hirdetés

Hírek

A Ugreen CM520 tökéletes Airtag alternatíva baráti áron
AirtagAliexpressnyomkövetőugreenUgreen CM520

A Ugreen CM520 tökéletes Airtag alternatíva baráti áron

Csak almás termékekkel kompatibilis

írta: Raven962024.04.26.

Rettentően nyomasztó érzés, amikor nem találod a pénztárcádat vagy a lakáskulcsodat, esetleg nyaralás során elveszik egy komplett táskád vagy bőröndöd. Az ilyen kellemetlen helyzetek megelőzésére tökéletes választás egy Apple Airtag, amivel az egyetlen baj az, hogy aranyáron mérik, viszont a Ugreen CM520 ennek egy budget alternatívája. Csak Apple termékekkel kompatibilis és az Airtaghez hasonlóan a Lokátor applikációt használja, nem mellesleg AliExpressről most nagyon olcsón rendelhető.

A Jigoo C500 állóporszívó elintézi a hajszálakat
ÁllóporszívóGeekbuyingJigoo C500

A Jigoo C500 állóporszívó elintézi a hajszálakat

A fejet a LED lámpa mellett gubancolódásmentes kialakítással vértezték fel

írta: Bagi2024.04.26.

A Jigoo fókuszában a takarítóeszközök állnak, a kínálatában találtok állóporszívókat és több atkaporszívót is. Most a 33 kPa szívóerejű C500 állóporszívóhoz kaptunk kupont a Geekbuyingtól. Praktikus tulajdonsága, hogy a 2200 mAh-s akkumulátort el tudjátok távolítani egy mozdulattal, így nemcsak a töltés lesz kényelmesebb, hanem az üzemidőt meg is duplázhatjátok. A fémcsöve hajlítható, ezáltal a legszűkebb helyekről is eltávolíthatjátok a koszt. Lengyel raktárból, költségmentes szállítással kapjátok kézhez.

Rendelhető a OnePlus Pad Go táblagép
GshopperkuponOnePlus Pad Gotáblagéptablet

Rendelhető a OnePlus Pad Go táblagép

A Gshopperen kuponozni is tudjátok

írta: Bagi2024.04.26.

A Gshopper termékei közül most egy újdonságot hoztunk nektek. A OnePlus Pad Go tablet csak tavaly ősz óta kapható, itthon nem is találkozhattok vele. A 28,85 cm-es képátló már filmezéshez is elég jó, a 8000 mAh-s akkumulátor pedig hosszú üzemidőt kínál, ha lemerült, akkor 33 wattal lehet gyorsan tölteni. Bár nemrég jelent meg a kütyü, már kuponnal kínálják, így érdemes lehet lecsapni rá.

Xiaomi vezeték nélküli töltők a TomTopról
50W-os töltő55W-os töltőTomtopvezeték nélküli töltésvezeték nélküli töltőállványXiaomi

Xiaomi vezeték nélküli töltők a TomTopról

Két típust is olcsóbban rendelhettek meg

írta: Bagi2024.04.26.

Ha már unjátok a rengeteg kábelt, érdemes egy vezeték nélküli töltőre beruháznotok. A TomTopról most két leértékelt Xiaomi modellt vásárolhattok meg, amiket a csendes hűtőventilátoron kívül elláttak rengeteg féle biztonsági védelemmel is. A telefont állítva helyezhetitek rájuk, így simán tudjátok olvasgatni a kijelzőt. Választhattok az 50 és az 55 wattos modell között, az előbbihez kábel és hálózati töltő is jár.

Rendelj kínait itthonról: Akaso Brave 4 Pro sportkamera
AkasoAkaso Brave 4 ProakciókameraAlzasportkamera

Rendelj kínait itthonról: Akaso Brave 4 Pro sportkamera

Bátraké a világ

írta: Raven962024.04.25.

A tartósan jó idő közeledtével egyre több sportolásra és szabadtéri tevékenységre lesz lehetősége az embernek, így nem érdemes sokat ülni otthon. Ha a mozgékonyságon felül még kreatív is vagy és szeretnéd megmutatni másoknak az elért teljesítményedet vagy csak szívesen visszanéznéd egymagadban, ahogy biciklivel lezúzol egy hegyoldalon, akkor egy sportkamera kötelező választás. Ezek alapvetően nem olcsó mulatságok, viszont az Akaso Brave 4 Pro most baráti áron rendelhető az Alzától, így nem érdemes kínai oldalról beszerezni.

Kuponos termékek a Ranvee kínálatában
autós kiegészítőforrólevegős sütőPopdeer PD-E ProProscenic T21Ranveerobotporszívó

Kuponos termékek a Ranvee kínálatában

A kütyük lengyel raktárból érkeznek

írta: Bagi2024.04.25.

A Ranvee webáruház kínálata szerteágazó, 3D nyomtatókra, lézergravírozókra, autó- és motorkerékpár kiegészítőkre, szerszámokra és elektromos bringák forgalmazására fókuszálnak. Céljuk, hogy kiváló minőségű kínai termékeket kínáljanak szerte a világon. Most három nagyon kedvező árú terméket ajánlunk a figyelmetekbe, amiket lengyel raktárból küldenek. Olcsóbban vásárolhattok autós kiegészítőt, robotporszívót és air fryert.

BlitzWolf BW-GTC3: Egyszerű okosóra nagyszerű dizájnnal
BanggoodBlitzWolfBW-GTC3Okosóra

BlitzWolf BW-GTC3: Egyszerű okosóra nagyszerű dizájnnal

Ajándék szíjakkal

írta: Raven962024.04.25.

A BlitzWolf mindig tud valami újat és érdekeset villantani, így volt ez a tavalyi év végén is a BW-GTC3-mal, ami egy egyszerű funkciókkal rendelkező okosóra, különleges dizájnnal. Semmivel sem tud kevesebbet, mint konkurensei, de stílusban teljesen eltér tőlük. Nem a megszokott módon tudsz rajta szíjat cserélni, hanem alapból variálható tokozással érkezik és adnak is hozzá kettőt, hogy teljes legyen az élmény. Kuponnal most nagyon baráti áron tudod megrendelni Banggoodról.

A Jigoo H300 hajszárítót ionizátorral is felszerelték
Geekbuyinghajszárítóionos hajszárítóJIGOO H300kupon

A Jigoo H300 hajszárítót ionizátorral is felszerelték

A Geekbuyingról most kuponnal vásárolhatjátok meg

írta: Bagi2024.04.24.

Ha szép, csillogó frizurára vágytok, akkor érdemes egy profibb hajszárítóra beruháznotok. A Jigoo H300 egy gazdagon felszerelt készülék, két sebességfokozat és négyféle hőmérséklet áll rendelkezésetekre, de ionizátorral és két fejjel is ellátták. Kicsi, halk és stílusos megjelenésű, a Geekbuying kuponjával pedig az ára is szerethető. Lengyel raktárból, költségmentes szállítással rendelhetitek meg.

Válasszatok az akciós energiatárolók közül
CloudenergyEarth Day SaleFossibot F3600GeekmaxiOukitel BP2000power station

Válasszatok az akciós energiatárolók közül

Earth Day Sale a Geekmaxin

írta: Bagi2024.04.24.

A Geekmaxi a Föld napja alkalmából akciót hirdetett energiatárolókra, elektromos járgányokra és jó pár akkus eszközre. A kedvezményes ajánlatokat május 6-ig éritek el a promóció dedikált oldalán. Két tetszőlegesen felasználható kupon is a rendelkezésetekre áll. Ha beírjátok a q96RLRc7  kódot, akkor 30 euró kedvezményt kaptok 500 euró vásárlás felett, ha legalább 2 terméket rendeltek a JncPxpf8  kóddal, akkor pedig 7 százalékot spórolhattok. Hoztunk nektek néhány leárazott energiatárolót is.

Geleipu nagykapacitású forrólevegős sütők
air fryerDL27DL28forró levegős sütőGeekbuyingGeleipu

Geleipu nagykapacitású forrólevegős sütők

Lehet air fryer nélkül élni, de nem érdemes

írta: Bagi2024.04.23.

A hőlégkeveréses sütőkkel sokkal egészségesebb és egyszerűbb az ételek elkészítése, mint egy hagyományos sütővel vagy főzőlappal. A vásárlásnál lényeges szempont, hogy mekkora az űrtartalma a fritőznek, hiszen nem mindegy, hogy egy-két embernek vagy egy egész családnak főztök. A Geekbuying mai kuponos termékei nem hétköznapi kapacitással rendelkeznek, hiszen a Geleipu DL27 modell 7,5 literes kosárral érkezik, a DL28 viszont kétkosaras, amiben kétféleképpen állítható be a két rész, így egyszerre több fogást is elkészíthettek vele.

hirdetés