hirdetés

A legolcsóbb FunWater SUP is tökéletes kezdőknek

Nem sokkal több, mint 50 000 Ft

hír
A legolcsóbb FunWater SUP is tökéletes kezdőknek 1

Forrás: Gshopper

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-17

Elindult a RendeljKínait SUP fesztivál, aminek azt gondolom, hogy elég beszédes a neve. Az eseményen rengeteg SUP és tartozék elérhető egyedi kuponnal. Tehát az árak zseniálisan jók, a felhozatal nagyon széles, az időzítés pedig remek, hiszen EU raktárból pár napon belül kiszállítják, tehát még ebben a szezonban lehet őket használni. A legolcsóbb delikvens a Funwater 10′ méretű Feath-R-Lite modellje, ami több színben is elérhető. Kezdőknek jó választás, 53 800 Ft-ért pedig kiemelkedően ajánlott vétel.

A SUP oldala duplán erősített, az állófelület pedig csúszásmentes EVA habból került kialakításra. A deszka fő anyaga UV álló PVC. Sokat kibír, ha nem machetével esünk neki, de javítható, ha mégis baja esne. A farok részen három uszonya van, elöl gumis tárolórész, és D-gyűrűvel is felszerelték, ami további lehetőségeket rejt, például fel lehet akasztani, vagy ide rögzíthetjük magunkat a bokára tehető kötéllel. A fogójának köszönhetően pedig méretéhez képest könnyen szállítható felfújt állapotban is.

A SUP minden kiegészítőt tartalmaz, amire csak szükség lehet. A deszkán kívül adnak hozzá uszonyokat, állítható nagyságú evezőt, kézipumpát, biztonsági kötelet, hordtáskát és egy vízálló telefontokot is.

Kezdők számára ideális választás, és már nagyon olcsó. A Gshopperen az egyedi RENDELJKINAIT08  kuponunkkal mindössze 53 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. A terméklapon több modell is található, de ez a legolcsóbb, és háromféle színben is elérhető. Az alap színe mindnek fehér, de a betétek eltérők, van fekete, kék és piros is. Az összes SUP EU raktárban van, így gyorsan, pár nap alatt kiszállítják, teljesen ingyen, tehát már akár júniusban is ki lehet próbálni az állva evezést.

A többi akciós ajánlatért nézzétek meg a SUP fesztivál teljes kínálatát, amiben többek között elektromos pumpát is találtok, amivel sokkal könnyebben fel lehet fújni a deszkát.

hirdetés