hirdetés

Hírek

Mit ajánl az Aliexpress?
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.03.03.

Mit ajánl az Aliexpress?

Mindent, de tényleg mindent!

Arra gondoltam, hogy felmegyek az Aliexpress oldalára, és megnézem, milyen termékeket dob fel. Sokszor elég beteg dolgokat is tud "ajánlani", viszont rengeteg hasznos dolgot lehet találni. Ezek közül kiválogattam a legérdekesebbeket, leghasznosabbakat, és elhoztam nektek.

Office 2019 vagy Office 365?
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.03.02.

Office 2019 vagy Office 365?

Melyiket és honnan vásároljátok?

Amikor a Microsoft Office-ról beszélünk mára már két lehetőségetek is van. Megvásárolhatjátok az éppen aktuális kiadást, ami annyit tesz, hogy örökké a birtokotokban lesz egy Office csomag, amivel bárhol dolgozhattok offline vagy előfizettek az Office 365-re és az interneten keresztül akárhol hozzáférhettek a dokumentumaitokhoz. Na de melyikre érdemes beruházni?

Hiányolod az MWC-t? A Geekbuyingnál most bepótolhatod
GeekbuyingJimmykütyükXiaomi
írta: hajas2020.02.28.

Hiányolod az MWC-t? A Geekbuyingnál most bepótolhatod

Hiánypótló akciók

Hiába marad el a Mobile World Congress, a Geekbuying egy házon belüli MWC-t tart. Rengeteg gyártó készülékét kaphatjátok most meg akciósan, érdemes szétnézni az oldalukon. Csináltam egy válogatást a legjobb, legérdekesebb cuccokból. Olyan termékeket hoztam, amik Európából érkeznek vagy pedig áfamentes szállítással érhetőek el.

Best of Aliexpress #6
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.02.28.

Best of Aliexpress #6

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben konyhai és fürdőszobai kiegészítőket hoztam.

Okosórák, okoskarkötők olcsón a Geekbuyingtól
AmazfitGeekbuyingMakibesOkosóra
írta: hajas2020.02.26.

Okosórák, okoskarkötők olcsón a Geekbuyingtól

Elviselhető árak

Ha mindig is szerettetek volna egy okosórát, okoskarkötőt, akkor itt a lehetőség, hogy olcsón behúzzatok egyet. A Geekbuyingnál ugyanis most óriási akciók vannak, nem érdemes lemaradni róla! Olyan termékeket gyűjtöttem össze, amik EU raktárból, vagy áfamentes szállítási móddal érkeznek hozzátok.

Látni és látszani
Aliexpressbiciklis lámpa
írta: hajas2020.02.25.

Látni és látszani

Fő a biztonság!

Közeledik a jó idő, aminek biztosan mindannyian örültök. Előkerülnek a rollerek, biciklik, egyre több lesz belőlük az utakon. Ez egyrészt jó, hiszen sokan leteszik a kocsit és bringáznak, rollereznek helyette, viszont rengeteg olyan ember van, akinek nincs, vagy nem megfelelő világítás van járművén, ami balesetveszélyes. Ebben a cikkben olyan termékeket hoztam nektek, aminek segítségével jobban láthatóvá váltok.

Ultragyors BlitzWolf pendrive-ok
BanggoodBlitzWolfpendrive
írta: Atika2020.02.25.

Ultragyors BlitzWolf pendrive-ok

SSD szintű teljesítménnyel

A BW-UP3 a BlitzWolf legújabb pendrive-ja, ami már inkább mondható külső SSD-nek. Ha sokszor szükséged lenne egy gyors tárolóra, amit mindig magadnál tudsz hordani, akkor ne menj sehova, mert ezt neked találták ki. A Banggood most 27% kedvezményt is ad mindhárom méretű UP3-ra.

Így váltsd le olcsón a Windows 7-et
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.02.24.

Így váltsd le olcsón a Windows 7-et

Windows 10 már 3000 forinttól

A Windows 7 támogatása már januárban lejárt, ami azt jelenti, hogy nem kap több biztonsági frissítést, emiatt pedig sebezhetővé válik. A Windows 10 remek alternatíva, remekül működik, ráadásul rendkívül olcsón hozzájuthattok.

Best of Aliexpress #5
Aliexpressdekorációkütyük
írta: hajas2020.02.21.

Best of Aliexpress #5

Lakásdekorációk és autós cuccok

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben lakásdekorációkat és autós kiegészítőket hoztam.

Az Apavlog is sugárzást mér
Apavlogelektromágneses sugárzásLiumy
írta: Don Kartács2020.02.21.

Az Apavlog is sugárzást mér

Ártalmas vagy sem?

Bár már egy ideje kiadtuk a Liumy LM7001 elektromágneses mérő tesztjét, nem igazán kaptunk választ a feltett kérdéseinkre, vagyis hogy akkor veszélyesek-e az otthonunkban megtalálható elektromos berendezések vagy sem. Szerencsére az Apavlog házigazdája, Mesterházi Dávid már forgatott egy hasonló videót évekkel ezelőtt, még az Attraktor című műsor keretein belül, ahol egy jóval profibb eszközzel mérték a sugárzást. Ráadásul egy sugárbiológus az adásban a hivatalos határértéket is megmondta, szóval remélhetőleg fény derül az igazságra.

hirdetés