hirdetés

Hírek

Oppo Realme 5i
BanggoodOppoRealme
írta: Don Kartács2020.03.31.

Oppo Realme 5i

Jó telefon, jó áron

Az Oppo Realme telefonok elképesztően gyorsan jönnek fel, jegyeikben erősen másolva a Xiaomi készülékeit. A Realme 5i-t láthatóan a Redmi Note 8 ellen árazták be, ennek ellenére több területen is elgáncsolja ellenlábasát. A 4/64-es modell már 48 000 Ft körül elérhető, annak ellenére, hogy NFC-t és egy 5000 mAh-s akkumulátort is tartalmaz, amivel várhatóan egy újabb üzemidő bajnokkal állunk szemben.

Banggood tavaszi akciók
Banggoodkuponokkütyük
írta: hajas2020.03.30.

Banggood tavaszi akciók

Akciókat hoz a nyuszi!

A Banggood igyekszik feldobni a tavaszt, nem is akárhogy! Tavaszi leárazással, kuponokkal indítják az áprilist, rengeteg termékhez juthattok hozzá olcsón. Összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat, időpontokat.

Cafago ajánlatok a hétre
CafagoEnchenHaylou LS01robotporszívó
írta: hajas2020.03.30.

Cafago ajánlatok a hétre

Ezek a legjobb deal-ek

Ismét elhoztuk nektek a Cafago ajánlatait. A felsorolásban több mindent találtok: lesz itt okosóra, robotporszívó, hajnyíró gép és UV fényes sterilizáló. Elég vegyes a kínálat, nem? A cikkben szereplő árak mindegyike tartalmazza a szállítási költségeket.

Ezek a Geekbuying mai ajánlatai
Dreame V9GeekbuyingXiaomi Mi TV 4S
írta: hajas2020.03.27.

Ezek a Geekbuying mai ajánlatai

Kell új TV?

Ismét összegyűjtöttem nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. Ezúttal két terméket hoztam nektek, egy porszívót, és egy okostévét. Mindkét termék Európából érkezik, pár napon belül, ráadásul vámköltségek nélkül. A termékek ára már tartalmazza a szállítási költségeket.

Aliexpress szülinap!
Aliexpressszülinap
írta: hajas2020.03.27.

Aliexpress szülinap!

Boldog születésnapot!

Elérkezett a várva várt pillanat: indul az Aliexpress születésnapi akciója! Rengeteg termék, kütyü vár rátok kedvező áron. Akik a warm-up-ban szorgosan gyűjtötték a kuponokat, most végre felhasználhatják.

Arcmaszk koronavírus ellen
#maradjotthonkoronavírusmaszksebészi maszkszájmaszk
írta: Don Kartács2020.03.26.

Arcmaszk koronavírus ellen

Melyik milyen, hogyan kell értelmezni a jelöléseket?

Többen is írtatok, hogy szeretnétek sebészi szájmaszkot, illetve álarcot beszerezni a koronavírus járvány elleni védekezés miatt. Számtalan kérdés felmerült a jelölésekkel kapcsolatban, hogy honnan, mit és hogyan érdemes megrendelni. Ezért megpróbálunk nektek segíteni a különböző rövidítések kibogozásával, illetve a termékek összegyűjtésével.

Üssük el az időt egy kis gaminggel
#maradjotthong2agamingjáték
írta: Atika2020.03.26.

Üssük el az időt egy kis gaminggel

Ötletek a vírus idejére

Lassan három hete a „Maradj otthon!” szlogent mantrázza mindenki, ezért kénytelenek vagyunk a jó idő ellenére benti elfoglaltságot keresni. Mivel én magam kimondottan szeretek számítógépes játékokkal játszani, adta magát a dolog, hogy megmutassam milyen címeket érdemes most elővenni.

Állati jó cuccok!
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.03.26.

Állati jó cuccok!

Állati cuccok az Aliexpressről

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Természetesen rengeteg háziállatos termékekhez is hozzájuthattok, ezekből csináltam nektek egy válogatást. A termékeket a nevükre kattintva érhetitek el.

Otthoni csomag a Geekbuyingtól
fitneszGeekbuyingJimmy JV53Yunmai
írta: hajas2020.03.25.

Otthoni csomag a Geekbuyingtól

Ne unatkozzatok otthon!

Bezártak a szórakozóhelyek, mozik, konditermek, kávézók, sokan otthon töltik az egész napot. Egy idő után unalmassá válhat az otthonlét, így érdemes lehetőséget keresni, és valami hasznossal elütni az időt. A Geekbuyingtól hoztunk nektek pár cuccot, hogy legyen mivel otthon elütni az időt. Olyan termékeket hoztunk, ami vagy Európából érkeznek, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek.

Kényelmetlen a home office?
#maradjotthonBanggoodEU raktárGeekbuyinghome officekoronavírus
írta: molcsa2020.03.24.

Kényelmetlen a home office?

Ezekkel a cuccokkal kellemesebbé teheted

A kialakult vírushelyzet miatt számos cég home office-t rendelt el (teljesen jogosan), így bizonyára sokan otthonról dolgoztok mostanában. Azonban nem mindenkinek a lakása van felkészítve a kényelmes otthoni munkavégzésre, márpedig valószínűleg egy darabig marad még ez az állapot, így érdemes lehet beszerezni pár cuccot, ami kényelmesebbé és könnyebbé teszi a távmunkát. Feketeöves home office-ozókként ezért most ajánlunk nektek pár hasznos terméket, természetesen mindet EU raktárból, hiszen most nem érünk rá megvárni, mire Kínából jó esetben is sok hét alatt ideér. A gyors szállítás mellett a garantált áfamentesség is előnye az Unión belüli rendelésnek.

hirdetés