hirdetés

Tesztek

Xiaomi Zink hordozható fotónyomtató
AliexpressBanggoodGeekbuyingnyomtatóXiaomi

Xiaomi Zink hordozható fotónyomtató

Ajándékba kaptam, így bármikor kéne

írta: Don Kartács2021.01.26.

A Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro modellekhez egy akció keretében 6 hónapos kijelzőcsere garanciát és egy Xiaomi hordozható fotónyomtatót kaptok a Xiaomishopnál a szokásos dolgok - 2 év gari, számla stb. - mellé. A nyomtatót viszont külön is meg lehet vásárolni a kínai webáruházakban, így úgy éreztem, ez is megér egy mini tesztet, mivel terjedelmi okokból nem akartam a mobil cikkekbe beleműteni, hogy milyen a termék.

8.6
/10
Feiyu Pocket vs. Xiaomi Fimi gimbal kamera
BanggoodFeiyu PocketFimi Palm

Feiyu Pocket vs. Xiaomi Fimi gimbal kamera

Nyaralós kamerák királyai

írta: Don Kartács2020.07.23.

Aki nem akar kiadni 120 000 Ft-ot egy DJI Osmo Pocketért és a kiegészítőiért, önkéntelenül is a Feiyu Pocket és a Xiaomi Fimi Palm felé fog fordulni. Mindkettőt teszteltem, de azért egy "face to face" összehasonlítás mindig jobban néz ki. A 4K képes, stabilizált kamerák piacán ők most az olcsó "menő csávók" a 50 000 Ft körüli árazásukkal, lássuk, melyiket érdemes hazavinni.

Suntek HC-700G és HC-900LTE vadkamerák tesztje
HCkameraSuntekvadkamera

Suntek HC-700G és HC-900LTE vadkamerák tesztje

Ki lopja a terményt?

írta: molcsa2020.07.14.

Aki mezőgazdasággal, erdészettel foglalkozik, bizonyára belefutott már megdézsmált, letaposott, megrongált részekbe a területén. Legtöbbször a vadállatok számlájára írhatók ezek a gaztettek, de előfordul az is, hogy egy-egy nem éppen jószándékú "kolléga" keze van a dologban. Ezeknek az ügyeknek a végére tesz pontot egy jó vadkamera, ami éjjel-nappal fotózza/videózza a betolakodókat, és akár rögtön el is küldi nekünk a felvételeket. Két ilyen Suntek kamerát próbáltunk ki egy több hónapos tesztidőszakban, és meglepően jól vizsgáztak. A 700G 30 000, a 900LTE pedig 41 000 forintos áron kínálja magát, ha használjátok a cikk végén található kuponkódokat.

Xiaomi Fimi Palm kézi gimbal és kamera teszt
BanggoodGimbalmini gimbalXiaomi

Xiaomi Fimi Palm kézi gimbal és kamera teszt

Kicsi vagyok, sokat akarok

írta: Don Kartács2020.03.21.

A DJI az Osmo Pockettel nagyot durrantott a kamera piacon, előtte ugyanis nem léteztek egy e-cigi méretét alig meghaladó méretű eszközök ebben a kategóriában. A Fimi, aki szorosan együttműködik a Xiaomival gyártási kérdésekben, gyorsan piacra dobta a konkurenciát féláron. 4K 30 FPS felbontás, háromtengelyes stabilizáció, app alapú beállíthatóság és mini kijelző, amin az eseményeket követhetitek nyomon, mindezt 65 000 Ft-ért cserébe, amit a aff7off kóddal érhettek el. Kecsegtető ajánlat, de a félpénzes ajánlat sosem lehet kompromisszummentes.

7.2
/10
Feiyutech VLOG pocket gimbal teszt
BanggoodfeiyutechFeiyutech VLOG pocketGimbal

Feiyutech VLOG pocket gimbal teszt

Kisebb, mint a telefonod

írta: Don Kartács2019.09.23.

A gimbalok egyik nagy problémája, hogy macerás hurcibálni őket, egyszerűen túl nagyok. Ennek a problémának a megoldását tűzte zászlajára a Feiyutech VLOG pocket, amely tökéletesen meg is oldotta a feladatot. Kisebb, mint a mobilotok, szépen stabilizál, hosszú az üzemideje, kellemes a minősége, és nem drágább, mint a legendás Snoppa Atom, ráadásul a VLOG pocketet olcsóbban, nagyjából 30 000 Ft-ért magatokévá tehetitek. Természetesen ennél az eszköznél is játszik az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítás.

7
/10

hirdetés