hirdetés

Hírek

Így spóroljunk pénzt a Revolut segítségével
bankkártyás fizetésdevizaváltásfintechingyenes készpénz felvétRevolut
írta: Don Kartács2019.06.25.

Így spóroljunk pénzt a Revolut segítségével

Forradalmi fintech cégek Vol. 1

A mai Revolut cikket tulajdonképpen közkívánatra írtam, egyrészt ti is kértétek, másrészt meg engem is érdekelt, hogy hogyan lehet spórolni a vásárlásainkon. Többek között a fenti, jellemzően ingyenes szolgáltatással, amelyet napi szinten használok. Valójában eddig a bankom számtalan formában levett – átutalás, pénzváltás, devizakonverzió, havidíj, plusz még mindenféle rejtett költség -, de amióta a Revoluttal fizetek, ezeket sikerült lenulláznom, mondom is, hogy hogyan.

DHL Express
áfaDHLgyors szállításvámvámkezelés
írta: Don Kartács2019.06.18.

DHL Express

Vámkezelés plusz költség nélkül

Bizonyára sokan tapasztaltátok már, hogy a DHL szolgáltatásai kifejezetten gyorsak és magas színvonalat képviselnek, de cserébe igencsak magas költségekkel dolgoznak. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy az általános közterhek – ÁFA, vám – megfizetésén túl további 6.000 forintba fáj, ha őket választjuk. Kivéve persze akkor, ha cégként közvetlenül a NAV-nak fizetjük ki a költségeket, ekkor megúszhatjuk a fenti extra tételt.

Aliexpress EU raktárak
Aliexpress
írta: Don Kartács2019.05.29.

Aliexpress EU raktárak

Hogyan keressük meg őket

Bár nemrég azt írtam, hogy az Aliexpress közvetlenül nem ad lehetőséget arra, hogy az EU raktárakkal rendelkező eladókat külön kilistázzuk, egy olvasónk Zoltán felhívta a figyelmünket egy módszerre, amivel mégiscsak lekérhetőek azok a termékek, amelyek európai raktárakból érhetőek el, mutatjuk is, hogyan.

Aliexpress magyarázó
Aliexpress
írta: Don Kartács2019.04.29.

Aliexpress magyarázó

Mit vegyünk a piactérről, és hogyan?

Belevágunk az Aliexpress cikkekbe, hiszen nagyon sokan kértétek, hogy erről is legyen szó. Végignéztük az oldal előnyeit és a hátrányait, és igyekeztünk mindenre megoldást találni. Nincsen Paypal? Nem baj, van alternatíva. Nem kereshetőek az EU raktárak? Adunk erre is megoldást, sőt, olyan boltokat is hoztunk nektek, ahonnan vám- és áfamentesen rendelhettek termékeket.

hirdetés