hirdetés

Betelt a pohár, tiltólistára került a Gearbest

Túl sok a megoldatlan probléma

hír
Betelt a pohár, tiltólistára került a Gearbest 1
írta: molcsa
2020-10-21

Aki régóta követ minket, tudja, hogy mindig igyekszünk megbízható forrásokat ajánlani a rendeléshez, és segítünk a problémák rendezésében is, ha tudunk. Épp ezért ha egy webshopra sok panasz érkezik, és mi is úgy látjuk, hogy nem oké a hozzáállásuk, akkor szépen átkerülnek a kevésbé vagy nem ajánlott boltok listájára, ahogy ez a DHGate-tel is történt nemrégiben. Ezzel jelezzük felétek, hogy csak saját felelősségre és alapos megfontolás után vásároljatok az adott boltokból. A hónapok óta romló tendencia miatt a Gearbestnél már egy ideje rezeg a léc, és mostanra elfogyott a mi és – a visszajelzéseitek alapján – a ti türelmetek is, így ők is tiltólistára kerültek.

Közben a saját raktárkészletük egyre csak apadt, az árak pedig emelkedtek. Így megy ez hónapok óta, mostanra pedig eljutottunk odáig, hogy alig van saját készletük, a hozzáállásuk továbbra is egyre romlik, és folyton csak hitegetnek a problémák megoldását illetően. Lassan hazárdjáték a tőlük való rendelés, ezért úgy döntöttünk, hogy az olvasóink érdekében nem ajánlott bolttá fokozzuk le a Gearbestet.

Mostantól nem fogtok találkozni velük a cikkeinkben és a kupongyűjteményből is eltávolítjuk őket. Mivel a jövőben nem tudunk segíteni nektek a panaszaitok rendezésében sem, így mindenki csak saját felelősségére, alapos megfontolás után vásároljon tőlük!

 

hirdetés