintezőt, ami lézerek segítségével vetít ki vertikális és horizontális vonalakat a falra. Az eszköz különösen hasznos építkezéseknél, festésnél vagy akár képek felrakásakor is, és mindössze 18.500 forintért lehet a miénk, ami igen jónak számít a hazai piachoz képest.

archív

KXL-D100 lézeres mérőműszer teszt – Már majdnem professzionális…

2018.02.03.

A KXL-D100 egy, a mindennapjainkat megkönnyítő mérőműszer, aminek segítségével minden esetben jól felmérhetjük a helyzetet. A készülékben egy 1mW teljesítményű lézer található, ami 100 méteren belül képes lemérni bármilyen teret. Ez az igazán hasznos szerszám mindössze 7000 forintért a miénk lehet.

archív

Honana HN-MS1 mérleg teszt – Mennyi 1 gramm Kínában

2017.12.30.

A Honana HN-MS1 mérleg tipikus kínaizós tárgy, kicsi, olcsó, és előre nem tudjuk, hogy jól működik-e. Volt már olyan, hogy ráfaragtunk távol-keleti lézeres mérőberendezéssel, ami a forrásban lévő vizet 57 fokosnak mutatta, de szerencsére itt nem kellett ilyen banális dolgokkal vesződni. Ráadásul egy-két érdekes funkciót is sikerült előcsalni ebből a kellemes konyhai eszközből, ami ...

hirdetés