hirdetés

Hosszú túra SUP, ami már nem a kezdőket célozza

A SUP fesztivál egyik legnagyobb tagja

hír
Hosszú túra SUP, ami már nem a kezdőket célozza 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-17

A kínaiak nem annyira szeretnek hosszú SUP-okat csinálni, mert ezekre kicsi a kereslet. Minél hosszabb egy deszka, annál nehezebb kanyarodni vele, viszont annál gyorsabb is tud lenni, valamint nagyobb tömeget bír el. Az alábbi Funwater SUP már nem kezdő darab, 11,5′ hosszú, ezért nem is a legolcsóbb, de még így is rettentően jó áron vihető a SUP fesztiválunkon.

Nem utolsó szempont, bár elég szubjektív, hogy szerintem nagyon jól néz ki. A fekete-sárga-szürke színkombináció elég vad, ugyanakkor más színben nem is kapható. A szetthez természetesen hozzátartozik az összes kötelező kellék, mint az uszonyok, az állítható evező, biztonsági kötél, táska, pumpa és vízálló telefontok. Érdemes hozzá beszerezni egy elektromos pumpát is, amit szintén nagyon jó áron lehet berendelni a SUP fesztiválon.

Ez a haladó deszka szerintem nagyon jó áron megy, ennyiért jellemzően csak kisebb deszkákat szoktak adni. Banggoodról rendelhető, a RendKinai697  egyedi kuponkódunkkal már mindössze 74 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és EU raktárból küldik, postaköltségtől mentesen.

Aki még csak ismerkedik a SUP-ok világával, számára ajánlom a hosszú magyarázó cikkünket, amiből sokat lehet tanulni, a SUP fesztivál termékeit pedig mindenképp érdemes megnézni, mert nagyon sok az akciós deszka.

hirdetés