hirdetés

A Cafago termékeivel indulhattok szabira

Etetőhajó és utazó hátizsák a mai ajánlatban

hír
A Cafago termékeivel indulhattok szabira 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-06-12

Újabb hét indult és ismét egy újabb ajánlat érkezett a Cafagótól. A mai akciós felhozatalban egy távirányítós etetőhajót és egy praktikus utazó hátizsákot találtok, amit számos zsebbel és rekesszel láttak el. Akár a repülőgép kabinjába is magatokkal vihetitek a 40 literes táskát, ideális pár napos kirándulásokhoz. Kínából érkezik 40 munkanapon belül, a hajót német raktárból küldik.

A Cafago termékeivel indulhattok szabira 8

Forrás: Cafago

Utazó hátizsák

Ezt a praktikus hátizsákot úgy tervezték, hogy szabályosan felvihessétek a repülőgépek utasterébe, hiszen megfelel a légitársaságok méretkövetelményeinek. A 40 literes tatyóban elfér minden, amire szükségetek lehet egy 3-5 napos utazáshoz. A fő rekeszen kívül számos zsebbel ellátták, van lopásgátló tárolója is. Kényelmes fogantyúval, légáteresztő párnázással és levehető poggyászpánttal rendelkezik és vízálló anyagból készült.

A Cafago leértékelve kínálja, kupont sem kell használnotok a vásárláshoz. Most 14 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá kínai raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés