hirdetés

Hírek

Blackview MEGA 1 tablet jó áron a Techtober jóvoltából
blackview 95Blackview MEGA 1GeekbuyingtáblagéptabletTechtober Feszt 2024
írta: Moniqa2024.10.22.

Blackview MEGA 1 tablet jó áron a Techtober jóvoltából

Ajándékötlet karácsonyra, amit nem érdemes kihagyni

Az idei Techtober Feszt keretében olyan ajánlatokkal találkozhatsz, amelyek lenyűgözőek és a pénztárcádat is megkímélik. A Blackview MEGA 1 tablet egy igazi gyöngyszem, amely kiváló ajándék lehet szeretteidnek vagy akár magadnak a közelgő ünnepek alkalmából. A 11,5 hüvelykes, 2,4K felbontású kijelző, az erős MediaTek Helio G99 processzor és az Android 13 operációs rendszer gondoskodik arról, hogy minden élmény a legmagasabb szinten történjen. Egyedi kuponunk segítségével pedig kedvezményesen juthatsz hozzá.

Techtober Feszt áron vihető a Proscenic P11 Mopping
állóporszívóBanggoodfelmosóproscenic p11 moppingTechtober Feszt 2024
írta: KATTAnt2024.10.22.

Techtober Feszt áron vihető a Proscenic P11 Mopping

35 kPa szívóerő, 50 perc üzemidő, felmosó- és kéziporszívó funkció

A népszerű Prosenic termékek közül a P11 Moppingot az előző hónapban teszteltük. Alig tudtunk hibát találni benne. Erőteljes, 35 kPa szívóerővel küzd meg a kosszal, az állatszőrökkel és a hajszálakkal, de akár kéziporszívóvá is alakítható, sőt felmosásra ugyanúgy bevethető, így minden makacs szennyeződéssel leszámolhatsz egyetlen eszköz segítségével. A Banggoodtól sikerült nagyon jó kupont szereznünk rá a Techtober Fesztünkre, így most extra kedvezménnyel lehet teljes az otthoni takarítóarzenál.

HONEYWHALE M2 MAX-B e-roller 108 000 Ft-ért
e-rollerelektromos rollerGeekbuyingHONEYWHALEhoneywhale m2 max-b
írta: Moniqa2024.10.22.

HONEYWHALE M2 MAX-B e-roller 108 000 Ft-ért

Teljesítmény és kényelem egyben

Az elektromos rollerek világa egyre népszerűbb, és ha te is azon gondolkodsz, hogy belevágsz ebbe a modern közlekedési formába, a HONEYWHALE M2 MAX-B remek választás lehet. Az eszköz számos kényelmi funkcióval és kiváló teljesítménnyel rendelkezik, amely nemcsak a mindennapi ingázásban nyújt hasznos segítséget, de akár hosszabb utakra is kényelmesen használhatod.

Drillpro elektromos csavarhúzó két aksival 14 100 Ft-ért
Banggooddrillproelektromos csavarhúzó
írta: Moniqa2024.10.22.

Drillpro elektromos csavarhúzó két aksival 14 100 Ft-ért

Okos megoldás DIY munkákhoz

Egy hosszú nap után senki sem szeret felesleges energiát pazarolni a barkácsolásra vagy szerelésre. A Drillpro elektromos csavarhúzót mindenképpen lesd meg, ha hatékony és kényelmes eszközt keresel. Ezzel az ergonomikus eszközzel könnyedén elvégezheted a DIY munkákat anélkül, hogy a kezed kifáradna. Két akkumulátorral bármilyen feladatra készen állsz, legyen az fa, fém vagy bármilyen más anyag megmunkálása.

Rémisztően jó a Geekmaxi Halloween Sale felhozatal
ETOE E3 Progamer monitorGeekmaxiGeekmaxi Halloween SaleKTC Q24T09Narwal Freo X Ultra
írta: KATTAnt2024.10.22.

Rémisztően jó a Geekmaxi Halloween Sale felhozatal

Univerzális kuponkódok, valamint 3 kiemelt termék egyedi kóddal

Közeleg a Halloween, ami annyit jelent, hogy indul a Geekmaxi Halloween Sale, amelynek keretében rengeteg termék árát csökkentették, mint például projektorok, robotporszívók, monitorok, 3D nyomtatók, hangrendszerek és még sok egyéb más alapárát. A cikkben találni fogsz mindenre felhasználható kuponkódokat, de három kiemelt termékre egyedi kódot és árat is hoztunk, így érdemes végigolvasni és utána válogatni az oldalukon. Ráadásul minden EU-raktárból, ingyenes szállítással fog érkezni.

Ouvis AMR5 mini PC jó áron a Techtober Feszten
Geekbuyingmini PCouvis amr5Techtober Feszt 2024
írta: Moniqa2024.10.22.

Ouvis AMR5 mini PC jó áron a Techtober Feszten

Kompakt erőmű több változatban – válaszd a neked megfelelőt!

A mini PC-k világában egyre inkább a teljesítmény és a praktikum ötvözése a cél, és az Ouvis AMR5 pontosan ezt nyújtja. Két változata is elérhető, amelyek mind a munkához, mind a játékhoz tökéletesen alkalmazkodnak. Ezek a gépek úgy vannak megtervezve, hogy kicsi méretük ellenére szuper teljesítményt biztosítsanak. Ráadásul a Techtober Feszt keretében, egyedi kuponjaink segítségével most baráti áron szerezheted be a neked tetsző verziót.

Nagyon megérős az Ultenic TS1 2 az 1-ben robotporszívó ára
ProscenicRanveerobotporszívóTechtober Feszt 2024ultenic ts1
írta: KATTAnt2024.10.22.

Nagyon megérős az Ultenic TS1 2 az 1-ben robotporszívó ára

Önürítős, felmosós, ütemezhető és alacsony, Techtober Fesztes áron kapható

Az Ultenic TS1 ránézésre csak egy átlagos robotporszívó, de hidd el, annál sokkal több! Az egy dolog, hogy a 3000 Pa szívóerejével felszippant mindent és használható felmosásra is, de a legmenőbb, hogy önürítős és ütemezhető funkciójának hála akár 8 héten át önállóan, beavatkozás nélkül intézi a tisztaságot a kecódban. Idén készült róla tesztünk is, amivel ráerősítettünk, hogy ez bizony jó választás, főleg a most futó Techtober Fesztünk során, ahol sikerült remek árat kialkudnunk a Ranvee-től rá. Csupán 74 800 forintot kérnek érte.

A HiBREW H10B kávéfőző sokat tud, kevés pénzért cserébe
hiBREWHIBREW H10BkávéfőzőkávégépRanvee
írta: KATTAnt2024.10.22.

A HiBREW H10B kávéfőző sokat tud, kevés pénzért cserébe

Nyomáskijelzős, tejhabosítós, őrölt kávét lefőző csodamasina

Mostanában sok HiBREW terméket volt szerencsénk tesztelni, közülük az egyik legszimpatikusabb a HiBREW H10B nyomáskijelzős kávéfőző volt, amivel nemcsak a kávét szeretők hódolhatnak élvezetüknek, hanem a tejes italokat kedvelők is. Ez a modell őrölt kávét képes fogadni, és a tejhabosítója segítségével nemcsak eszpresszót, hanem finom cappuccinót is készíthetsz. Ismeri az előáztatást és számtalan dolgot beállíthatsz rajta, többek között a kávémennyiséget és a hőfokot is. A rozsdamentes acél házával minden konyha éke lesz. A Ranvee-től 43 000 forint alatt vihető is.

Kuponozható a Jimmy H10 Flex Mopping állóporszívó
GeekbuyingJimmyJimmy H10 Flex Moppingönürítő állóporszívóTechtober Feszt 2024vezeték nélküli porszívó
írta: Moniqa2024.10.22.

Kuponozható a Jimmy H10 Flex Mopping állóporszívó

A Techtober egyik sztárja 96 500 Ft-ért kaptható egyedi kuponunkkal

Egy olyan porszívót keresel, ami nemcsak erős, hanem intelligens is? A Jimmy H10 Flex Mopping ezt a kettőt ötvözi, ráadásul flexibilis kialakításának köszönhetően könnyedén elér minden sarkot. Szívóereje és porérzékelője biztosítják, hogy mindig a megfelelő teljesítményt kapd, miközben automatikusan alkalmazkodik a különböző padlófelületekhez. A hosszú üzemidő és a praktikus LED-kijelző tovább fokozza a kényelmet, amit ez a modern porszívó nyújt.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows
írta: Atika2024.10.22.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

hirdetés