hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-CML2 Air monitorlámpa teszt
BanggoodBlitzWolfCML2-Air

BlitzWolf BW-CML2 Air monitorlámpa teszt

Modern, de hasznos kőbalta

írta: Don Kartács2023.09.01.

Nagy rajongója vagyok a monitorlámpáknak, mert nagyon egyszerű szerkezetek és megkönnyítik a munkát és kímélik a szemet. Ezen túl egyszerű őket kezelni, olcsók, nem foglalják az asztalon a helyet, mint a karos lámpák, USB-ről üzemelnek, így egy notebookról is etethetők, szóval szinte csak előnyük van. Ráadásul még olcsók is, a BW-CML2 Air a BG18c52f  kuponnal 5000 Ft-ba kerül, kínai raktárból, a szállítás kb. 300 Ft, ezek ma már elenyésző összegek.

9.4
/10
Xiaomi Mi monitorlámpa teszt
BanggoodmonitorlámpaXiaomiXiaomi monitorlámpa

Xiaomi Mi monitorlámpa teszt

Bizonyos szempontból imádnivaló, más szempontból felesleges

írta: Don Kartács2023.06.26.

A sok BlitzWolf monitorlámpa után végre befutott a Xiaomi terméke is, és most már értem, miért kérnek ezért többet, mint a konkurensekért. Nem kell gombokat nyomkodni, csak egy különálló tekerőt klikkelgetni  és forgatni ahhoz, hogy működtessétek, a fényereje és a színhőmérséklete is változtatható és még a minősége is pöpec. A BGHULY158  kóddal 13 300 Ft-ot kérnek érte, ingyenes szállítás mellett, kínai raktárból, az áfát pedig a Banggood rendezi a termék után.

9.4
/10
BlitzWolf BW-CML2 Pro monitorlámpa teszt
BanggoodBlitzWolfBlitzWolf BW-CML2 Promonitorlámpa

BlitzWolf BW-CML2 Pro monitorlámpa teszt

Kicsit süket utód

írta: Don Kartács2023.04.11.

A monitorlámpa az egyik leghasznosabb dolog, ami az elmúlt években bekerült a köztudatba, nekem is van itthon egy BW-CML1, erről tesztet is írtunk, de a BW-CML2-t a testvérmodelljét is górcső alá vettük. Ez utóbbi mindenben fejlettebb modellje mai tesztalanyunk, ami egy RGB LED-del és egy normál fehér világítótesttel ellátott, duális lámpa, amihez távirányító is jár. A lámpák között über megoldásnak számító CML2 Próért a BG6deb03 kuponnal 9000 Ft-ot kérnek szállítással együtt, ami nem vészes ár, főleg hogy az áfát fizeti utána a Banggood.

9.4
/10
BlitzWill BWL-FL-0001 és FL-0002 állólámpák tesztje
BlitzwillBLITZWILL BWL-FL-0002BLITZWILL-BWL-FL0001lámpa

BlitzWill BWL-FL-0001 és FL-0002 állólámpák tesztje

Jól állnak a talpukon

írta: Don Kartács2023.01.26.

Számtalan világító dekorációt, lakáskiegészítőt, mi több, lámpát teszteltem már, de szerintem álló megoldásokhoz eddig nem volt szerencsém. Most két, koncepciójában merőben eltérő, kivitelezésükben viszont nagyon hasonló BlitzWill terméket vettem górcső alá, az egyik inkább modern, appból vezérelhető és okosotthonba integrálható hangulatvilágításként szolgál, a másik pedig egy funkcionális háttérfény, olvasó funkcióval. Mindkét termék cseh raktárból érkezik ingyenes szállítás mellett, az árakat viszont szándékosan nem lövöm le a cikk végéig.

BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt
BlitzwillBlitzWolfBW-NL1neonokos világítás

BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt

Üdítő érdekesség a BlitzWolf konyhájából

írta: Ambient2022.12.01.

A BlitzWill BW-NL1 az újdonsült almárka első termékeinek egyike: egy három méter hosszú, flexibilis, okos RGBIC LED-szalag. Vezérelhető távirányítóról, de van hozzá applikáció is, könnyen hajlítható, szabadon programozható, és hangvezérelhető is, ezáltal tud zenére villogni. A kreatív hangulatvilágítás EU raktárból is megvásárolható, a BGXIFD095  kuponkódot beütve pedig cirka 18 100 Ft-ért a tiétek lehet. Most pedig lássuk, mit tud a neon világítást utánzó kütyü.

9.2
/10
BlitzWolf BW-FL1 LED hangulatvilágítás teszt
BanggoodBlitzWolfbw-fl1lámpaLED fényvilágítás

BlitzWolf BW-FL1 LED hangulatvilágítás teszt

Olcsón is kiadja

írta: Don Kartács2022.10.11.

Egyre divatosabbak a lakáskiegészítők, ezek közül pedig kiemelt szerepet töltenek be a különböző hangulatfények. Ennek szerintem a Govee termékei képviselik a csúcsát, de a BlitzWolf sem akart kimaradni a piaci szegmensből. Nem ez az első produktumuk a témában, sőt, egy nagyon hasonlójuk volt már, de a BW-L1 többet tud. 16 millió színben játszik, 15 féle módon képes villogni, és távirányítóról is vezérelhető. 24 600 Ft-ot kérnek érte a BGHU2650  kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9.2
/10
BlitzWolf BW-LT39 és Marpou okos mennyezeti lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfbw-lt39Marpoumennyezei lámpaRGB

BlitzWolf BW-LT39 és Marpou okos mennyezeti lámpa teszt

Hangulatfényárban úsztunk

írta: Fekete Norbert2022.08.18.

Az RGB-s, okos mennyezeti lámpák nagyon népszerűek, ami nem csoda, hiszen alacsony fogyasztás mellett, szinte végtelen beállítási lehetőséget biztosítanak a színek terén. Most két ilyen fényforrás is érkezett hozzánk tesztre, mivel hasonló tulajdonságokkal, kinézettel rendelkezik a két készülék, így egyben teszteltük őket. Az áruk is nagyjából megegyezik, hiszen a BlitzWolf termékéért 13 400 forintot kell fizetnetek, míg a Marpou okoslámpája 21 200 Ft-ba kerül.

Govee Aura Lite lámpa és Music Sync Box teszt
Goveehangvezérlésokoslámpaokosotthon

Govee Aura Lite lámpa és Music Sync Box teszt

Döbbenetes tudású bulibáró

írta: Don Kartács2022.08.08.

A Govee a "szén között a gyémántot" esete, egy olyan kínai márka, amit kevesen ismernek, mégis zseniális cuccokat gyártanak. Ma két terméküket is teszteltem, az egyik egy ún. „Music Sync Box”, amit elég nehéz magyarra fordítani, de a lényege, hogy más eszközöket vezérel zene alapján, a vezérelt alany pedig a Govee Aura Lite asztali lámpa, ami egy RGBWW világítótest, és követi a zene ütemét. A Music Sync Boxért 10 500 Ft-ot, míg a hozzá tartozó lámpáért 16 000 Ft-ot kérnek az RKB12  kuponkóddal, ami az oldalon lévő összes termék árát 12%-kal csökkenti, augusztus 31-ig. A szállítás ingyenes, a cuccok EU raktárból érkeznek.

9.8
/10
Blitzwolf BW-DLT1 akkus lámpa teszt
asztali lámpaBanggoodBlitzWolfBW-DLT1

Blitzwolf BW-DLT1 akkus lámpa teszt

Maxi flexibilitás

írta: Don Kartács2022.05.30.

A Blitzwolf újabb lámpával próbálkozik a piacon, és a BW-DLT1 telitalálatnak tűnik. Van beépített akkuja, picire összecsukható, állítható a fényereje és a színhőmérséklete, jó hosszú az üzemideje és fix tápról is működtethető. Most viszonylag keveset kérnek érte, 11 000 Ft-ba kerül RendKinai206  kóddal, a szállítás ingyenes és az EU raktár miatt pár nap alatt hozzájuthattok a termékhez.

9.4
/10
Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt
BanggoodlámpaYeelight

Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt

A szívedhez szól, nem az eszedhez

írta: Don Kartács2022.03.24.

Ritkán szoktunk dizájn termékeket tesztelni, de a Yeelight Sunset Lamp pontosan ilyen. Egy jópofa, egy funkciót betöltő lakáskiegészítő, aminek legfontosabb feladata, hogy feldobja a hangulatotokat, illetve, hogy egy kis romantikát vigyen az életetekbe, de persze egy kis kreativitással más dolgokra is használható a lámpa. 7800 Ft-ot kérnek érte, cseh vagy lengyel raktárból, és ebben az árban már a szállítás is benne van.

8.2
/10

hirdetés