hirdetés

Apák napi vásár a Welocknál

Számos okos zár most olcsóbban kapható

hír
Apák napi vásár a Welocknál 1

Forrás: Welock

Bagi
írta: Bagi
2024-06-12

A Welock neve az okos zárakról lehet nektek ismerős, az aktuális ajánlatunk sem cáfol erre rá. Apák napja alkalmából most számos terméküket olcsóbban vásárolhatjátok meg, érdemes körülnézni a hivatalos webáruházban, hiszen akár 57 eurót is spórolhattok. Európai raktárból szállítanak, az árukra két év garanciát vállalnak.

A Touch41 zárhoz az FD57  kupont tudjátok használni, így 52 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, európai kiszállítással és 2 év garanciával.

Welock SECBN51 ujjlenyomat-olvasós zár

A SECBN51 egy kombinált ujjlenyomat-olvasós zár, melyen egy pici OLED kijelző is helyet kapott. Nagyon sokféle módon nyithatók vele az ajtók, ujjlenyomattal – ebből akár 100-at is fel tud venni –, RFID kártyával – 20 darabot kezel, és 3 található a csomagban –, vagy appon keresztül, ha vásároltok mellé egy WiFi-s gateway-t. Az európai szabványoknak megfelel, így szinte bármilyen ajtóba beszerelhető, de a hossza állítható, így 30-70 mm vastagságú nyílászárókba is beépíthetitek.

Ezen a modellen is találtok OLED kijelzőt, amit a tetejébe építettek, és képes mutatni az eszköz állapotát, például hogy a 3 darab AAA elem mikor szándékozik lemerülni. A gyártó az áramforrással 1 évnyi üzemidőt ígér, de természetesen értesíti a felhasználókat az app, ha 20 százalék alá esne a feszültség. 10 millió nyitásra tervezték, a folyadékoknak IP54-es szabvány szerint áll ellen.

A SECBN51 elnevezésű zárhoz az FD57  kupont tudjátok használni, így 52 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, európai kiszállítással és 2 év garanciával.

Welock PCB41, számzárral

A termék szinte bármelyik európai ajtóba beszerelhető átalakítás nélkül, aminek a vastagsága 50 és 100 milliméter között van, a szerelés nagyjából 10 percet vesz igénybe. Nyitásra többféle lehetőségetek kínálkozik, a zárat az előre beállított számkóddal, RFID kártyával, vagy mobiltelefonos alkalmazással is fel tudjátok oldani.

Legfeljebb 10 jelszócsoportot tárol (ebből 3 rendszergazda funkcióval), és 20 kártya párosítható hozzá. Mint admin, kreálhattok egyszer használatos jelszót is a vendégeitek részére. A zár 3 darab AAA elemmel működik, a cég által megadott adatok alapján napi 10 nyitással számolva 1 évig üzemel egy garnitúrával, ha pedig a töltöttség 20 százalék alá esik, arról értesítést küld az eszköz. Az ujjlenyomat-olvasós tesójához hasonlóan ez is IP65 vízállóságú.

A PCB41 számkódos zárat az FD40  kóddal már 43 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek európai kiszállítással, 2 év garanciával.

hirdetés