hirdetés

Tesztek

Meross okosotthon termékek tesztje
AmazonappleGoogleMatterMerossokosotthon

Meross okosotthon termékek tesztje

Az automatizáció kezdete

írta: Don Kartács2023.10.02.

A Meross többek között egy okosotthon termékeket gyártó vállalat, amelynek három szettjét kaptuk meg. Leteszteltük a hőmérséklet, 2 darab okoskonnektorukat és páratartalom mérőjüket és a nyitásérzékelő szenzorukat is, és remekül vizsgáztak. Bár a termékek önmagukban is működnek, igazán akkor hatékonyak, ha egy komplett forgatókönyv köré fűzitek fel őket, vagyis ha egy teljes okosotthon részeként üzemelnek. Szerencsére a legtöbb kütyü támogatja a Matter protokollt, ami egy fajta cross-platform használatot is lehetővé tesz.

9.2
/10
Welock Touch41 ujjlenyomat-olvasós okoszár teszt
OkoszárTouch41ujjlenyomat-olvasóWelock

Welock Touch41 ujjlenyomat-olvasós okoszár teszt

Felettébb okos és jól zár

írta: Fekete Norbert2022.08.25.

A Welock termékeiről már többször írtunk nektek, mert a cég izgalmas megoldásokkal van jelen a piacon. Most végre sikerült a kezünk közé kaparintani egyet a termékeik közül, hogy kipróbáljuk, mennyire használható a mindennapokban. Tesztelésre már az innovatívabb ujjlenyomat-olvasóval rendelkező példányt kaptuk meg, de létezik belőle egy 10 számot és 2 speciális karaktert tartalmazó nyomógombos változat is. Az újabb modell árából most 20 százalékot tudtok faragni, ha használjátok a get20  kuponkódot, így 57 900 Ft-ért már be is tudjátok zsákolni az okoseszközt.

8
/10
Qingping CGC1 ébresztőóra teszt
Banggoodcgc1Cleargrassébresztőóraokosotthonqingping

Qingping CGC1 ébresztőóra teszt

Második felvonás

írta: hajas2021.12.31.

Úgy gondolom, hogy manapság nincs túl nagy jelentőségük az ébresztőóráknak, hiszen szinte minden ember a mobilját használja ébresztőnek. Vannak azonban olyanok, akik ragaszkodnak a hagyományos dolgokhoz, és ezt a közönséget kívánja megcélozni a Qingping. Egyszer már sikerült nekik, a CGD1 egész jó darab lett, így várható volt a folytatás. Tesztalanyunk a CGC1 nevet kapta, ami merőben eltér a korábbi modell külsejétől, és a funkciók listája is változott, de vajon ér-e ez a kütyü 11 800 forintot?

6.8
/10
BlitzWolf BW-RC02 infravörös vezérlő teszt
BanggoodBlitzWolfbw-rc02infravörös vezérlő

BlitzWolf BW-RC02 infravörös vezérlő teszt

Az új főnök mindent irányít

írta: hajas2021.09.22.

A Xiaomi mellett a BlitzWolf is szép számban rendelkezik okosotthon kütyükkel. Tavaly két tesztet is készítettünk a termékeikből BlitzWolf okosotthon teszt, illetve BlitzWolf okosotthon cuccok tesztje címen. Most "csak" egy okoskütyü jutott el hozzánk, név szerint a BW-RC02, ami egy infravörös vezérlő. Segítségével egy rakás buta készüléket tudtok felokosítani, sőt, még automatizálni is tudjátok őket, mindezért pedig nem kell mélyen a zsebetekbe nyúlnotok, hiszen a BGc04136  kuponkóddal mindössze 4000 Ft-ot kell érte fizetnetek.

8.6
/10
Govee Glide programozható LED fény teszt
GoveeRGBIC LED

Govee Glide programozható LED fény teszt

Ismételten nem kellett csalódnom

írta: Don Kartács2021.09.16.

Újabb Govee LED-es megoldás a lakás feldobására, ám most nem egy egyszerű, programozható szalag lapul a dobozban, hanem egy moduláris rendszer. Természetesen ez is vezérelhető applikációból, kiváló a minősége, és a szegmensek mentén szabadon variálható és összeilleszthető. Aki szereti az alakzatokat, az imádni fogja, formázható belőle L, V, W vagy bármilyen más tetszőleges forma. A Govee szettjéért 26 300 Ft-ot kérnek az RKB25Glide  kuponkóddal, EU raktárból szerezhető be, tehát áfamentesen, és ingyenes szállítással érkezik.

9.2
/10
Govee programozható LED szalag teszt
GoveeLEDLED fényRGB

Govee programozható LED szalag teszt

Minőségi diszkó táncos

írta: Don Kartács2021.08.10.

Több kollégám is tesztelt már Govee terméket és mindegyik eléggé bejött nekik. A korábbi TV fény egyik iterációja a mostani LED szalag, csak most nem a képernyő színváltozását követik le a fények, hanem hangra reagálnak. Egy csomó módban képesek villogni, de kezelik a Google és az Alexa hangasszisztenseket is, vagyis fel sem kell állnotok a kanapéról. Már csak azért sem, mert applikációból is vezérelhető a cucc. A Govee szettjéért 13 100 Ft-ot kérnek, EU raktárból szerezhető be, tehát áfamentesen, és ingyenes szállítással érkezik.

9.4
/10
Govee hőmérséklet és páratartalom mérő tesztje
Goveehőmérsékletmérőpáratartalomszivar

Govee hőmérséklet és páratartalom mérő tesztje

Szivarok megmentője

írta: Ambient2021.05.29.

Igen érdekes partneri felkérés futott be hozzánk a Govee nevű cégtől. Vidékies tájszólással úgy definiálnám őket, mint „home appliance brand”, azaz otthoni kiegészítőket, háztartási/szórakoztató elektronikai segédeszközöket forgalmazó brand. Múltkor a TV háttérvilágításukat teszteltük, ezúttal pedig a méltán népszerű, WiFi-s thermo-higrométerüket tettük próbára. A terméket 9800 Ft-ért lehet megvásárolni az RKB30  kuponkóddal, EU raktárból, áfamentesen, és ingyenes szállítással a Govee oldaláról.

9.2
/10
Govee Immersion TV háttérfény teszt
GoveeLED szalagTV

Govee Immersion TV háttérfény teszt

Reszkess Ambilight!

írta: molcsa2021.04.30.

Érdekes kütyü érkezett hozzánk a Govee-tól, akik új szereplők az okosotthon eszközök európai piacán, de minőségi termékeikkel a világ más tájain, pl. az USA-ban már bizonyítottak. Az Immersion fantázianevű TV háttérfényük egy igen jó konkurense a népszerű Philips Ambilight rendszernek, ezt fogjuk most górcső alá venni. A kütyü az RKB20  kuponkóddal, 20% kedvezménnyel, 23 000 Ft-ért szerezhető be EU raktárból, tehát áfamentesen, és ingyenes szállítással. Lássuk, megéri-e a pénzét!

9
/10
Blitzwolf okosotthon cuccok tesztje
BanggoodBlitzWolfokosotthon

Blitzwolf okosotthon cuccok tesztje

Kétharmados siker

írta: Don Kartács2020.07.19.

Idén írtam már a Blitzwolf okosotthon cuccairól, ezt fogjuk most kiegészíteni infravörös adapterrel, egy újabb okoskonnektorral, illetve okosizzóval. Egyik sem kerül többe 5000 Ft-nál, így mindegyik a vámköteles összeghatár alatt marad. Lássuk, hogy a filléres cuccok hogyan szerepeltek.

Sonoff Micro USB kapcsoló teszt
BanggoodSonoffUSB

Sonoff Micro USB kapcsoló teszt

Port jó

írta: Don Kartács2020.06.20.

Egy nagyon egyszerű és egyben olcsó, okosotthonba illeszthető eszközt teszteltünk le, a Sonoff Micro okos USB switch-et. Mindenféle eszközt lehet vele időzíteni, illetve kapcsolgatni, és filléres tétel, hiszen csak 1900 Ft-ba kerül. Nagyobb csomagokban is kapható, ha valaki szeretné egyszerre több helyen bevetni, ilyenkor az ár még kedvezőbb.

9
/10

hirdetés