hirdetés

Tesztek

Fűthető mellény teszt
Banggoodfűthető mellénymellény

Fűthető mellény teszt

Egyszer már bevált, csak nem ez

írta: Don Kartács2022.01.26.

A fűthető mellény pár éve igazi slágertermék, a szerkesztőségünkben is hordja két kolléga. Remek darab téli városi bóklászáshoz, de használtunk már benne elektromos uniciklit, rollert, korcsolyáztunk és síeltünk is vele. Egy powerbanket kell a zsebébe tenni, és máris kellemes melegséggel árasztja el testeteket. 8400 forintot kérnek érte a BGHU1613  kóddal, ami már tartalmazza a szállítási költséget is, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

8
/10
Mark Ryden Mini Bastion táska teszt
BanggoodhátizsákMark Ryden

Mark Ryden Mini Bastion táska teszt

A ranglétra csúcsán

írta: Don Kartács2022.01.19.

A nem igazán távol-keleti márkának hangzó Mark Ryden cég egyik táskája is eljutott hozzám. Ahhoz képest, amit az általános közvélekedés gondol a kínai ruházati és kiegészítő piacról, a cég termékei megdöbbentően jók, és tartogatnak néhány olyan érdekességet is, mint a csomagzár vagy az USB kimenet. Mivel ez egy prémium termék, megkérik az árát, 9100 Ft-ba kerül a BGHU1563  kuponkóddal, de ebben már benne van a szállítás ára is, az áfát a Banggood fizeti a termékei után.

9.2
/10
Joseko hátizsák teszt
Banggoodhátizsák

Joseko hátizsák teszt

Futárzsák vagy hippi szatyor?

írta: Don Kartács2022.01.12.

Rég teszteltünk már hátizsákot, és nem szeretnénk ezt a vonalat letenni, úgyhogy behúztunk egy háti tasit a Josekotól. Egy igazi multifunkcionális kiegészítőről van szó, mehet bele laptop, van beépített USB és jack portja, számtalan zsebe, 30 literes a beltartalma és 7 különböző színben kapható. 10 150 Ft-ot kérnek érte kínai raktárból a BGHU1434  kuponnal, ebben az összegben már benne van a szállítás ára is, további költségekkel így nem kell számolnotok.

9
/10
Li-Ning LN Arc cipő teszt
AliexpresscipőLi-Ning

Li-Ning LN Arc cipő teszt

Mindenben erős vagyok

írta: Don Kartács2021.01.27.

Igencsak rákaptam a Li-Ning cipők vásárlására, 2020-ban durván 10 párat rendeltem, megfertőztem a témával a családtagjaimat és barátaimat is. Ráadásul a kört egyre jobban kibővítettem, a futás után beltéri sportokra, sőt utcára is kerestem csukákat. Különösebben nem is lepődtem meg, mikor megjött az LN Arc, hogy ez mennyire iszonyatosan jól néz ki élőben, és bár alapvetően ez is egy rohangáláshoz tervezett kiegészítő, rövid időn belül átavanzsált a 6200 Ft-ért megvásárolható lábbeli utcai viseletté.

9.8
/10
Camel Ultralight cipő bemutató
AliexpressCamelfutócipő

Camel Ultralight cipő bemutató

A Li-Ning mellett ezt vedd

írta: Don Kartács2020.12.27.

A kínai futómárkák egén fényes csillagként ragyog a már sokszor körberajongott Li-Ning. De azért kb. 8 pár cipő után - igen, lesz azokról is teszt - egy kicsit ráuntam a márkára. Aztán belefutottam gyerekkorom egyik kedvenc nevébe, a Camelbe, és úgy voltam vele, mi bajom lehet, rendelek belőle egy párat 6500 Ft-ért. Szerencsére nem kellett csalódnom, remek csuka, el is mondom, miért.

9
/10
Kétrészes esőruha teszt
elektromos járműesőruharuhatúra

Kétrészes esőruha teszt

Sosem fogsz elázni

írta: molcsa2020.05.30.

Visszatérő olvasóink biztosan tudják, hogy ahová csak tehetjük, elektromos egykerekűvel megyünk, ebben viszont a rossz időjárás sokszor megakadályoz. Ezért szereztünk be fűthető ruházatot télre, és ezért néztük ki tesztünk főszereplőjét, az esőruhát is, hogy a nagy záporok se gátolhassanak meg a közlekedésben. A jó kis májusi esőkben volt bőven lehetőségem élesben tesztelni, és kiválóan ellátja a feladatát.

8.2
/10
Fűthető talpbetét teszt
Banggoodfűthetőtalpbetet

Fűthető talpbetét teszt

Télenyhítő olcsóság

írta: Don Kartács2019.12.31.

A kreatív műhely újra beindult, most hogy leesett az idei első hó. Mi enyhítene a hidegen? Például egy fűthető talpbetét, ami ráadásul filléres tétel, és csak egy power bank kell hozzá, ami úgyis van otthon mindenkinél. 1850 Ft-ot még akkor is megér, ha nem nektek lesz jó a családban, de szerencsére méretre vágható, pont mint a hagyományos  társai.

7.4
/10
Nem Xiaomi fűthető télikabát teszt
Banggoodfűthető kabátfűthető mellénytélikabát

Nem Xiaomi fűthető télikabát teszt

Temetőbe menet

írta: Don Kartács2019.12.09.

Tavaly találtam meg a Xiaomi 90fen fűthető télikabátot, de aztán letettem róla, mert 45 000 forintot kértek érte, amit meglehetősen soknak találtam. Állítólag a felmelegített töltött káposzta sosem jó, de azért futottam még egy kört a témában, és megtaláltam a fenti termék "Xiaomitalanított" változatát 13 500-ért, amit a BGheated20 kuponnal érhettek el. Ugyanolyannak néz ki, mint az egy évvel ezelőtti darab, és itthon sem lehet ilyesmit olcsóbban kapni, így már volt értelme a tesztnek.

8.6
/10
Fűthető mellény teszt
Banggoodfűthető mellényunicikli

Fűthető mellény teszt

Újratöltve, sikeresen

írta: Don Kartács2019.10.31.

Volt már fűthető mellény tesztünk, de nem aratott osztatlan sikert a szerkesztőségben a nem különösebben minőségi ruhadarab. A dolgot egyetlen ok miatt nem adtam fel, láttam egy egykerekűs ismerősön egy olyat, amit én is felvettem volna. Aztán rátaláltam a téli túrázók és ingázók Excaliburjára, ráadásul 9000 forintról 6000-re leárazva, amit a BGMoto88  kóddal érhettek el. Ez elég combos különbség, és mivel láttam a cuccot élőben, már húztam is be a terméket, ami az alacsony ára miatt vámmentesen érkezett.

8.6
/10
Xiaomi Mijia TS napszemüveg teszt
GeekbuyingMijianapszemüvegszemüvegXiaomi

Xiaomi Mijia TS napszemüveg teszt

írta: molcsa2019.08.25.

Nyár elejére terveztük a Xiaomi Mijia TS napszemüveg tesztjét, de szokás szerint fennakadásokkal küzdöttünk a szállításban. Még ugyan éppen beleférünk a legnaposabb évszakba, amikor különösen indokolt a napszemüveg-használat, de aki megrendeli, nagy valószínűséggel már csak ősszel fogja használni. A 6000 forintos kiegészítőtől már joggal várjuk el, hogy minőségi darab legyen, hiszen nem kifejezetten olcsó tucattermék.

7
/10

hirdetés