hirdetés

Tesztek

Ganzo FH41 kés teszt
edcGanzoGearbest

Ganzo FH41 kés teszt

Javuló tendencia, alacsony ár

írta: Don Kartács2019.11.18.

Nagy utat járt be a Ganzo azóta, hogy ismertté vált a relatív jó minőségű, nagyon olcsó utánérzésekről. A kínai gyártó egy ideje saját dizájnokkal is jelentkezik, ráadásul az anyaghasználatban is tetten érhető némi fejlődés. Ennek megfelelően az árcédula sem maradt a régi, de szerencsére nem kell nagyon féltenetek a pénztárcátokat sem. A kérdés, hogy megéri-e többet költeni az új bicskákra? Ebben az írásban erre keresem a választ a Ganzo Firebird FH41-es modelljén keresztül, amit 9300 Ft-ért vihettek haza.

8.2
/10
Xiaomi GHK-LP91 multitool teszt
AliexpressmultitoolXiaomi

Xiaomi GHK-LP91 multitool teszt

Vörös és fekete

írta: Don Kartács2019.10.11.

Miután a Xiaomi Huohou multiját bemutattam nektek, többen ajánlottátok, hogy vessek egy pillantást a cég egy olcsóbb szerszámára is. Ugyan a Huohou névvel meggyűlt a bajom, a GHK-LP91 modellnév sem áll sokkal közelebb a szívemhez. Boldog ember lennék, ha a gyártók valamilyen kreatív, jól megjegyezhető névvel látnák el a termékeiket. Persze a lényeg, hogy maga a szerszám hogy funkcionál, így engedjük el az irodalmi ötleteimet (Stendhal), és nézzük meg, hogy a gyakorlatban hogy szerepel ez a tényleg filléres fogó, amit 2700 Ft-ért szerezhettek be a BG89RED kuponkóddal.

7.6
/10
Brother F001 kés teszt
AliexpressBrother

Brother F001 kés teszt

Korrekt, körítés nélkül

írta: Don Kartács2019.10.03.

Most, hogy vége a nyárnak, egyre többen tervezünk különféle szabadtéri programokat, túrákat, kirándulásokat, mert a szúnyogok sem fognak felzabálni minket, és a hőguta esélye is egyre kisebb. Ha pedig kimerészkedünk a négy fal közül, netán tervezünk egy kis sütögetést, farigcsálást, vagy hasonló dolgot az erdőben, nem árt, ha van nálunk valamilyen vágószerszám, például egy Brother F001. Noha egy átlagos kiruccanásra bőven elegendő egy bicska, most azoknak szeretnék ajánlani valamit, akik egy kicsit keményebb fába vágnák a késüket, de nem akarnak sokat kiadni érte. A 8200 Ft-os vágószerszám pont ilyennek ígérkezik.

8
/10
Xiaomi HUOHOU multiszerszám teszt
HuohouNexToolXiaomi

Xiaomi HUOHOU multiszerszám teszt

Ollóban bajnok

írta: Don Kartács2019.07.21.

A Xiaomi HUOHOU multiszerszám egy meglehetősen érdekes jószág. Többféle multi megfordult már nálam az olcsótól a drágáig az évek során, és bár gyakran találkoztam ezzel a darabbal a különböző webshopokban, valahogy sohasem kaptam kedvet a kipróbálásához. Egyrészt egy kicsit bumfordinak találtam a formáját, másrészt a benne lévő szerszámkészletet is kevésnek véltem 11 400 Ft-ért. Aztán többen kérték, hogy ha lehetőségem van rá, írjak erről is egy bemutatót: a Xiaomi márkanév sokakban keltett pozitív várakozást. Én pedig meghajoltam az olvasók akarata előtt, és megnéztem, hogy mit tud ez a szerszám az áráért.

7.2
/10

hirdetés