hirdetés

Ezzel a kütyüvel nem kell megizzadni a SUP pumpálással

Elektromossal szép az élet

hír
Ezzel a kütyüvel nem kell megizzadni a SUP pumpálással 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-17

A SUP fesztiválon nagyon sok jó deszka elérhető, de nemcsak azokat érdemes megvásárolni, hanem egy kiegészítőt is, ami nem más, mint az elektromos pumpa. Egy ilyen eszközzel pár perc alatt, erőlködés nélkül fel lehet fújni egy SUP deszkát, vagy egy felfújható kajakot, illetve más strandeszközöket. Brutálisan jó áron rendelhető, mert egyedi kuponkódunkkal mindössze 18 100 Ft-ba kerül.

Egy lámpát is beépítettek, ami nemcsak fehéren tud világítani, hanem piros színnel, valamint SOS jelzésre szintén képes.

Aki nemcsak egyszer-kétszer fúj SUP-ot egy évben, számára már biztosan rentábilis lesz egy ilyen kütyü beszerzése, hiszen sokkal kényelmesebb megoldást nyújt, mint a kézipumpa. A SUP fesztiválunkon ráadásul nagyon jó áron rendelhető, a RendKinai486  egyedi kuponkóddal mindössze 18 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Más kompresszorok is elérhetők, érdemes a teljes kínálatot megnézni.

hirdetés