hirdetés

Tesztek

HOTO lézeres okos távolságmérő teszt
Banggoodhototávolságmérő

HOTO lézeres okos távolságmérő teszt

Az egyszerűségében van a zsenialitása

írta: Don Kartács2021.06.11.

A HOTO lézeres távolságmérő egy zseniális eszköz, aminek a trükkje az, hogy nemcsak távolságot mér, hanem egy szoftver segítségével képes berajzolni a mért értékeket képekre is. Ráadásul ezt nemcsak vízszintes és függőleges területen, hanem ferdén is képes megtenni, így kirajzolhattok vele alakzatokat, ráadásul a méréseket az appban is eltárolja. Mindezt a BGmicheHOT  kuponkóddal 8 600 Ft-ból összehozza, ingyenes szállítás mellett. Az 1 dolláros Air Parcel szállítás mellé pedig köthettek vámbiztosítást is, nehogy meglepetés érjen benneteket július 1 után.

8.4
/10
Konwei KW600 akkumulátor teszter teszt
akkumulátor teszterautós kiegészítőBanggoodKonweiKW600

Konwei KW600 akkumulátor teszter teszt

Könnyen kezelhető aksi diagnoszta

írta: Atika2020.01.28.

A Konwei KW600 egy elég speciális kütyü, és a szerkesztőségben én voltam az, aki igazán fellelkesült tőle, tekintve, hogy hobbim az autószerelés. Egy aksi teszter nagyon hasznos tud lenni autódiagnosztizálás során, de ha valamiért ráfanyalodunk egy használt akkumulátorra, ezzel könnyen ellenőrizhetjük az állapotát. Én mindentől függetlenül kíváncsi voltam arra, hogy mennyire pontos ez a műszer, de nem lövöm le a poént. 16 000 forintért szerezhető be a teszter, áfamentes szállítással együtt.

9
/10
Atuman LS-1 lézeres távolságmérő teszt
AtumanBanggoodlézeres távolságmérőtávolságmérő

Atuman LS-1 lézeres távolságmérő teszt

A távolság többé nem akadály

írta: Don Kartács2019.11.13.

Ha lenne az oldalon hasznos holmik kategória, az Atuman LS-1 lézeres távolságmérőnek oda örök bérlete lenne. Remek eszköz, amely minden barkácsolni vágyó kelléktárába be kellene, hogy kerüljön. Akkumulátoros, nem kell elemekkel vacakolni, egy feltöltéssel 3000 mérést képes elvégezni, nagyon egyszerűen használható, jó anyagokból rakták össze és csak 5200 Ft.

9
/10

hirdetés