hirdetés

Még több fergeteges Midea robotporszívó ajánlat vár rátok

Az erős M9 és az önürítős S8+ is elképesztő alacsony áron kapható

hír
Még több fergeteges Midea robotporszívó ajánlat vár rátok 1

Forrás: AliExpress, Midea Robot Vacuum Cleaner Store

Atika
írta: Atika
2024-06-17

Úgy tűnik, hogy az idei Aliexpress Summer Sale-en a Midea viszi a prímet, ugyanis a legjobb robotporszívóik is hihetetlenül olcsók a tudásukhoz és a konkurenciához képest. Kicsit már olyan, mint annak idején az iLife volt, azzal a különbséggel, hogy ezek a modellek simán megállják a helyüket a 100 vagy akár 200 ezer forintos termékek mellett is. A Midea M9 a korábban bemutatott M6 továbbfejlesztése, az S8+ modell viszont már önürítős dokkolót is kapott, amivel nagyjából 30 napra automatizálható. Most lekuponozva rendelhető mindkettő, ráadásul lengyel raktárból. Az M9 40 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de az S8+ is csak 61 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kóstál.

Akkumulátora 5200 mAh kapacitású, amivel a gyártó 180 perc üzemidőt ígér, de nem szükséges ezt nyomon követned, hiszen a robotporszívó automatikusan visszatér dokkolóállomásához tölteni, ha merülőben van.

Ha a Midea M6-nál kínált szívóerőnél többre van szükségetek és a feltörlést is többször használnátok, akkor az M9 egy nagyon jó választás lesz. A RENDELJ12  kuponkóddal és 606 coin felhasználásával még postaköltséggel együtt is elhozható 40 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Lengyel raktárból érkezik a termék, így nemcsak az extra költségektől nem kell aggódnotok, hanem még pár napon belül meg is kapjátok a csomagot.

Midea S8+

A Midea S8+ robotporszívó a legtöbb tulajdonságát tekintve megegyezik az M9-cel, csak mindent egy kicsit jobban csinál. A maximális szívóerő megegyezik, 4000 Pa-ra képes, miközben megtartották a V sörtés hengerkefét. Ami azonban nagy különbség, hogy az S8+ már önürítős dokkolóval rendelkezik, ami a takarítás végeztével 19 000 Pa erővel szívja ki a robotból a 2,5 literes porzsákba a koszt. Ezzel 30 napra teljesen automatizálható a gép, ha nem akartok vele felmosni is.

Ebben az aspektusában is sokat javult ez a modell az M9-hez képest. Kétféle víztartályt is adnak mellé, az egyik egy elektromos pumpás verzió, amivel beállíthatjátok a felhasználandó víz mennyiségét, ráadásul akár csapvízzel is használható, ugyanis elektrolízissel tisztítja meg saját maga a felmosóvizet. A másik tartály egy rezgő verzió, ami percenként 500 vibrálással dörgöli a padlót, hogy a makacsabb szennyeződéseket is fel tudja szedni.

Az akkumulátora az M9-nél is használt, 5200 mAh-s telep, ami maximum 180 percnyi takarításra elég, ezt követően visszatér a robot a dokkolóhoz újratölteni. Természetesen ez is LiDAR-ral térképezi fel a területet és minden olyan szoftveres funkciót megkapott, amit az M9 is.

Az értékelések alapján a Midea többi robotporszívójához hasonlóan nagyon szeretik a felhasználók, ilyen olcsón pedig nincs másik olyan gép, ami önürítésre is képes. Ez is lengyel raktárból rendelhető meg, extra költségek nélkül, a RENDELJ25  kuponnal és 982 coin felhasználásával pedig 61 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kaparinthatjátok meg, így pedig akár ár/érték bajnokká is koronázhatjuk.

hirdetés