hirdetés

Az autósoknak is kínál remek dolgokat a Banggood

Többfunkciós zsebbika, magasnyomású mosó és egy kompresszor is olcsóbban vihető

hír
Az autósoknak is kínál remek dolgokat a Banggood 1
Atika
írta: Atika
2024-06-14

A Banggood Hobby Dayen az autósok is találhatnak maguknak érdekességeket, nagyon jó áron megy néhány olyan kütyü, ami ma már szinte nélkülözhetetlennek tűnik. A Popdeer 4 az 1-ben multifunkciós eszköze egyszerre magasnyomású mosó, morzsaporszívó, aksis pumpa és power bank, az általunk is tesztelt Tuerbb akkumulátoros kompresszor főleg a motorosoknak és bringásoknak tehet majd jó szolgálatot, de ott van még a BlitzWolf zsebbikája is, amivel szintén lehet kereket fújni és power bankként is használható, de még egy jó erős lámpát is szereltek rá. Most mindháromra kaptunk kupont, amelyekkel elég nagy kedvezménnyel vihetők.

A harmadik kütyü egy autómosó pisztoly, ami nem éppen mindennapi kiegészítő, de bizonyos helyzetekben aranyat ér. 200-240 liter vizet képes átmozgatni óránként, amit hatféleképpen tud kiengedni a mellékelt locsolófej segítségével. Egy speciális csövet adnak hozzá, amiből akár egy vödörből is felszívhatja a vizet. Szivargyújtóról vagy power bankről egyaránt tölthetitek, az utóbbi a szett negyedik része. Kapacitása 15 000 mAh, vezeték nélkül 15 wattal képes tölteni, vezetékkel pedig maximum 18 wattal. Ha még több részletre vagytok kíváncsiak, akkor érdemes elolvasnotok részletes tesztünket.

A teljes szett most már jóval olcsóbban kapható, mint a megjelenéskor, ami sokat javított a megítélésén. A BGde0358  kuponnal 33 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ráadásul cseh raktárból küldik, így egész gyorsan meg is kapjátok.

Tuerbb T-AP77 aksis kompresszor

A Tuerbb akkumulátoros kompresszora a méretei miatt leginkább kerékpárosoknak vagy motorosoknak fog jó szolgálatot tenni, ahol fontos, hogy ne legyen túl nagy az eszköz. Számtalan hasonló kütyüvel találkozhattatok már, a T-AP77-et azonban már teszteltük is és bár nem maradéktalanul, de meggyőzött minket, azóta pedig csak még olcsóbb lett.

A kis pumpa maximum 10,3 bar nyomást tud létrehozni, az akkumulátora pedig elbír 2-3 autógumi felfújásával is. A célnyomást előre be tudjátok állítani rajta, ha ezt eléri a pumpa, akkor le is áll, tehát nem is kell mellette állni a folyamat során. A kijelzőjén nyomon követhető a folyamat, látható rajta az akkumulátor töltöttsége is, ha pedig szükség lenne rá, akkor egy kis LED világítás is rendelkezésetekre áll. Az aksi a Type-C portról tölthető, emellett pedig egy Type-A USB is található rajta, amivel például telefont tölthettek, ha nincs más mód.

Kétféle verzióban rendelhető meg a termék, az egyik a sima vezeték nélküli modell, ami a BGf2a14f  kuponnal 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a másik pedig a szivargyújtóról is használható verzió, ez az előbb említett kóddal 8600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg.

BlitzWolf BW-JA szériás multifunkciós eszközök

A BlitzWolf BW-JA1, JA2 és JA3 olyan, mintha egy Bluetooth hangszóró lenne, pedig nem az. A két fő funkciója, hogy tud autót bikázni, illetve kompresszor is került bele, tehát fújhattok vele kereket. Továbbá a hatalmas kapacitását nemcsak az indításra lehet használni, hanem power bankként is funkcionál.

-20 és +60 Celsius-fok között tud üzemelni és elég nagy az indítóárama. Háromféle verzió elérhető, a BW-JA1 1500 ampert tud leadni és 12 000 mAh a kapacitása, a BW-JA2 2000 amperes és 16 000 mAh kapacitással rendelkezik, míg a legerősebb modell már 2500 A indítóárammal dolgozik és 20 000 mAh-s aksija van. A leírás alapján még a 8 literes dízelmotorokat is beindítja, tehát lakossági felhasználásra bőven elegendő.

A kompresszor része maximum 150 psi-re – nagyjából 10,3 bar – képes, a légszállítása pedig 45 liter/perc. Egy átlagos kereket 3 perc alatt felfúj, de ha csak kicsit kell rápumpálni, akkor az egy percen belül meg is van. Az értéket előre kell beállítani és automatán lekapcsol, amikor eléri azt. A beállításban egy LCD kijelző segít. Apróságnak tűnhet, de nagyon jó, hogy került rá egy 120 lumenes zseblámpa is, az oldalára pedig egy COB LED, ami már 250 és 600 lumennel is képes világítani, de piros figyelmeztető fényt is ki tud bocsátani. A multifunkciós eszközhöz sok kiegészítő jár, adnak hozzá az eszközön kívül bikakábelt, töltőkábelt, négyféle szelep adaptert és egy tömlőt.

A kínai raktárból elérhető minden verzió és a BG07b3f3  kupont is erre a raktárra tudjátok felhasználni. A listaárnál sokkal olcsóbban tudjátok így megvenni az eszközt, már csak az a kérdés, hogy melyik verziót választjátok. A szállítás természetesen ingyenes és extra költségek miatt sem kell aggódnotok, mert már minden benne van az árban.

  • BW-JA1 12 Ah, 1500 A – 17 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • BW-JA2 16 Ah, 2000 A – 20 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • BW-JA3 20 Ah, 2500 A – 21 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés