hirdetés

Tesztek

Haylou S35 fejhallgató teszt
ANCBanggoodhaylou S35zajszűrős fejhallgató

Haylou S35 fejhallgató teszt

Remek hang, szoftveres zűrzavar

írta: Don Kartács2023.09.04.

A Halyou S35 a cég egy viszonylag új ANC-s fejhallgatója, emlékeim szerint eddig nem volt ilyenje a gyártónak. Most viszont van, és ANC-vel szűr 42 dB-nyit a zavaró hangokból, 60 órás üzemidővel rendelkezik, kényelmes, és az árazásával ezt is a budget kategóriába lőtték be. A BG87c5aa kuponnal elérhető 20 000 Ft-os ár ezen a szinten nem sok, a használható fejeseket ide lövik be, gondoljatok csak a BW-HP5 tesztben szereplő árára. Jó hír, hogy az S35 szállítása ingyenes, az áfát pedig a Banggood rendezi utána.

8.6
/10
QCY Crossky nyitott hangsugárzós fülhallgató teszt
BanggoodQCYQCY Crosskysportfülhallgató

QCY Crossky nyitott hangsugárzós fülhallgató teszt

Már pedig a zsiráf nem létezik

írta: Don Kartács2023.08.23.

A QCY Crossky egy nyitott hangsugárzós fülhallgató, ami 10 órán át képes egy feltöltéssel üzemelni, és gyorstöltésre is képes. Kifejezetten sportra alakították ki a fülest, és ezekben az aktivitásokban fényesen is szerepelt. Ráadásul még olcsó is, 7000 Ft-ba kerül, vagyis igencsak populárissá válhat ilyen nyomott árazás mellett. A szállítás ingyenes, az áfát fizeti utána a Banggood, szóval többletköltségekkel nem kell számolnotok.

8.8
/10
Haylou X1 2023 TWS semi-in-ear fülhallgató teszt
Banggoodhaylou x1semi-in-earTWS füles

Haylou X1 2023 TWS semi-in-ear fülhallgató teszt

Kispénzűek kedvence

írta: Don Kartács2023.08.14.

A Haylou X1 2023 a gyártó egyik új, nem gumiharangos fülese, ezt a kialakítást leginkább mindenki csak AirPods klónként szokta emlegetni. Ennél itt többről van szó, az X1 egy kifejezetten szép hangképpel megáldott, remek minőségű, alacsony késleltetésű füles, különösen az árához képest. 7100 Ft-ot kérnek érte a BGXIFD1118 kupon felhasználása után, szállítással együtt, az áfát pedig szokás szerint fizeti utána a Banggood.

9.2
/10
Picun ANC-05L fejhallgató teszt
ANCBanggoodbluetoothPicun

Picun ANC-05L fejhallgató teszt

Feltűzte magát a térképre

írta: Don Kartács2023.06.20.

Az eddig számomra ismeretlen Picun márka ANC-s fejhallgatója landolt a tesztasztalomon, ami dupla – ANC és ENC – zajszűréssel rendelkezik, kicsire összecsukható, 50 órát elmuzsikál egy feltöltéssel, és még csak nem is kerül sokba. 10 600 Ft-ot kérnek érte a BGHULY109 kóddal, a Nagy Fal mögül érkezik, ingyenes szállítással, a Banggood pedig fizeti utána az áfát. Ez brutálisan olcsónak tűnik ezért a tudásért, nézzük, tényleg az-e!

9.2
/10
Joway H172 semi in-ear, gamer TWS fülhallgató teszt
BangoodfülhallgatóJoway H172TWS fülhallgató

Joway H172 semi in-ear, gamer TWS fülhallgató teszt

Mindent a szemnek

írta: Don Kartács2023.05.04.

A Joway egy gamer fülhallgató, és ez le is jön a kinézetén. Minden csili-vili, LED-ek garmadája dobja fel az oldalról fülbe forduló TWS zajongót. Természetesen játékosoknak fontos erényeket is csillogtat, a nagyon alacsony késleltetéssel megáldott füles, amiért 9 500 Ft-ot kérnek a BGXIFD613 kóddal. Kínai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, az áfát pedig a Banggood fizeti utána.

8
/10
BlitzWolf BW-HP5 ANC-s fejhallgató teszt
ANCBlitzWolfbw-hp5

BlitzWolf BW-HP5 ANC-s fejhallgató teszt

Keleti kényelem, nyugati nyugalom

írta: Don Kartács2023.03.28.

A BW fejhallgatók elképesztő fejlődésen mentek keresztül az elmúlt pár évben, a gagyi szintről először eljutottak a tisztességesre, az újabb modelljeik pedig már kifejezetten kívánatosak, és a BW-HP5 sem kivétel ez alól. Nagyon kényelmes, egyértelmű a funkcionalitása, jó a hangja, kategóriaelső az üzemideje, szóval gyorsan barátok lettünk. 20 100 Ft-ot kérnek érte a BG8db0da kóddal, ingyenes szállítás mellett, és az áfát már tartalmazza az ár.

9.2
/10
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite semi in-ear fülhallgató teszt
RedmiRedmi Buds 4 Litesemi in-earTWS

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite semi in-ear fülhallgató teszt

Kis pénz, közepes foci

írta: Don Kartács2023.03.14.

A Xiaomi almárkája a Redmi kiadta a legújabb TWS fülhallgató szériáját, ennek a legkisebb tudású darabja a Buds 4 Lite, ami egy oldalról fülbe forduló, nem gumiharangos megoldás. Érdemes volt a 10 000 Ft körül elérhető zajongót kipróbálni, mert meglepett a remek hangképével, pedig ezért az árért nem vártam ennyit sem.

8.8
/10
OneOdio OpenRock Pro fülhallgató teszt
fülhallgatóOneodioOpenRock

OneOdio OpenRock Pro fülhallgató teszt

Drága lett a krumpli

írta: Don Kartács2023.02.28.

A OneOdiónak több almárkája is van, a SuperEQ a fiatalos vonal, míg az OpenRock a sportos eszközöket tömöríti, némi érdekes technológiai vívmánnyal megfűszerezve. Az OpenRock Pro egy csontrezgéses fülhallgatók formáját másoló darab, de nem ezt a technológiát használja, így kíváncsian vártam, mit hoztak ki ebből a megoldásból. A fülesért az OpenRockPro kuponnal közel 31 100 Ft-ot kérnek, ami még ezen a szinten is nagyon sok, még akkor is, ha az ár az áfát tartalmazza és a szállítás is ingyenes. Ennyiért igencsak magasak voltak az elvárásaim, nézzük, teljesültek-e!

8.8
/10
Tronsmart Bang SE boombox teszt
boomboxGeekbuyingTronsmartTronsmart Bang SE

Tronsmart Bang SE boombox teszt

Jól kiegészített sorminta

írta: Don Kartács2022.12.16.

A Tronsmart Bang széria egyre több taggal bővül, most a legkisebb testvért vettem górcső alá, a Bang SE-t. A gyártó szerint a leginkább hordozhatónak mondott hangszórónak nemcsak a tömege, de az ára is alacsonyabb, mint a korábbi modelleknek, miközben alig veszített valamit a tudásából a Bang és a Bang Mini testvérekhez képest. A zajongó az NNNRendeljkinaitbgse kuponkóddal 22 100 Ft-ért vihető haza magyarországi raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató  
boulderingcsontrezgésesfalmászásfutáskerékpározásKlatre

Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató  

Elmaradt a világmegváltás

írta: Don Kartács2022.12.14.

Több csontrezgéses fülhallgatóról adtunk már hírt, teszteltünk is jó néhányat, de eddig egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Klatre LS1 azonban nagyon más kategóriában játszik, az RK10 kuponnal 35 500 Ft-ot kérnek a prémium cuccért, és azt reméltük, hogy ez a korábbi modellek problémáit képes ellentételezni. Lássuk, igazunk volt-e, vagy ez is csak egy újabb fancy, de korlátosan használható projekt termék.

8.8
/10

hirdetés