hirdetés

Hírek

Egyik kedvenc porszívónk most újra kuponozható
GeekbuyingJimmyjv85 provezeték nélküli porszvó

Egyik kedvenc porszívónk most újra kuponozható

írta: hajas2024.07.13.

A Jimmyről mostanában kevesebbet lehet hallani, de még mindig egy igen népszerű márka, hazánkban is szép számban fogynak a termékei. A JV85 Pro neve sokak számára ismerős lehet, hiszen 2020-ban a szerkesztőségünkbe is eljutott, és nagyon tetszett nekünk. Most még egy kupont is szereztem hozzá, így kedvező áron tudjátok megrendelni.

Bomba áron vihető a BlitzHome kávéfőzője
Banggoodbh-cm1503blitzhomekávézőfő

Bomba áron vihető a BlitzHome kávéfőzője

írta: hajas2024.07.13.

A BlitzHome szép számmal mutatott már be konyhai kis- és nagygépeket, és pedig folyamatosan bővül. Több készüléküket mi is kipróbáltuk már, beleértve a cikk főszereplőjét, a BH-CM1503 kávéfőzőt is. Most találtam hozzá egy kupont is, így még kedvezőbb áron szerezhetitek be ezt a nagysikerű készüléket.

A Creality K1C 3D nyomtató ára is elkezdett esni
3D nyomtatócrealityGeekbuyingK1C

A Creality K1C 3D nyomtató ára is elkezdett esni

Még szettben is jó áron juthattok hozzá

írta: Atika2024.07.12.

A Creality K1C 3D nyomtatót nem is olyan régen teszteltük és néhány apróságtól eltekintve meg voltunk vele elégedve. A Geekbuying most jól leárazta a gépet és két nagyon jó csomagot is állított össze mellé. Megvásárolhatjátok magát a nyomtatót külön, ami gyorsan és gyönyörűen nyomtat, mint a legtöbb Creality eszköz, de választhattok egy pakkot amiben csomagolnak mellé 4 kg Creality Hyper PLA-CF filamentet és egy másikat, amiben a filamentek mellé még egy szárítógép is bekerült. Mindhárom pakkra kaptunk kupont is és mindent lengyel raktárból küldenek, 2-7 napos szállítási idővel.

Durva masszázspisztoly a Ranvee kínálatában
konkamasszázsmasszázspisztolyRanveesport

Durva masszázspisztoly a Ranvee kínálatában

Majdnem olyan, mint a Konka F2

írta: Atika2024.07.12.

A Konka F2 masszázspisztolyt ajánlottuk már nektek korábban is, hiszen 2 éve kapható az eszköz. Most felbukkant a Ranvee webshopjában, igaz, márkajelzés nélkül, ettől függetlenül viszont majdnem teljesen ugyanarról a termékről van szó. Szinte fokozatmentesen állítható az erőssége, kaptok hozzá egy rakás fejet és az aksija is nagyon jól bírja a gyűrődést. Ha a nap végén sajognak az izmaitok vagy csak alkalomadtán átdolgoznátok a fáradt testrészeiteket, akkor az F2 jó szolgálatot fog nyújtani. Két verzióban rendelhető meg, táskával 15 800 Ft-ért lehet a tiétek, ha használjátok a QSM4K6GDNQES  kuponkódot.

Itt egy kompakt power bank, beépített kábelekkel
Aliexpresskuulaapower bank

Itt egy kompakt power bank, beépített kábelekkel

írta: Atika2024.07.12.

A Kuulaa márkát már mindenki ismeri itt, a számunkra áthallásos nevük miatt legalábbis biztosan sokan megjegyezték őket. Főleg töltőket, kábeleket és power bankeket gyártanak, amiket legtöbbször Aliexpressen tudtok beszerezni jó áron. Most egy 10 000 mAh-s külső aksijuk jött velünk szembe, amibe két beépített kábel is került, különböző csatlakozókkal, mellettük pedig egy Type-C port is helyet kapott a kis eszközön. A terméket Aliexpressről tudjátok megrendelni, az 10000HG078  kuponkóddal 6500 Ft-ért.

Jövő héten indul a Bluetti Prime Day nyári vására
AC200MaxBluettipower stationPrime Day 2024

Jövő héten indul a Bluetti Prime Day nyári vására

Most érdemes power stationt vásárolni

írta: Bagi2024.07.11.

A Bluetti elkötelezett a környezetbarát energiatárolási megoldások népszerűsítése iránt, ezért idén nyáron is megrendezi július 16 és 17 között a Prime Day vásárt, amely alatt kedvezménnyel vásárolhattok meg számtalan power stationt és napelemet. Nézzetek körül az oldalukon, hiszen már most kuponokat szerezhettek, amikkel tovább csökkenthetitek az árakat.

A Niubility B16S elektromos bringával kényelmes gurulni
elektromos bicikliGeekbuyingNiubility B16S

A Niubility B16S elektromos bringával kényelmes gurulni

Komfortos üléssel és lengéscsillapítóval látták el a járgányt

írta: Bagi2024.07.11.

A 16 colos Niubility B16S egy kompakt elektromos bringa, amit maximum 170 cm-es testmagassághoz terveztek, így inkább tinédzserek számára lehet ideális választás. Elsődlegesen városi cirkálásra szánták, de kirándulni is elindulhattok vele. A 350 wattos motorral 30 km/h sebességig gyorsulhattok, rásegítéssel 60 km-t, míg tisztán elektromos meghajtással 45 km-t tehettek meg. A Geekbuying kuponjával európai raktárból, ingyenes szállítással rendelhetitek.

Vízhűtéssel érkezett a legújabb BlitzWolf projektor
BanggoodBlitzWolfBW-V3Maxprojektorvetítő

Vízhűtéssel érkezett a legújabb BlitzWolf projektor

Ilyet még nem igen láttunk

írta: SonkaMod2024.07.11.

Egy teljesen új koncepcióval állt elő a BlitzWolf, egy olyan terepen, ami nagyon is ismerős számukra. A számos projektort, amit kiadtak, követi a BW-V3Max, ami tud újat mutatni. Alapvetően egy olcsóra sikerült konstrukció, de olyan előremutató funkciókkal és megoldásokkal rendelkezik, hogy szívesen látnék belőle esetleg még egy drágább verziót is. Mindenesetre kuponkóddal már 38 200 Ft-ért rendelhető, tehát abszolút kedvező áron adják, legalábbis kuponkóddal.

A Ranvee szónikus fogkefét kínál a nyaraláshoz
elektromos fogkefeRanveeszónikus fogkefe

A Ranvee szónikus fogkefét kínál a nyaraláshoz

Az YS01 repülő üzemmód gombot is kapott

írta: Bagi2024.07.11.

A szónikus fogkefék segítségével szinte teljes alapossággal tisztíthatjátok meg a fogakat. Ha nem mondanátok le a teljeskörű fogápolásról a nyaralás alatt sem, akkor vásároljatok egy utazásra optimalizált modellt. A Ranvee kuponnal kínálja az YS01 elnevezésű típust, ami maximum 60 000 percenkénti rezgésszámmal ápolja a fogsorotokat, és 6 sebességfokozat között választhattok. Az akkumulátor akár 30 napos használatot tesz lehetővé, így kibír egy hosszabb utazást is.

A Ranvee termékeivel túlélitek a hőséget
napelemes ventilátornyakventilátorRanveeventilátoros lámpa

A Ranvee termékeivel túlélitek a hőséget

Az ajánlatukban többféle ventilátorral találkozhattok

írta: Bagi2024.07.11.

Ha támad a kánikula, a legegyszerűbb és a legolcsóbb módja a védekezésnek, ha beszereztek egy ventilátort. A vezetékes típusok csak otthon használhatók, az akkumulátoros változatok viszont sokkal szélesebb körű használatot tesznek lehetővé. A Ranvee kínálatában most három praktikus modell szerepel. Találkozhattok napelemes asztali változattal, íróasztali lámpába szerelt ventilátorral és egy olyan termékkel, amit a nyakatokba kell tennetek és úgy néz ki mint egy fülhallgató.

hirdetés