hirdetés

Tesztek

Blackview Shark 8 okostelefon teszt
BlackviewGshoppermobilNFCtelefon

Blackview Shark 8 okostelefon teszt

Sink or Swim?

írta: Don Kartács2024.06.21.

A Blackview Shark 8 a cég alsó-középkategóriába célzott okostelefonja, 8 GB RAM-mal, 256 GB-os háttértárral, 120 Hz-es kijelzővel és egyéb nyalánkságokkal, mint az NFC chip. Jó "mélyre" árazták, így kicsusszan a konkurensek markából, de vajon máshol sem találtam rajta fogást? A tesztből kiderül, hogy a RENDELJKINAIT07  kuponkóddal 57 500 Ft-ba kerülő telefon hozza-e az elvártakat. A Gshopper ingyenesen szállítja ki a terméket és a többletköltségeket is intézi.

8.8
/10
Xiaomi Smart Band 8 Pro aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőokoskarkötőOkosóraSmart BandXiaomi

Xiaomi Smart Band 8 Pro aktivitásmérő teszt

Vakok között félszemű a király

írta: Don Kartács2024.05.08.

A Xiaomi Smart Band 8 Pro a legokosabb aktivitásmérő a Xiaomi univerzumában. Műholdas helymeghatározással rendelkezik, hatalmas AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, kinézetre okosóra, eltárol 15 darab óraszámlapot, kezel 150+ sportot és nem kérik el érte a világ összes pénzét sem. 28 000 Ft-ot kóstál az Alzánál, ami egy korrekt ár, de vajon beváltja a hozzá fűzött reményeket?

9
/10
Xiaomi Smart Band 8 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőokoskarkötőOkosóraSmart BandsportóraXiaomi

Xiaomi Smart Band 8 aktivitásmérő teszt

AMOLED-del szebb a világ

írta: Don Kartács2024.04.30.

A Xiaomi Smart Band széria valószínűleg minden idők legnagyobb példányszámban eladott aktivitásmérője. 120 millió darabot véletlenül nem vesznek meg az emberek, így a 8. generáció is nagy érdeklődésre tarthat számot. Alacsony ár, AMOLED kijelző, brutálisan hosszú üzemidő, 150+ sport támogatása és számtalan testadat mérés 17 990 Ft-ért cserébe, az Alzától, ahonnan tapasztalataim szerint kifejezetten gyorsan megérkeznek a cuccok.

9.2
/10
Kospet Tank M3 Ultra okosóra teszt
KospetKospet Tank M3 UltraOkosóraTank M3 Ultra

Kospet Tank M3 Ultra okosóra teszt

Hozd ki a legtöbbet minden mozdulatodból

írta: Raven962024.04.30.

Kospet márkájú terméket még nem volt lehetőségünk kipróbálni és okosóra is nagyon régen járt már a tesztasztalunkon, így a Kospet Tank M3 Ultrával két legyet üthettünk egy csapásra. Ez egy katonai minősítéssel ellátott, robusztus modell, ami 170-nél több sportmódot támogat és a teljesítményeden felül az egészségügyi állapotodat szintén szigorúan követi. Pontos helymeghatározásával még a vadonban is túlélsz, egyetlen töltésből pedig akár 15 napig bírja. Tudása vetekszik a drágább okosórákéval, így most remek áron rendelhető a KOLNPUT  és a FIRST5  kuponkódok felhasználásával 49 400 Ft-ért a gyártó oldaláról.

8.2
/10
Xiaomi Smart Band 8 Active aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőAlzaOkosóraSmart Band 8Xiaomi

Xiaomi Smart Band 8 Active aktivitásmérő teszt

Ennél olcsóbb nincs is, de ez nem véletlen

írta: Don Kartács2024.04.26.

A Xiaomi kijött a kicsit fura nevű Xiaomi Smart Band 8 Active okoskarkötővel, ami a legolcsóbb, még használható aktivitásmérő a piacon. Gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a jóval drágább Xiaomi Smart Band 8, de akkor hol van a trükk? Hogy lehet, hogy az Alzán 9190 Ft-ért odaadják, nagyon gyors szállítás mellett is? Olvasd el a tesztet, és kiderül!

8.8
/10
TicWatch Pro 3 Ultra GPS teszt
AndroidmobvoiPro 3 Ultra GPSTicwatchWear OS by Google

TicWatch Pro 3 Ultra GPS teszt

A Wear OS végre felnőtt

írta: Atika2022.12.07.

A TicWatch okosórái már korábban is felbukkantak a RendeljKínait hasábjain, ugyanis nagyon gyorsan elég nagy népszerűségre tettek szert annak idején az olcsó Android Wear rendszerű óráikkal. Azóta elég sok víz lefolyt a Dunán, már az Android Weart is Wear OS by Google-nek hívják és a TicWatch is elkezdte használni az új, pörgősebb, kimondottan okosórákba szánt Snapdragon SoC-ket. A TicWatch Pro 3 Ultra GPS is egy ilyen eszköz, és a tudásához képest remek áron kapható.

9.4
/10
Xiaomi Watch S1 Active sportóra teszt
BanggoodNFCsportóraXiaomi

Xiaomi Watch S1 Active sportóra teszt

írta: Don Kartács2022.07.14.

A Xiaomi Watch S1 egy házon belüli termék, már nem az Amazfit égisze alatt érkeznek a sportórák, mint korábban. Ahogyan az eddigi modelleket, ezt is a sportra hegyezték ki, 117 különböző aktivitást kezel, illetve mutatja a megtett utat, a lépések számát, a pulzus és véroxigén szintet is. Saját GPS-szel rendelkezik, de pl. a hívásokat is felvehetitek az órán keresztül, sőt a mikrofonja segítségével akár telefonálhattok is. 54 500 forintot kérnek érte a BGacef4f  kóddal, ebben már benne van a szállítás költsége is, a Banggood pedig fizeti utána az áfát. A mostani dollárárfolyam mellett, és a tudását is figyelembe véve, ez nem tűnik rossz ajánlatnak.

9.2
/10
Haylou GST aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodHaylouvéroxigénszint

Haylou GST aktivitásmérő teszt

Jóféle anyagok, helyenként zavaros funkcionalitás

írta: Don Kartács2022.05.16.

A Haylou a Xiaomi pocket márkája, ez is az ökoszisztémához tartozó cégek egyike, amely most kiadta a GST névre keresztelt, 1,59 colos kijelzővel szerelt, véroxigént is mérni képes aktivitásmérőjét. Gyakorlatilag egy Xiaomi Mi Smart Band 6-ot kaptok valamivel alacsonyabb áron, de sokkal óraszerűbb kinézetben. 10 500 Ft-ot kérnek érte a BGHU2065  kóddal, ebben pedig már a szállítás költsége is benne van, ráadásul a termék cseh raktárból érkezik.

8.8
/10
Xiaomi Redmi Smart Band Pro aktivitásmérő
aktivitásmérőBanggoodRedmiRedmi Smart Band ProXiaomi

Xiaomi Redmi Smart Band Pro aktivitásmérő

Csak a nevében Pro?

írta: Don Kartács2022.04.22.

Aki esetleg azt gondolná, hogy már nem fér el több okoskarkötő a piacon, annak a Smart Band Pro meglepetés lesz, ez ugyanis a Mi Band széria és a GPS-es GTS 2 Mini közé ékelődik be. Ha le akarnám egyszerűsíteni, azt mondanám, hogy ez egy túlméretes Mi Band 6, de szerencsére nemcsak a nagyobb kijelzőben tér el egymástól a két eszköz, hanem például árban is, 15 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU1964  kóddal, amire további 2000 Ft rakódik rá a szállítás miatt, cserébe a Banggood fizeti utána az áfát.

8.8
/10
Honor Band 6 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőAliexpressGeekbuyingHonorHuaweivéroxigénszint

Honor Band 6 aktivitásmérő teszt

Formai újdonság

írta: Don Kartács2022.04.21.

A Honor Band széria szinte mindig az aktuális Mi Smart Bandnek állít ellenfelet, így ebben a szegmensben is megvív a Xiaomi és a Huawei. Ez a karperec is szinte mindent mér, amit ezen a szinten lehet, pulzust, véroxigént, különböző aktivitásokat, ráadásul a konkurensekkel szemben egy jóval nagyobb kijelzővel büszkélkedhet. Az árát a Mi Smart Band aktuális szériája fölé lőtték be, a 6VXRG0ZX  kuponkóddal 17 800 Ft-ba kerül, de a GKB-n csak a Priority Mail a vámmentes, ami további, nagyjából 1000 Ft-os költséget jelent.

9.2
/10

hirdetés