hirdetés

Túra SUP, sok hellyel, üléssel, remek áron

Más, mint a többi

hír
Túra SUP, sok hellyel, üléssel, remek áron 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-17

Szeretnék a SUP fesztiválon egy olyan deszkát is ajánlani, ami akár hosszabb túrákra is megfelelő. A Funwaternek erre is van ajánlata, a 11′ hosszúságú modell egyrészt már nem nagyon pici, másrészt jól pakolható. Az pedig hab a tortán, hogy ülést is adnak hozzá, amivel kissé alternatív módon lehet használni. 80 300 Ft-ért jó vétel, ha inkább a túra SUP-ok érdekelnek.

A SUP-ozás legszebb formája szerintem, ha A pontból B-be jutunk el vele, tehát egy igazi túrát teszünk. A Balatonon nagyon jól meg lehet ezt tenni, végig a part mellett haladva gyönyörű túrán vehetünk részt. Mivel strand mindenhol van, így partra szállni is végtelenül egyszerű, a tömegközlekedés pedig adott. Szerencsésebbek ugyanezt egy tengerparon is megtehetik, esetleg egy kis horvát szigetet is megkerülhetnek.

A deszka 13,9 kilogramm, és egy 90x38x22 centiméteres hátizsákba befér, amit adnak is hozzá. A szett része a pumpa, az ülés, evező, rögzítő kötél, vállpánt és a vízálló telefontok is.

Ez a modell abszolút nem a legegyszerűbb, ezért nem is a legolcsóbb, de azt gondolom, hogy az akciós árán így is jó vétel. A SUP fesztiválon az egyedi RendKinai693  kuponkóddal meg lehet rendelni 80 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés