hirdetés

Hírek

Ismét ingyen pénzt oszt a Revolut
bónuszfintechRevolut

Ismét ingyen pénzt oszt a Revolut

Mutatjuk, miért jó, ha van Revolut számlád!

írta: molcsa2019.10.24.

A Revolut mostanra az egyik legnagyobb fintech céggé nőtte ki magát, és továbbra is nagyban terjeszkedik, amit nagyon jól mutat az is, hogy szinte folyamatosan futó, csábító akciókkal igyekeznek bevonni az új felhasználókat. És miért is ne regisztrálnának az emberek, hiszen amellett, hogy minden szolgáltatásuk ingyenes - amivel jól odavágnak a klasszikus bankoknak -, egyre több új funkciót kínálnak, és még ingyen pénzt is rendszeresen osztogatnak. Lássuk, miért jó, ha van Revolut számlád!

Idén időben érkeznek majd a csomagok?
Magyar PostaPick Pack Pont

Idén időben érkeznek majd a csomagok?

Van remény a javulásra

írta: Don Kartács2019.10.22.

Minden évben igazi agyhalállá változik a karácsony előtti rendelési időszak, a Magyar Posta általában nincs a helyzet magaslatán, ami mostanában sajnos egyre nagyobb para. Szerencsére úgy tűnik, hogy az élelmesebb szállítók találtak megoldást a problémára, és egyszerűen leteszik a lakhelyetek közelében fellelhető Pick Pack Pontra.

Összebútorozik a Xiaomi és a Google?
GoogleWear OSXiaomi

Összebútorozik a Xiaomi és a Google?

Wear OS a Xiaomi óráin?

írta: Don Kartács2019.10.03.

Ez a hír a pletyka kategóriába esik, úgyhogy lehet a hitelességén csámcsogni. A fenti ügy abból pattant ki, hogy kijött a Wear OS legújabb verziója, és az ilyen a forráskódokat az unatkozó informatikusok szokták túrni, különböző jelek után kutatva. Úgy néz ki, hogy a Google által tulajdonolt Wear OS szoftverkörnyezetet a jövőben felkészítik arra, hogy a kínai Apple termékeivel is együtt tudjon működni. Egy jó kis "Xiaomi Amazfit Wear OS Edition" hogy hangzik? Szerintem nem rosszul.

A magyar Kínából rendelő tájékozatlan
áfakérdőívRendeljKínaittudnivalók

A magyar Kínából rendelő tájékozatlan

Többek között ez is kiderült kérdőívünkből

írta: molcsa2019.09.19.

Nagyon sokan kitöltöttétek a legutolsó olvasói kérdőívünket, amit ezúton is köszönünk. Hasznos visszajelzést kaptunk tőletek a munkánkról és a Kínából rendeléshez való hozzáállásotokról, amit fel tudunk használni későbbi fejlődésünkhöz. A kérdőív eredményeit veletek is megosztjuk ebben a cikkben, mert nagyon tanulságos dolgok derültek ki.

Elindult az E-vámügyintézés
áfae-vámügyintézésMagyar Postavámvámkezelés

Elindult az E-vámügyintézés

A Magyar Postánál végre gyorsabban elintézhetjük a vámeljárást

írta: Atika2019.09.16.

A Kínából rendelők egyik legnagyobb félelme az, hogy a csomagjuk fennakad a vámon, akár kell utána áfát fizetni, akár nem. Ez főleg abból fakad, hogy az ügyintézés rendkívül lassú és körülményes volt abban az esetben, ha a Magyar Posta kezében volt a vámügyintézés. Ennek most úgy tűnik végeszakadt, ugyanis a hétvége folyamán elindult az E-vámügyintézés szolgáltatás, amivel sokkal gyorsabban és egyszerűbben túleshetünk a kellemetlen procedúrán.

Ismét 3000 forintos bónusszal csábít a Revolut
bónuszCurvefintechneobankRevolut

Ismét 3000 forintos bónusszal csábít a Revolut

írta: Atika2019.09.12.

A múltkori Revolutos akció ismét elérhetővé vált, így akik szomorkodtak, amiért lemaradtak az ingyenes bankkártyaigénylésről és a 3000 forintos bónuszról, azok most használatba vehetik az egyik leghíresebb fintech cég ingyenes szolgáltatását.

8 cég közül ki a legolcsóbb?
CurvefintechTransferwise

8 cég közül ki a legolcsóbb?

Finteches pénzküldés

írta: Don Kartács2019.09.02.

Írtam már a témáról nemrég, amikor a legismertebb cégek - a TransferWise, a Revolut és a Curve – pénzküldési szolgáltatásait hasonlítottam össze, költség oldalról. Azóta viszont újabb szolgáltatókat találtam, akik mind azt ígérik, hogy ők a legolcsóbbak, a leggyorsabbak, és még a csillagokat is lehozzák nekünk az égről. Ha azt nem is, de minimum egy rakat pénzt kell, hogy spóroljunk a hagyományos banki átváltáshoz képest. Nézzük, melyik induló nyerte meg a versenyfutást a pénzünkért.

A kínaiak már saját GPU-t is fejlesztenek
amdGPUJingjia microkínainvidia

A kínaiak már saját GPU-t is fejlesztenek

írta: Atika2019.08.26.

A kínaiak rengeteg mindenben jók, de a félvezetőgyártásban eddig nem igazán jeleskedtek, most viszont úgy tűnik kezdenek felzárkózni. A Jingjia Micro két teljesen új GPU-t fejleszt, amik később felvehetik a harcot az Nvidia és AMD saját chipjeivel.

Transferwise, Revolut és Curve egymás ellen
CurvefintechRevolutTransfergoTransferwise

Transferwise, Revolut és Curve egymás ellen

Forradalmi fintech cégek Vol 5.

írta: Don Kartács2019.07.14.

Mivel a fintech piac egyik matuzsáleme a Transferwise, logikusnak tűnt a két újabb versenyzővel, a Revoluttal és a Curve-vel összemérni szolgáltatásaikat. Mit tudnak, milyen költségekkel járnak, és mikor melyikkel spórolhatunk több pénzt.

Hogyan vegyünk fel Curve segítségével 700.000-et, ingyen
CurvefintechRevolutspórolás

Hogyan vegyünk fel Curve segítségével 700.000-et, ingyen

Forradalmi fintech végek Vol 4.

írta: Don Kartács2019.07.04.

Jöjjön a Curve cikk második fele, amiben elárulom, hogyan lehet felvenni ATM-ből 700.000 Ft-ot ingyen, de arra is kitérek, hogy mire kell odafigyelnetek, ha a gyűjtőkártyát használjátok, illetve néhány buktatóra is felhívom a figyelmeteket, és ismét lesz egy kis Revolutozás.

hirdetés