hirdetés

Hírek

Xiaomi telefonok Magyarországról
okostelefonXiaomiXiaomishop
írta: Don Kartács2020.04.05.

Xiaomi telefonok Magyarországról

Jól bevált, biztos fogások

A járványhelyzet miatt sokatok szemében felértékelődtek az itthoni beszerzési források - ahogy azt többször meg is írtátok nekünk - és a már jól bevált márkák termékei. A Xiaominál pedig keresve sem találhatnánk "jobban bevált" brandet, így gyorsan összeszedtem azt az 5 telefont, amit még magamnak is megvennék. Persze mindig van valami trükk, ami bekavar a képletbe, de nemsokára ezt is felfedem előttetek.

Üssük el az időt egy kis gaminggel vol.2
#maradjotthong2agaming
írta: Atika2020.04.04.

Üssük el az időt egy kis gaminggel vol.2

Családi- és partijátékok

Mivel szinte mindenki az otthon melegét élvezi mostanában, kell egy kis kikapcsolódás, mielőtt egymás agyára mennétek. Az előző cikkemben főleg csak egyedül játszható játékokat ajánlottam, itt az ideje, hogy olyanokat is mutassak, amikkel egymással karöltve vagy egymás ellen tudtok küzdeni.

Xiaomi őrület a Geekbuyingnál
GeekbuyingXiaomi
írta: hajas2020.04.03.

Xiaomi őrület a Geekbuyingnál

Ők sem maradnak ki

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Banggood és a Gearbest is Mi Fan Fesztivált tartanak, és most a Geekbuying is beállt a sorba. A kuponok természetesen itt sem maradhatnak ki, és még egy nyereményjátékban is részt vehettek, ahol akár egy Mi 10-et nyerhettek!

Puppyoo porszívók újratöltve
írta: Don Kartács2020.04.03.

Puppyoo porszívók újratöltve

Két vélemény jobb, mint egy

Nagyjából fél éve írtunk a Puppyoo termékeiről, amelyeket a Xiaomi Jimmy állóporszívók konkurensének szántak, némileg nyomott áron. Nem arattak osztatlan sikert, de nem is voltak rosszak, mondtuk mi. Na de mit mond rá Mesterházi Dávid az Apavlog csatorna házigazdája?

Mi Fan Fesztivál, Banggood módra
BanggoodkütyükXiaomi
írta: hajas2020.04.02.

Mi Fan Fesztivál, Banggood módra

Xiaomi cuccok, akciósan

Folytatódik a Banggood tavaszi akciósorozata, és most a Gearbesthez hasonlóan, ők is Xiaomi termék árait csökkentették jelentősen. Telefonok, fülhallgatók, porszívók és rengeteg más kütyüt szerezhettek be kedvezményesen. Összegyűjtöttem nektek pár megérős ajánlatot.

Lőjünk szét hajókat a karantén  idején
#maradjotthongamingwargamingworld of warships
írta: SonkaMod2020.04.02.

Lőjünk szét hajókat a karantén idején

World of Warships az unalom ellen

Már megjelent pár cikkünk, amit a karantén ihletett, de egyelőre én kimaradtam belőle, mert kevéssé éreztem a #stayhome hatásait. Alapvetően napi minimum 8 órát tolom a melót, és rendszeresen járok futni is, így csak most csapott meg a bezártság szele. Már érzem én is, hogy kicsit több az időm, így leporoltam pár régen játszott játékot, amiket most újra lehet tolni napi egy órácskát.

Lifehack termékek
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.04.01.

Lifehack termékek

Powered by Aliexpress

Csináltam nektek egy válogatást, csupa hasznos, praktikus tárgyakból. Mindegyik termék az Aliexpress-ről van, ahol számtalan hasznos (és haszontalan) holmit szerezhettek be, nagyon olcsón. Olyan cuccokat hoztam nektek, melyek segítségetekre lesznek a konyhában vagy a lazulásban.

Maszkok, EU raktárból
#maradjotthonGeekbuyingmaszk
írta: hajas2020.03.31.

Maszkok, EU raktárból

Ha szükséged van rá

Többen jeleztétek, hogy maszkot szeretnétek vásárolni. A Geekbuying háromféle maszkot kínál, ezeket EU raktárból tudjátok megrendelni, így rövid időn belül kézbesítik, vámköltségek nélkül. Mivel csak nagy mennyiségben tudjátok őket rendelni, érdemes családtagokkal, ismerősökkel összebeszélni egy közös rendelésről.

Mi Fan Fesztivál 2020 a Gearbestnél
írta: hajas2020.03.31.

Mi Fan Fesztivál 2020 a Gearbestnél

Xiaomi cuccok, töménytelen mennyiségben

Ma este 18:00-kor indul a Mi Fan Fesztivál a Gearbesten. Végre vehettek Mi 10-et és Redmi Note 9S-t is, de rajtuk kívül még több száz akciós Xiaomi cuccot zsebelhettek be, olcsón, ráadásul rengeteg kupont is találhattok az oldalon. Az akció április 8-án ér véget, este 6 órakor, de érdemes sietni a vásárlással, hiszen a készletek végesek.

Baj van az Office 365-tel
#maradjotthonKeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.03.31.

Baj van az Office 365-tel

Érdemes Office 2019-re váltani

Rengetegen kezdtek otthonról dolgozni az elmúlt hetekben, ami a Microsoft szerverein is meglátszik. Mivel a legtöbb vállalat Microsoft szoftvereket használ, így a felhőszolgáltatások kezdenek megrendülni a Microsoft Teams alatt. Az Office 365 alatt működő applikáció mára elérte a 44 millió napi aktív felhasználót, de az igazán érdekes az, hogy ez a szám csak az elmúlt héten 12 millióval nőtt, így már nagyjából érthető is miért olyan nagy ez a probléma.

hirdetés