hirdetés

Tesztek

Tuerbb AP01 elektromos pumpa teszt
Aliexpresselektromos pumpaTuerbb AP01YX1819

Tuerbb AP01 elektromos pumpa teszt

A semmiből ugrott elő és meglepett

írta: Don Kartács2023.03.07.

Nem mondom, hogy sokat hallottam a Tuerbb márkáról, de ez nem is számít, ha normális termékeket képesek a piacra dobni. Az AP01 egy elektromos pumpa, amit leginkább autók, kerékpárok vagy egyéb járművek kerekeinek felfújására lehet használni, de a strandcuccokhoz is jó lesz. Nem is kerül egy vagyonba, 13 300 Ft-ot kérnek a 5LTJK36PMXUD kuponnal az alap verzióért, ingyenes szállítás mellett, illetve az Ali intézi a termék után az áfát is.

9.6
/10
Pitaka MagEZ Mount Qi töltő teszt
autós töltőPitakaqi töltő

Pitaka MagEZ Mount Qi töltő teszt

A Qi tartott telefon

írta: Don Kartács2020.10.23.

Nagyjából egy hónapja, mikor megérkezett a Pitaka vezeték nélküli autós töltője, még nem sejthettem, hogy az ötlet, ami eddig kiemelte a gyártót a szürke tömegből, majd egy Apple eventen köszön vissza. Pedig az újjáélesztett MagSafe márkanév alatt az Apple gátlástalanul lemásolta a Pitaka 2014 óta dédelgetett ötletét, a mágneses tokkal is működő wireless töltést. Ugyanakkor, ha a nagy alma elsíbolja az ideádat, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz. Ez az árra is igaz, a cuccért több, mint 15 000 Ft-ot kérnek, és ez még csak a dolgok egyik fele, igaz a szállítás ingyenes.

8.8
/10
Háromportos szivargyújtós USB töltő
Banggoodtöltő

Háromportos szivargyújtós USB töltő

Kimarad, aki lemarad

írta: Don Kartács2020.03.08.

Mit tud 2020-ban egy 3 portos, 12 V-os szivargyújtóba dugható töltő, ezt a kérdést tettem fel a mai tesztalany kapcsán. Általában ebben a kérdéskörben mindig a Blitzwolf termékeit ajánlom, hiszen a paletta széles az eszközeik pedig megbízhatóak. Viszont azok legalább kétszer ennyibe kerülnek, 1200 Ft-ért ugyanis semmilyen BW eszköz nem kapható, ami QC 3.0 képes. Reméljük, a termék nem esik az olcsó eszközök csapdájába, és hozza a tőle elvárható szintet.

8.4
/10
Szivargyújtós töltők tesztje
autós töltőBanggoodFM transzmitter

Szivargyújtós töltők tesztje

A kicsi, a nagy és a mindent tudó

írta: Don Kartács2020.01.19.

Három autós töltőt fújt össze a szél egy tesztre. Különböző karakterek, van közöttük minimalista kétportos, de mindent tudó FM transzmitter is. Nektek mi a fontosabb, az alacsony ár, a gyorstöltés, esetleg a kihangosító funkciót? Nézzük meg együtt, mit tudnak az 1800-3000 Ft közé eső eszközök.

Blitzwolf BW-SD2 autóstöltő teszt
autós töltőBlitzwolf BW-SD2QC 3.0

Blitzwolf BW-SD2 autóstöltő teszt

Nem érdemes tovább keresni

írta: Toobee2019.08.10.

A Blitzwolft BW-SD2 autóstöltő nem egy bonyolult szerkezet, azonban amit ígér, azt tökéletesen véghez is viszi. Mindössze 3 000 Ft-ért cserébe 2 db USB aljzattal rendelkezik, és támogatja a QC3.0-s szabványt. Annyira olcsó, hogy akár 3 db-ot is rendelhettek belőle, akkor is áfahatár alatti, így a család összes autóját felszerelhetitek ezzel a remek töltővel.

9.2
/10
archív

Xiaomi vezetéknélküli autós töltő teszt – Emberek, a Holdra léptünk!

2019.05.17.

Az elsősorban a szellőzőrácsra tervezett Xiaomi autós töltő tesztelése izgalmasan kezdődött, hiszen a mai rácsdizájnoknak köszönhetően bizonyos típusokba nem lehet felszerelni, ezért a recept úgy indult, hogy végy egy kompatibilis kocsit. Ha egy töltő miatt nincs kedvetek új személygépjárművet venni, akkor se ijedjetek meg, mert egy kis trükkel megoldható, hogy bármilyen autóban gond nélkül ...

archív

Alfawise duális autós töltő teszt – Tizenkettő egy tucat?

2019.05.05.

Az Alfawise duális autós töltő személyében érdekes filléres kütyüt találtam, ami nemcsak egy gyorstöltésre képes szivargyújtós töltő, hanem ablaktörő szerszám és akkumulátor feszültség ellenőrző „műszer” is egyben. A sokszor megbukott FM transzmittert bölcsen kihagyták, így autós léptékben az 1.500 Ft-os ára filléres tételnek minősül.

archív

Xiaomi CC05ZM autóstöltő teszt – Ennél jobbra nincsen szükség

2019.02.04.

A Xiaomi CC05ZM autóstöltőt egy Cafagos akció keretin belül csíptem meg, ez az egyik ékes bizonyítéka annak, hogy olyan dolgokat ajánlunk nektek, amiket mi is szívesen használunk. A dolog apropója sajnos egy kedvezőtlen helyzet eredménye, ugyanis a gagyi Ugreen töltőm zárlatos lett, szerencsére a biztosíték résen volt, azóta 1 Ft-os érmével orvosoltam ezt a ...

archív

Alfawise C26 szivargyújtós töltő teszt – Hasznosabb, mint a dohányzás

2018.11.18.

Ma már sokkal kevesebb ember dohányzik az autójában így a kihasználatlan szivargyújtóba olyan multifunkciós eszközöket dugdosunk, mint az Alfawise C26. FM rádió, kétportos töltő, kihangosító, ezt mind tudja a 2.900 forintba kerülő apróság, amelyet bőven a vámhatár alá áraztak. Árukeresőt fejlesztünk!Vásárlás előtt kattintsd meg az Itt megvásárolható gombot, így ingyenesen támogatod a fejlesztést. Részletek ...

archív

Chuwi Ublue C-100 autós töltő teszt – Stílus és teljesítmény

2018.04.02.

A Chuwi elsősorban a tabletekről és az iLife robotporszívókról ismert, pedig sok mást is gyártanak. Például töltőket, nem is akármilyen minőségben. A Chuwi Ublue C-100 egy megbízható, erős autós töltő prémium kinézettel és remek anyaghasználattal. Két eszközt is képes egyszerre tölteni, és minden kocsival kompatibilis. Kell ennél több? Egy jó ár még jöhetne, és ...

hirdetés