hirdetés

Hírek

Az RSH-SWS001 időjárás állomás minden fontosat megmutat
Banggoodidőjárás állomásRSH-SWSRSH-SWS001

Az RSH-SWS001 időjárás állomás minden fontosat megmutat

Három szenzorral is rendelhető

írta: Raven962024.07.17.

Az időjárás állomások egy időben óriási népszerűségnek örvendtek, de szerintem ezeknek lassan kezd leáldozni, hiszen a legtöbb fontos információt már az okostelefonod is képes megmutatni. Ennek ellenére az RSH-SWS001 típusú készülék egy hasznos darab, mert nemcsak egy, hanem akár három szenzorral is megrendelheted, így sok más adat mellett a valós kinti és benti hőmérséklettel szintén mindig képben leszel.

A Ninkear nagyképű laptopja erős AMD processzort kapott
amdGeekbuyinglaptopNinkearnotebook

A Ninkear nagyképű laptopja erős AMD processzort kapott

Ezen már játszani is tudtok

írta: Atika2024.07.17.

A Ninkear A16 Pro laptopja egy nagyon komoly processzort kapott, de a többi hardvereleme sincs ettől lemaradva. A kijelzője nagyfelbontású, az aksija óriási és minden egyéb aspektusában remek ez a laptop. A márkával szerzett korábbi tapasztalatink alapján egy decens gépről van szó, amit teljes biztonsággal vásárolhattok meg, még mi magunk is befogtunk munkára egyet a tesztje óta. Az A16 Pro az NNNNIKA16P  kuponkóddal 304 700 Ft-ért lehet a tiétek, ami nem kevés pénz, de ezért cserébe bőven kaptok teljesítményt és pár ajándékot is.

Ütős, 60 wattos hangszóró az Xdobo X8 III
AliexpressBluetooth hangszóróHangszóróxdoboXdobo X8 III

Ütős, 60 wattos hangszóró az Xdobo X8 III

A széria legújabb tagja

írta: SonkaMod2024.07.17.

Az Xdobo már nem az első X8-ast kreálja, a III már egy sokadik kiadás, ami a középkategóriás hangszórók piacát célozza. Nem kicsi, de nem is nagy, a teljesítménye elég lehet már egy kisebb házibulira is, mégsem kell mélyen a zsebbe nyúlni miatta. Aliexpressről most a Getaway Deals leárazáson nagyon jó áron rendelhető, kár lenne kihagyni.

Ablaktisztító robottal az óriási felületek tisztaságáért
ablaktisztító robotliectrouxRanvee

Ablaktisztító robottal az óriási felületek tisztaságáért

A Liectroux egyik modellje jó áron vihető a Ranvee-ról

írta: Atika2024.07.17.

A kínai ablaktisztító robotok koronázatlan királya a Liectroux, már ami az ár/érték arányt illeti. Akinek rengeteg, főleg nagyfelületű ablaka van, esetleg nagy zuhanykabinja vagy fényes csempéje, az ezeken mind hatékonyan tud használni egy ablaktisztító robotot. A Liectroux YW610 két párnával mossa az ablakot, a folyadéktartályában pedig 10-20 négyzetméter felület letakarítására elég ablaktisztítót tud magával hurcolni. A Ranvee adott rá nekünk egy kupont, ezzel pedig 29 400 Ft-ért vásárolhatjátok meg.

A Popdeer 4in1 autós szettje lesz az új kedvenc útitársad
akkumulátoros kompresszorautómosó pisztolyautós porszívóautós szettBanggoodpopdeer

A Popdeer 4in1 autós szettje lesz az új kedvenc útitársad

Mindent megtalálsz egy táskában

írta: Raven962024.07.17.

A Popdeer PD-E Pro 4 az 1-ben szettjében az a legjobb, hogy mindent megtalálsz benne, ami jól jöhet egy autós út során, legyen szó morzsaporszívóról, vezeték nélküli pumpáról, akkumulátoros kompresszorról vagy autómosó pisztolyról. Ezek a kütyük számos kellemetlen helyzetből kihúzhatnak, így érdemes ezt a készletet magaddal vinned a nyaralásra, mert a Banggood oldaláról most szuper áron megrendelhető.

Jó áron rendelhető a Li-Ning Red Hare 7 futócipő
AliexpressfutásfutócipőLi-NingRed Hare 7sport

Jó áron rendelhető a Li-Ning Red Hare 7 futócipő

Legendásan egyszerű

írta: SonkaMod2024.07.17.

Sajnos az utóbbi időben a Li-Ning is nagyon megdrágult Aliexpressen, így nem mondanám, hogy rohanok értük, hogy megvegyem. Ennek az az oka, hogy ugyan nagyon jó cipők, de amennyit elkérnek érte, abból inkább itthon veszek futócipőt. Kivételt képez ez alól a Red Hare széria (korábbi Rouge Rabbit), ami egy kezdő, aszfaltra való cipő, amit könnyed futásokhoz vagy városi viselésre ajánlok, és 14 500 Ft-ért meg lehet rendelni.

Olcsó és sokoldalú zseblámpák a Ranvee-tól
lámpaRanveeZseblámpa

Olcsó és sokoldalú zseblámpák a Ranvee-tól

Nem mindennapi kialakítások

írta: Atika2024.07.17.

A Ranvee két sokoldalú zseblámpához is küldött kupont, amikkel jelentősen csökkenthető mindkettő ára. Az egyik egy forgatható fejű variáns, több fényforrással, a másik pedig egy ennél is több funkcióval rendelkező, akár fluoreszkáló házzal is rendelhető lámpa. Ezek a lámpák minden helyzetben jól jöhetnek, legyen szó szerelésről, kempingezésről vagy éjszakai túráról. Mindkét lámpa kínai raktárból, extra költségektől mentesen érkezik, az egyiket ráadásul 3 különböző verzióban is megrendelhetitek.

Új száraz-nedves Jimmy modellek jelentek meg
álló porszívóGeekmaxiJimmyporszívószáraz-nedves porszívó

Új száraz-nedves Jimmy modellek jelentek meg

A PW11 család porszívói bármit felszívnak

írta: Atika2024.07.17.

A Jimmy legújabb álló porszívóit a PW11-et, PW11 Prót és PW11 Pro Maxot nagyon kevés dolog különbözteti meg, de éppen ez a jó bennük. Az új család a száraz-nedves porszívókat erősíti és leginkább csak kiegészítők terén érhető tetten a különbség a modellek között. 21 és 20 kPa szívóerő és a szokásos porszívós kiegészítők mellett a Pro Max kapott egy külön szőnyegre való fejet is, ha nem akartok semmi nedveset felszívni, ezzel hagyományos álló porszívóként használható. Az új termékek mindegyikére kaptunk kupont is, amelyekkel a hónap hátralévő részében olcsóbban juthattok hozzájuk. Az árak 125 000 Ft-tól indulnak és a Geekmaxi szokásához híven minden EU raktárból érkezik.

Rendelj kínait itthonról: Compass Tampere autós hűtőláda
Alzaautós hűtőládaCompass Tamperehűtőláda

Rendelj kínait itthonról: Compass Tampere autós hűtőláda

A hideg italok királya

írta: Raven962024.07.16.

Ha gyakran nagy távolságokat teszel meg kocsiban ülve, akkor valószínűleg nem kell neked megmagyarázni, hogy mennyire praktikus segítség egy autós hűtőláda. Többfajtát is találsz a piacon, viszont a Compass Tampere azért jó választás, mert egy 12 voltos, autós szivargyújtóról vagy egy szokványos, 230 voltos aljzatból egyformán biztosíthatod az áramellátását.

A Konka D3 hajszárító még a nagy melegben is jó választás
Banggoodhajszárítóionos hajszárítókonkaKonka D3

A Konka D3 hajszárító még a nagy melegben is jó választás

írta: Raven962024.07.16.

A nyári meleg megérkezésével a hajszárítók általában bekerülnek a fürdőszoba szekrény legmélyére, hiszen ebben a hőségben még a hosszú haj is megszárad magától pár óra alatt. Mégis vannak olyan helyzetek, amikor muszáj hajszárítót ragadni, így egy ionos modell mindenképpen jó választás, mert a hagyományos konkurenseknél gyengédebben bánik a hajaddal és dizájn tekintetében sem utolsó, ezek pedig a Konka D3-ra is igazak, ami most ismét baráti áron rendelhető Banggoodon.

hirdetés