hirdetés

Hírek

Curve szuperkártya és 5 GBP ingyen
CurvefintechRevolut

Curve szuperkártya és 5 GBP ingyen

Forradalmi fintech cégek Vol 3.

írta: Don Kartács2019.07.01.

Fintech sorozatunk következő állomása a Curve céghez vezet, akik egy aggregátor kártyát dobtak a piacra. A szolgáltatásaik nagyon hasonlóak a Revoluthoz, itt is szinte minden ingyen van, viszont van néhány speciális szolgáltatásuk – pl. 14 napig megváltoztathatjuk, melyik kártyát terheljük meg, Curve Cashback kártya stb.–, ami miatt érdemes velük is foglalkozni. A legjobbat még nem is mondtam: ez is ingyenesen igényelhető, ráadásul a D4WGX4ZE kóddal most 5 GBP-t kaptok ingyen a próbálgatáshoz.

Meghátrált az USA Kormánya
AndroidbotrányHuaweiokostelefontiltás

Meghátrált az USA Kormánya

Feloldották a Huawei elleni tiltást

írta: Atika2019.07.01.

Donald Trump bejelentette, ahogyan az várható volt, hogy megszüntetik a Huawei elleni tiltó intézkedést és engedélyezik az amerikai vállalatokkal való kereskedést, így nem csak a kínai óriás, de a nekik nagy tételben hardvert és szoftvert beszállító cégek is fellélegezhetnek egy kicsit.

Így spóroljunk pénzt a Revolut segítségével
Curvefintechingyenes bankszámlaRevolutspórolás

Így spóroljunk pénzt a Revolut segítségével

Forradalmi fintech cégek Vol. 2

írta: Don Kartács2019.06.28.

A sorozat előző részében kifejtettem miért érdemes a Revolut szolgáltatásait igénybe vennie mindenkinek. Vannak azonban finomságok, amelyekre nem tértem ki, például hogy lehet 220.000 Ft-ot ingyen felvenni, hogyan fizessük ki az utca közepén a haverunktól vásárolt cuccokat egy gombnyomással vagy éppen hogyan kapjunk vissza pénzt a vásárlásaink után.

Így spóroljunk pénzt a Revolut segítségével
bankkártyás fizetésdevizaváltásfintechingyenes készpénz felvétRevolut

Így spóroljunk pénzt a Revolut segítségével

Forradalmi fintech cégek Vol. 1

írta: Don Kartács2019.06.25.

A mai Revolut cikket tulajdonképpen közkívánatra írtam, egyrészt ti is kértétek, másrészt meg engem is érdekelt, hogy hogyan lehet spórolni a vásárlásainkon. Többek között a fenti, jellemzően ingyenes szolgáltatással, amelyet napi szinten használok. Valójában eddig a bankom számtalan formában levett – átutalás, pénzváltás, devizakonverzió, havidíj, plusz még mindenféle rejtett költség -, de amióta a Revoluttal fizetek, ezeket sikerült lenulláznom, mondom is, hogy hogyan.

DHL Express
áfaDHLgyors szállításvámvámkezelés

DHL Express

Vámkezelés plusz költség nélkül

írta: Don Kartács2019.06.18.

Bizonyára sokan tapasztaltátok már, hogy a DHL szolgáltatásai kifejezetten gyorsak és magas színvonalat képviselnek, de cserébe igencsak magas költségekkel dolgoznak. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy az általános közterhek – ÁFA, vám – megfizetésén túl további 6.000 forintba fáj, ha őket választjuk. Kivéve persze akkor, ha cégként közvetlenül a NAV-nak fizetjük ki a költségeket, ekkor megúszhatjuk a fenti extra tételt.

Aliexpress EU raktárak
Aliexpress

Aliexpress EU raktárak

Hogyan keressük meg őket

írta: Don Kartács2019.05.29.

Bár nemrég azt írtam, hogy az Aliexpress közvetlenül nem ad lehetőséget arra, hogy az EU raktárakkal rendelkező eladókat külön kilistázzuk, egy olvasónk Zoltán felhívta a figyelmünket egy módszerre, amivel mégiscsak lekérhetőek azok a termékek, amelyek európai raktárakból érhetőek el, mutatjuk is, hogyan.

Aliexpress magyarázó
Aliexpress

Aliexpress magyarázó

Mit vegyünk a piactérről, és hogyan?

írta: Don Kartács2019.04.29.

Belevágunk az Aliexpress cikkekbe, hiszen nagyon sokan kértétek, hogy erről is legyen szó. Végignéztük az oldal előnyeit és a hátrányait, és igyekeztünk mindenre megoldást találni. Nincsen Paypal? Nem baj, van alternatíva. Nem kereshetőek az EU raktárak? Adunk erre is megoldást, sőt, olyan boltokat is hoztunk nektek, ahonnan vám- és áfamentesen rendelhettek termékeket.

hirdetés