hirdetés

Ismét a barkácsé a főszerep a Cafago mai ajánlatai közt

Inverteres hegesztő és lézergravírozó a kínálatban

hír
Ismét a barkácsé a főszerep a Cafago mai ajánlatai közt 1

Forrás: Cafago

Atika
írta: Atika
2024-06-14

A házi barkács szerelmeseinek kedvez ma a Cafago, ugyanis egy inverteres hegesztőt és a Swiitol E24 Pro lézergravírozót kínálják a szokásosnál olcsóbban. Ha tehát belekóstolnátok a vasipari feladatokba vagy készítenétek néhány mutatós dísztárgyat, akkor most érdemes figyelni. Mindkét termék német raktárból érkezik, ingyenes szállítással, az ÁFA pedig minden esetben benne van az árban, így extra költségekre sem kell számítanotok.

Swiitol E24 Pro lézergravírozó

A Swiitol E24 Pro gravírozója 24 watt összteljesítményű lézert használ, a vágási pontossága 0,02 mm. A fókusz 0,06×0,06 mm, könnyen vághattok vele 15 mm-es akrillemezt, rozsdamentes acélt, kerámiát és üveget. Akár 36 000 mm/perc sebességű gravírozásra is képes, a maximális munkaterülete pedig 365×305 milliméter, amivel már egész jól lehet dolgozni.

A lézergravírozó kerete alumínium ötvözetből készült és már összeszerelve, használatra készen érkezik. A fényvédő az ultraibolya fény 97 százalékát kiszűri, ezért elméletileg nincs szükség védőszemüvegre sem a használata közben. 32 bites alaplappal szerelték fel, ami gyors adatfeldolgozást tesz lehetővé. Számos biztonsági funkcióval ellátták, találtok rajta vészkapcsolót is. Kompatibilis a LaserGRBL-lel és a LightBurnnel (Windows operációs rendszerek esetén), és több fájlformátumot támogat, beleértve az NC, BMP, JPG, PNG, DXF kiterjesztéseket.

Burnlab applikáció segítségével a telefonotokkal kényelmesen vezérelhetitek. Ha komolyan belemélyednétek a barkácsolásba, számos utólag beszerezhető kiegészítővel tehetitek kényelmesebbé a munkát. Vásárolhattok hozzá külön például görgőt, a henger alakú tárgyak gravírozásához, de méhsejtrácsos munkaasztalt és elszívó berendezést is találhattok Atomstack márkanév alatt.

A Swiitol E24 Próhoz már tudtok kupont is beváltani, az ED0066  kóddal 157 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással, német raktárból juthattok hozzá.

hirdetés