hirdetés

Hírek

Árzuhanás a Geekbuyingnál
GeekbuyingRedmi AirDots
írta: hajas2020.02.20.

Árzuhanás a Geekbuyingnál

Nagymárkák, leértékelve

Újabb akciókkal kecsegtet a Geekbuying. Ezúttal a legjobban menő márkák termékeit értékelték le. Olcsón vehettek Xiaomi, Tronsmart cuccokat, és még sok mást.  A teljes kínálatot itt tudjátok megnézni. Összeszedtem a legjobb akciókat, nézzétek meg. Csak olyan termékeket válogattam, amik vagy EU raktárból érkeznek, vagy pedig áfamentes szállítással érhetőek el.

Tavaszváró ajánlatok a Xiaomishopnál
mi robot vacuum-mopXiaomishop
írta: hajas2020.02.20.

Tavaszváró ajánlatok a Xiaomishopnál

Két hét múlva már a naptár szerint is tavasz lesz, biztos mindannyian várjátok már. A Xiaomishop nagyszerű akciókkal készül a tavaszra, érdemes megnézni az oldalukat, hiszen rengeteg új termék is bekerült a kínálatukba.

A Xiaomi telefonokon túl…
AliexpresskütyüXiaomiXiaomishop
írta: hajas2020.02.18.

A Xiaomi telefonokon túl…

Nem csak mobilt gyártanak

Ha meghalljuk azt a szót, hogy Xiaomi, akkor egyből egy telefon vagy robotporszívó jut az eszünkbe. Pedig a kínai gyártó rengeteg mindent gyárt, sőt alig van olyan termékkategória, amiben nem találnánk tőlük alternatívát. Összeszedtem nektek pár, talán kevésbé ismert, viszont annál jobb cuccot a Xiaomitól, biztos lesznek meglepetések!

Elnökök napja a Geekbuyingnál
GeekbuyingRoborock S5 MaxTronsmart T6 PlusXiaomi 70mai
írta: hajas2020.02.17.

Elnökök napja a Geekbuyingnál

Elnöki árak

Washington születésnapját, vagy ahogy sokan hívják, az elnökök napját az Egyesült Államokban minden év február harmadik hétfőjén ünneplik. Ilyenkor bezárnak az üzletek, bankok, kormányzati intézmények, és ünnepelnek az amerikaiak. A Geekbuying is készült az amerikai ünnepre, remek akciókat hozott nektek, én pedig kiválogattam a legjobb ajánlatokat.

Tavasszal is 3000 forintért vehettek Windows 10-et
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.02.17.

Tavasszal is 3000 forintért vehettek Windows 10-et

A Keysworlds.com-on a tavasz közeledtével elindul az újabb promóciójuk, amelynek keretében ismét nagyon alacsony áron juthattok hozzá a Microsoft szoftvereihez. Windows 10, Office 2016, Office 2019 és Office 365 is vásárolható akciósan.

Így lett a Raspberry Pi-ből média center
média centerPCRaspberry Pi
írta: Atika2020.02.16.

Így lett a Raspberry Pi-ből média center

A nehéz munka meghozta gyümölcsét

Pár napja előbukkant a fiókomból egy Raspberry Pi B, amiből hirtelen felindulásból kitaláltam, hogy építek egy média centert. Az elgondolás egyszerű volt, tudjak lejátszani egy külső meghajtóról videót, elérjem az HBO GO-t, Netflixet, Youtube-ot, Twitch-et és a Spotify-t, illetve tudjon futni egy torrent kliens a háttérben. A terveim sajnos csak addig voltak egyszerűek, amíg a megvalósításhoz nem értem.

Aliexpresses hátizsákok
Aliexpresshátizsáktáska
írta: hajas2020.02.14.

Aliexpresses hátizsákok

Rengeteg táska, olcsón

Egy alkalomhoz illő táska mindig hasznos társ lehet a mindennapokban. Azonban az igények nem mindig egyformák: van, aki minél divatosabbat szeretne, van olyan, aki sportosat, egyesek pedig vízálló táskát szeretnének, amiben nem ázik meg a laptopjuk. Összeszedtem nektek pár olcsó táskát, nézzétek meg őket!

Megérkezett a Mi 10 széria
okostelefonXiaomi Mi 10
írta: hajas2020.02.13.

Megérkezett a Mi 10 széria

Brutális lett

Hosszú várakozás után végre debütált a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro. Bár a bemutatónak keresztbe tett, hogy lemondták az MWC-t, így a kínai gyártó Youtube Live videóban tartott egy sajtótájékoztatót, amit rögtön egy unboxing követett.

Tavaszváró Geekbuying akciók
Geekbuying
írta: hajas2020.02.13.

Tavaszváró Geekbuying akciók

Közeleg a tavasz

Hamarosan beköszönt a várva várt tavasz, a Geekbuying pedig akciókkal várja az évszakot. Rengeteg kedvezményes terméket találhattok az oldalon, emellett vannak egy napos akciók is, így érdemes sűrűn ellátogatni az oldalra, nehogy lemaradjatok az ajánlatokról. Összegyűjtöttem nektek a legjobb ajánlatokat, csekkoljátok!

Megjelent a Redmi 8A Dual
okostelefonRedmi 8A DualXiaomi
írta: hajas2020.02.12.

Megjelent a Redmi 8A Dual

A kicsikre is figyelni kell

Miközben mindenki izgatottan várja az új zászlóshajók, a Mi 10 és Mi 10 Pro debütálását, addig a Xiaomi szép csendben bemutatta új, belépőkategóriás telefonját a Redmi 8A Dual-t, ami a tavaly szeptemberben megjelent Redmi 8A utódja.

hirdetés