hirdetés

Tesztek

Narwal Freo X Plus robotporszívó teszt
feltörlésNarwalNarwal Freo X Plusrobotporszívótakarítógép

Narwal Freo X Plus robotporszívó teszt

A tíz szenzoros csodaporszívó

írta: Raven962024.05.13.

Kínai robotporszívó annyi van, mint égen a csillag és ez a kínálat most bővült Narwal márkanév alatt két új robotporszívóval, amik a Freo X Plus és a Freo X Ultra neveket kapták. Az előbbi verzió meg is érkezett hozzánk tesztre és papíron igencsak kecsegtető a tudása: 7800 Pa szívóerő, mégis csendes működés, úszókefe, ami csomósodás nélkül szedi fel a szőr- és hajszálakat, de a legjobb az egészben, hogy porszívózás mellett feltörölni is képes, viszont egészen más módon, mint olcsóbb konkurensei. Geekbuyingon most 115 500 Ft-ot kérnek a masináért a FREXP299  kuponkód felhasználásával, lengyel raktárból gyors és ingyenes szállítással érkezik, illetve egy kis ajándékkal.

9.4
/10
JIGOO C300 állóporszívó teszt
állóporszívóGeekmaxiJigooJigoo C300

JIGOO C300 állóporszívó teszt

Sokoldalú, mint a Rubik-kocka

írta: Raven962024.04.24.

A JIGOO C300 egy 30 000 Pa szívóerejű állóporszívó, ami számos kiegészítővel érkezik, köztük háromféle fejjel, így változatos módon használhatod. Nemcsak lakásba ajánlott, hanem autóba is. Érintős LED kijelzőjének köszönhetően könnyű használni, üzemideje pedig 45 perc papíron, de egy további akkumulátorcsomag használatával ez megduplázható. Ha az állóporszívókat preferálod és nem egy bonyolult robotporszívóra vagy önürítős modellre vágysz, akkor a JIGOO C300-at neked találták ki. A 6G37I3XV  kuponnal most a szokottnál is olcsóbb Geekmaxin, 35 500 Ft és EU raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

8.4
/10
Ultenic TS1 önürítős robotporszívó teszt
Banggoodfelmosógépönürítős robotporszívótakarítógépultenicultenic ts1

Ultenic TS1 önürítős robotporszívó teszt

Az új házvezetőnőd

írta: Raven962024.01.24.

Az Ultenic TS1 egy önürítős robotporszívó, pontosabban 2 az 1-ben takarítógép, hiszen nemcsak porszívózásban, hanem felmosásban is egyaránt fejlett. Feltérképezi az egész otthonodat, kényelmesen ütemezhető a takarítás és merülés esetén a gép visszamegy a töltőállomásához, utána pedig onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Ezeken felül még számos meglepetést rejteget, így most a BGd772bd  kuponkóddal megéri lecsapni rá Banggoodon 74 800 Ft-ért, hiszen még a szállítás is ingyenes, plusz cseh raktárból érkezik.

8.8
/10
Ultenic FS1 önürítős állóporszívó teszt
Banggoodönürítő állóporszívóultenicultenic fs1

Ultenic FS1 önürítős állóporszívó teszt

A sűrű hétköznapok megmentője

írta: Raven962024.01.18.

Az Ultenic FS1 egy önürítésre képes állóporszívó és ezek az eszközök egy ideje már nagy népszerűségnek örvendenek. Nem csoda, hiszen egyre több háztartási gép kezd elmenni az automatizálás irányába, ami igen hasznos, mert kevesebbet kell velük foglalkozni. Az FS1 brutális szívóerővel rendelkezik, ez 30 000 Pa-t takar, motorja 450 W teljesítményű, emellett legfontosabb tulajdonsága, hogy képes az önürítésre, tehát szó szerint eltakarít maga után. Tartogat még meglepetéseket, így a BGPL8DEC01  kuponkóddal most megéri lecsapni rá Banggoodon 66 600 Ft-ért. A szállítás ingyenes, cseh raktárból érkezik.

9.4
/10
Liectroux I7 állóporszívó teszt
állóporszívóBanggoodliectroux

Liectroux I7 állóporszívó teszt

Francia kisnemes

írta: Don Kartács2024.01.15.

A Liectroux első tesztelt terméke egy robotporszívó volt G7 néven, ezt a sort folytatva érkezett meg a Liectroux I7, ami a széria állóporszívója. Az olcsó anyagokkal dolgozó, mégis pofás kinézettel rendelkező eszköz rengeteg olyan tulajdonságot vonultat fel, amit korábban a konkurensek prémium szegmensébe árazott eszközeinél találhattatok csak meg. Ennek ellenére a BG0d3d1f  kóddal csak 41 500 Ft-ot kérnek érte, ingyenes, EU raktáras szállítás mellett.   TRANSLATE with x English Arabic Hebrew Polish Bulgarian Hindi Portuguese Catalan Hmong Daw Romanian Chinese Simplified Hungarian Russian Chinese Traditional Indonesian Slovak Czech Italian Slovenian Danish Japanese Spanish Dutch Klingon Swedish English Korean Thai Estonian Latvian Turkish Finnish Lithuanian Ukrainian French Malay Urdu German Maltese Vietnamese Greek Norwegian Welsh Haitian Creole Persian var LanguageMenu; var LanguageMenu_keys=["ar","bg","ca","zh-CHS","zh-CHT","cs","da","nl","en","et","fi","fr","de","el","ht","he","hi","mww","hu","id","it","ja","tlh","ko","lv","lt","ms","mt","no","fa","pl","pt","ro","ru","sk","sl","es","sv","th","tr","uk","ur","vi","cy"]; var LanguageMenu_values=["Arabic","Bulgarian","Catalan","Chinese Simplified","Chinese Traditional","Czech","Danish","Dutch","English","Estonian","Finnish","French","German","Greek","Haitian Creole","Hebrew","Hindi","Hmong Daw","Hungarian","Indonesian","Italian","Japanese","Klingon","Korean","Latvian","Lithuanian","Malay","Maltese","Norwegian","Persian","Polish","Portuguese","Romanian","Russian","Slovak","Slovenian","Spanish","Swedish","Thai","Turkish","Ukrainian","Urdu","Vietnamese","Welsh"]; var LanguageMenu_callback=function(){ }; var LanguageMenu_popupid='__LanguageMenu_popup'; TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back var intervalId = setInterval(function () { if (MtPopUpList) { LanguageMenu = new MtPopUpList(); var langMenu = document.getElementById(LanguageMenu_popupid); var origLangDiv = document.createElement("div"); origLangDiv.id = "OriginalLanguageDiv"; origLangDiv.innerHTML = "ORIGINAL: "; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init('LanguageMenu', LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window["LanguageMenu"] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);

8.8
/10
Roidmi EVA 2023 önürítős porszívó teszt
Geekbuyingönürítős robotporszívórobotporszívóroidmi

Roidmi EVA 2023 önürítős porszívó teszt

Néha megdöccenő csúcstechnológia

írta: Don Kartács2024.01.12.

Végre megkaparintottam a Roidmi EVA 2023 önürítős porszívóját, abból is a fejlesztett, 2023 végi verziót, ami a korábbi modell gyengeségeinek nagy részét kijavította. Ez egy igazi felmosásra kihegyezett csúcsmegoldás, pariban van a Roborock megoldásaival. Vagyis szinte mindent, amit ma az élvonalban lévő gyártók csúcstermékei, ehhez képest viszonylag jutányos áron kelleti magát. Ez jelen esetben 204 000 Ft-ot jelent az NNNRBPN  kóddal, a szállítás ingyenes, a takarítóállomás EU raktárból érkezik.

9.2
/10
Liectroux G7 önürítős robotporszívó teszt
BanggoodLiectroux G7önürítős robotporszívó

Liectroux G7 önürítős robotporszívó teszt

Mindentől rettegő hipochonder

írta: Don Kartács2023.12.18.

A francia hangzású Liectroux G7 egy önürítésre képes robotporszívó, amik mostanában kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek. Minden idők legdurvább szívóerejével rendelkezik a masina, ez 6500 Pa-t jelent, de persze önállóan navigál lézeralapú szenzorával, 60 napra automatizálható, kezel többszintes házakat, kismillió szoftveres funkciója van, szóval a leírás alapján élvonalbeli technikát vonultat fel. A BG03868c  kuponnal 113 500 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, ami még a fájdalomküszöb innenső oldalára esik, ha más konkurensek árazását is megnézitek. A szállítása pedig ingyenes.

6.8
/10
Roidmi EVE CC önürítős robotporszívó teszt
Geekbuyingönürítős robotporszívóroidmiRoidmi EVE CC

Roidmi EVE CC önürítős robotporszívó teszt

Bunkó vagy Bugsy

írta: Don Kartács2023.12.15.

Volt néhány kaland a Roidmi önürítős porszívójával, a Roidmi EVE CC-vel, ami a Roidmi EVA és a Roidmi EVE Plus kistestvére, annak visszafogottabb funkcióival felvértezve. A szokott dolgokat kapjátok, feltörlés, porszívózás, kismillió elektromos funkció, és persze az EVA-nál szerényebb ár. Az NNNHUZCD  kóddal 106 600 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

7.8
/10
Roborock Dyad Pro száraz-nedves porszívó teszt
GeekbuyingRoborock Dyad Proszáraz-nedves takarítás

Roborock Dyad Pro száraz-nedves porszívó teszt

Minőségi lépés a jó megoldás felé

írta: Don Kartács2023.12.11.

A Roborock Dyad Pro a száraz-nedves porszívók csúcsát képviseli, nem egy ilyen eszközt teszteltünk már, de ezeken igyekszik túltenni a Dyad Pro. Ráadásul az egyik modell - a Combo - teljesértékű állóporszívóvá is alakítható, így nem véletlen, hogy nem gyárt már mást a Roborock ebben a kategóriában. Cserébe jelentős felára van a konkurensekhez képest, 128 800 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, a szállítás ingyenes.

8.8
/10
Jimmy PowerWash HW9 száraz-nedves takarítógép teszt
2 in 1-ben takarítógépGeekmaxiJimmyJmmy PowerWash HW9

Jimmy PowerWash HW9 száraz-nedves takarítógép teszt

Alakul a molekula, mocorog az atom - FRISSÍTVE

írta: Don Kartács2023.11.20.

A Jimmy rendületlenül próbálkozik száraz-nedves takarítógépeivel belopni magát a vásárlók szívébe, a legújabb delikvensük a Jimmy HW9. A felépítése a szokásos elöl spriccel, alul porszívóz és felmos egyszerre logikát követi, így a két fontos munkafolyamat egyszerre történik. Mindezt akár 30 percen át, a végén pedig el is mossa a saját hengerkeféjét. A kérdés az, hogy a gyakorlatban is használható a masina vagy csak egy újabb válasz egy fel nem tett kérdésre? A 8B4ABE  kód felhasználásával 66 800 Ft-ért kaphatjátok meg a terméket EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, de jobban jártok, ha előtte elolvassátok tesztünket.

9
/10

hirdetés