hirdetés

LiDAR-os robotot ennyiért még soha nem láttunk

Soha nem látott áron vihető a Midea M6

hír
LiDAR-os robotot ennyiért még soha nem láttunk 1

Forrás: Aliexpress, Midea Robot Vacuum Cleaner Store

Atika
írta: Atika
2024-06-17

A Midea M6 rendszeres szereplő az Aliexpresses vásárok alkalmával itt nálunk, ami nem csoda, hiszen egy nagyon népszerű és kiváló ár/érték arányú robotporszívó, ami most olyan árszintre zuhant, amennyiért még soha nem láttunk LiDAR-ral szerelt gépet. Ez nem vicc, a minden alapfunkcióra képes Midea M6 most a RENDELJ8  kuponkóddal és némi coint felhasználva, lengyel raktárból rendelhető meg, mindössze 22 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ami egy eszméletlen, soha nem látott ajánlat.

Számos intelligens szenzorral felszerelték, amelyek lehetővé teszik, hogy szabadon, de biztonságosan mozogjon a helyiségekben. Így nincs veszélye annak, hogy teljes sebességgel veszi le fejjel a bútorokat vagy leesik a lépcsőn. Emellett legyőzi akár a 2 cm magas akadályokat is, és könnyedén átmegy alacsonyabb küszöbökön és szőnyegeken.

Az MSmartHome applikációval beállíthatjátok a vízmennyiséget és a szívóerőt, ütemezhetitek a takarítást, vagy akár kiválaszthatjátok, hogy melyik területet tisztítsa a robot, ha pedig szeretnétek, hogy a készülék ne menjen be bizonyos helyiségekbe, például a gyerekszobába, akkor könnyedén létrehozhattok virtuális falakat vagy no-go zónákat az alkalmazáson keresztül. Az M6 kompatibilis a Google Assistanttel és az Amazon Alexával is, így egyszerűen hangutasításokkal is vezérelhető.

A Midea M6 ma már egy teljesen alapmodellnek tekinthető, de ettől függetlenül ugyanúgy ellátja a feladatát, mint a 100 000 forint felett kapható társai. Az ára még így is megdöbbentő, ugyanis a RENDELJ8  kuponnal és 330 coinnal csak 22 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Az ember nem is várná, de mindennek tetejében még lengyel raktárból is küldik a csomagot, tehát pár napon belül megérkezik, és az áfával sem kell szórakozni.

hirdetés