hirdetés

Itt az új N-ONE tablet, már Snapdragon processzorral

Komoly versenyző a középkategóriában

hír
Itt az új N-ONE tablet, már Snapdragon processzorral 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-06-13

Az N-ONE budget tabletekkel indította be a brandjét, aztán ahogy telt-múlt az idő és elkezdtek kacsintgatni a középkategória felé. Az egyik új modelljük, az Npad Ultra már Snapdragon SoC-vel lett felvértezve, 12 colos, nagyfelbontású kijelzőt kapott és még Widevine L1 tanúsítvánnyal is rendelkezik, így minden streaming szolgáltató tartalmait élvezhetitek a lehető legjobb minőségben rajta. Habár ez már jóval komolyabb tablet, mint a korábbi modelljeik, azért az árazással most sem szálltak el, a BGREUPNPUT  kuponnal 76 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ha pedig siettek, akkor egy rakás kiegészítőt is kaptok mellé.

Az aksija méretes lett, 9200 mAh a kapacitása, ami a gyártó szerint 10 órányi online videónézésre elegendő, utána pedig a Type-C portján keresztül tölthető fel, maximum 18 watt teljesítménnyel. Kamerából kettő került rá, egy előre és egy hátra, tehát senkit ne tévesszen meg a hátlapon látható két lencse, az egyik csak dísz. Az első képalkotó 5 MP-es, a hátsó pedig 13, de tudjátok már, hogy mit szoktunk mondani ezekre, van, de igazából úgysem használja senki.

Az N-ONE nagyon igyekezett, ugyanis Android 14 fut a tableten, szóval ebből a szempontból sincs ok a panaszra. Az Npad Ultra egy kimondottan decens gép lett, az ára pedig egyáltalán nem szállt el. Most egy ideig még ajándékot is kaptok a rendelésetek mellé, tehát ha megvásároljátok a BGREUPNPUT  kuponnal 76 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, akkor a csomagban találtok majd egy tokot, egy kijelzővédő fóliát, egy egeret, billentyűzetet, headsetet, állványt és egy kis stylust is. 

hirdetés