hirdetés

Tesztek

Annke Crater Pro WiFi kamera teszt
AnnkeAnnke Crater ProIP kameraWiFi-s kamera

Annke Crater Pro WiFi kamera teszt

Bébicsősz és házőrző

írta: Don Kartács2023.08.01.

A WiFi kapcsolattal rendelkező kamerák nagy népszerűségnek örvendenek. Ez nem véletlen, olcsók, hasznosak, távolról is vezérelhetők, így bármikor hazanézhettek, ahogyan az Annke Crater Próval is. Ez ráadásul forgatható, lehet folyamatosan USB-ről etetni, és azért nem kerül egy vagyonba sem. 15 800 Ft-ot kérnek érte a 10%OFF  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett.

8.6
/10
Reolink Duo 2 és Argus 3 Pro IP kamerák tesztje
akkumulátoros kameraArgus 3 ProDuo 2napelemReolink

Reolink Duo 2 és Argus 3 Pro IP kamerák tesztje

írta: Atika2023.04.24.

A Reolink kamerái mindig üde színfoltjai voltak a piacnak, mind megjelenést, mind pedig tudásukat tekintve. Most a Duo 2 és Argus 3 Pro modelleikre sikerült szert tennünk, amik tulajdonságaikat tekintve egész hasonlóak, de teljesen más ligában versenyeznek. Az előbbi dupla szenzorral és egy érdekes szoftveres fejlesztéssel érkezik, míg a másik egy kompakt, akár beltéri használatra is megfelelő kamera. Mindkettő WiFi-s, akkumulátoros, de ami a legjobb, hogy kaptunk melléjük 1-1 Reolink napelemes panelt is, így már saját tapasztalattal rendelkezünk ennek a használatáról is. Az Argus 3 Pro 47 900 Ft-ért vásárolható meg az ytb10feub  kuponkód felhasználásával.

Annke Crater 1080p WiFi Camera teszt
1080pAnnkeCraterIP kamerakamera

Annke Crater 1080p WiFi Camera teszt

Ügyes és okos kis űrhajós

írta: Fekete Norbert2022.08.06.

Immáron ez már a második Annke kamera tesztem, az első egy kicsit összetettebb rendszer volt, beltéri egységgel, mindennel. A mostani alany egy elsősorban beltérbe szánt WiFi-s kamera, amit fel lehet tenni a polcra, onnan rögzíti az eseményeket, lehet forgatni 330 fokban vízszintesen, illetve, 70 fokban függőlegesen is a telefon alkalmazás képernyőjén. Akár a plafonra is rögzíthető adott esetben. Az ára most európai raktárból rendelve 7800 Ft, ha használjátok a 70NWQ4JBV8MQ  kuponkódot.

8.8
/10
Annke NightChroma NCA500 otthoni kamerarendszer teszt
Annkebiztonsági kameraNCA500Nightchroma

Annke NightChroma NCA500 otthoni kamerarendszer teszt

Élet az IP kamerákon túl

írta: Fekete Norbert2022.05.17.

Amikor az Annke felajánlotta, hogy küld egyet a képrögzítői közül tesztelésre, akkor azt gondoltam, hogy egy újabb IP alapú kameráról lesz szó, amiből már sokat be is mutattunk nektek. Megérkezésekor hamar kiderült, hogy ezúttal másfajta terméket vehetünk górcső alá. Már a dobozok száma, illetve nagysága is gyanús volt, de kibontva körvonalazódott, hogy itt egy teljes otthoni kamerarendszer érkezett meg a futárral. Adtak a 5 MP-es képfelvevőhöz egy beltéri egységet, egy 1 terás vinyót és rengeteg kábelt.

8.8
/10
(Xiaomi) Imilab EC3 IP kamera teszt
ImilabImilab EC3Xiaomi

(Xiaomi) Imilab EC3 IP kamera teszt

Fáradhatatlan őrszem

írta: molcsa2021.02.05.

Még novemberben vettem három darab Imilab EC3 biztonsági kamerát a családnak, mert sajnos voltak autófeltörések az utcában, így elérkezettnek látszott az idő, hogy bekamerázzuk a házat. A Xiaomi ökoszisztéma részét képező Imilab kamerákat azt hiszem, nem kell bemutatni, a korábbi EC2 típusból a fél ország vett, és a visszajelzések alapján megelégedéssel használja. Ezek a kamerák jellemzően nagyobb tudásúak és megbízhatóbbak, mint a többi, olcsóbb Xiaomi variáns, így komolyabb célokra ezeket ajánljuk. Előrebocsátom, hogy nem szakmai elemzést írok, hanem az átlagfelhasználó szemszögéből mutatom be a ~ 18 000 Ft-os Imilab EC3-at.

9
/10
Blurams Dome Lite 2 IP kamera teszt
BluramsGearbestIP kamera

Blurams Dome Lite 2 IP kamera teszt

Remélem, a konkurencia figyel

írta: Don Kartács2020.08.05.

A Diggo IP kamera csúfos bukása után reméltem, hogy a Blurams nem egy szörnyűséges klón, de minden pont az ellenkezője volt annak, amit elsőre gondoltam. Patent szoftver, normális felhőszolgáltatás, használható mikrofon és képminőség. Az ára tulajdonképpen rendben van, 12 300 Ft-ot kérnek érte, ami már tartalmazza a szállítást is. Erről a termékről elhiszem, hogy 1 év múlva is működni fog.

7.6
/10
Digoo DG-K2 WiFi-s kamera teszt
BanggoodDigooIP kamera

Digoo DG-K2 WiFi-s kamera teszt

Előnytelen hasonlóság

írta: Don Kartács2020.07.25.

Eredetileg az okosotthon cikkbe akartam betenni a Digoo DG-K2-t, de aztán olyan sok tipikus sajátosságát fedeztem fel az olcsó kamerának, hogy szenteltem neki egy külön cikket. A 6000 Ft-ba kerülő kütyü azért is érdekes, mert hardveresen megegyezik a Blitzwolf BW-SHC1-gyel, aminek az ára is szinte azonos. Ezért az összegért egy 1080p felbontású, felhő tárhelyre mentő, kétirányú beszélgetésre alkalmas terméket kaptok, ami igencsak jó ajánlatnak tűnik hat rugóért.

6
/10
Reolink Go „vadkamera” teszt
ReolinkSIM-es kameravadkamera

Reolink Go „vadkamera” teszt

Ki zabálta le a kukoricát?

írta: Don Kartács2020.04.10.

A Reolink Argus 2 nagyon bejött, a kamera tesztje után a testvérmodelljétől, a Reolink Go-tól is sokat vártam. A koncepció változott, ez tulajdonképpen egy kültéri vadkamera, terepszínű takaróburkolattal, SIM kártya foglalattal, hosszú üzemidővel, éjjellátó és mozgásérzékelő funkciókkal. Szerencsére sok okosságot örökölt az Argus 2-től, viszont a rengeteg funkcióért nem keveset kell fizetni. Az EU raktárból érkező termékért 61 000 Ft-ot kérnek. Persze minden relatív, itthon az Alza-nál is elérhető, "potom" 100 rongyért.

8.8
/10
Reolink Argus 2 kamera teszt
biztonsági kameraReolinkWIFi kamera

Reolink Argus 2 kamera teszt

Argus szemmel figyel

írta: Don Kartács2020.04.03.

Ha a leghíresebb kínai kameragyártót kellene említenem a Hikvision mellett, akkor biztosan a Xiaomi jutna az eszembe. Pedig vannak még kifejezetten jó eszközöket készítő cégek, például a Reolink, akitől az Argus 2 kamera került a terítékre. Teljesen WiFi-s megoldásról van szó, napelemmel tölthető, a felfogatásánál előtört az alkotókból a zseni, ráadásul a készülék sokkal jobb minőségű, mint amiket eddig teszteltünk. Az ára horzsol, 21 600 Ft-ot kérnek érte, de ez nem véletlen, egy kifejezetten jól összerakott, fineszes termékről van szó, ami EU raktárból érkezik.

9
/10
Y9 WiFi kamera teszt
BanggoodIP kameraY9zoom kamera

Y9 WiFi kamera teszt

Távcső van az elején

írta: Don Kartács2020.01.02.

Az Y9 kamera azért különleges, mert ellentétben az akciókamerákkal vagy a DVR-ekkel, a lencse elé elhelyeztek egy ötvenszeres zoommal ellátott optikát, amivel elméletben a távoli objektumokat is remekül látjátok. Az eszköz WiFi-n kommunikál, így telefonos applikáció segítségével követhetitek nyomon a történéseket. 10 300 Ft-os árával pedig pont becsusszan a vámhatár alá, de aki aggódik, az rendelheti EU Priroity Line áfa- és vámmentes szállítással is.

4.6
/10

hirdetés