hirdetés

Kedvenc helyed így mindig veled lehet

Készítsd el saját dizájn térképedet a MapManufactory-n!

hír
Kedvenc helyed így mindig veled lehet 1
molcsa
írta: molcsa
2020-07-07

Múltkor egy baráti sörözésen előkerült egy webshop témája, amit ismerőseink hoztak létre nemrég, és nekünk annyira megtetszett a szolgáltatásuk, hogy úgy gondoltuk, veletek is megosztjuk. Az idei, koronavírus által beárnyékolt nyáron valószínűleg sokatok kényszerült lemondani előre lefoglalt utazásait. Én is így jártam, és csak reménykedek benne, hogy jövőre bepótolhatom az utat. Nem mondom, hogy a kihagyott nyaralásért teljes mértékben kárpótol a MapManufactory egyedi falikép készítő szolgáltatása, de egy kicsit közelebb hozhatom vele az úticélt, amíg nem sikerül ténylegesen eljutnom oda. Utána pedig remek emlékké fog válni a falon lógó térkép.

A fenti képeket az alábbi linkeken érhetitek el testreszabható formában – ezek automatikusan aktiválják a kuponkódot is az ingyenes szállításhoz:

Próbálgassátok bátran az  egyedi térképkészítőt, ha egy személyes emlékkel dobnátok fel az otthonotokat, vagy böngészhettek az előre elkészített térképek között is. A képek minőségéről és a szállításról is találhattok részletes információkat, és ne felejtsétek el használni az RK2020 kuponkódot, ha nem akartok fizetni a futárért!

Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy hogyan néznek ki a képek a valóságban, akkor segítenek ezek a korábbi vásárlóktól érkezett fotók:

hirdetés