hirdetés

Teljesen felpörgött a Geekmaxi Mega Sale

Keressétek az egyet fizet, kettőt vihet akciót is

hír
Teljesen felpörgött a Geekmaxi Mega Sale 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-06-13

Június 11 és 21 között csúcspontján dübörög a Geekmaxi Mega Sale. Látogassatok el a promóció oldalára, biztosan rábukkantok egy kihagyhatatlan ajánlatra. Ne feledkezzetek meg a speciális kuponokról sem. A cpTDGPek  kuponnal 6 százalák kedvezmény jár power station vásárlás esetén, az STD6EAL6  kuponkóddal 5 százalékkal olcsóbbban vásárolhattok biciklit és rollert, projektor rendelésnél 4 százalékot takaríthattok meg a G6KxrQtV  kóddal, két termék beszerzése esetén pedig 7 százalékot olcsósíthattok az ADivR2bd  kuponkóddal.

Narwal Freo X Ultra robotporszívó

A Narwal Freo X Ultra robotporszívót 8200 Pa szívóerővel vértezték fel, nem jön zavarba se a kemény padlóktól, se a szőnyegektől, eltávolítja a por 99 százalékát szinte bárhonnan. Mindössze 33 dB-es hangerővel működik, így nem zavar titeket pihenés vagy munka közben. Zero-Tangle keféket kapott, nem tekeri fel az álltszőröket sem. AI-t használó DirtSense technológiával szerelték fel, ami érzékeli, hogy mennyire szennyezett a felület, és addig sikálja, amíg teljesen tiszta nem lesz. Ha úgy érzékeli, hogy nem elég hatékony a művelet, automatikusan visszatér a dokkolóra, hogy megtisztítsa magát. A bázis kipucolja a felmosót, meleg levegővel megszárítja és sterilizálja is.

Egy forgó, háromszög alakú tárcsás felmosóval rendelkezik és 12 N lefelé irányuló erővel még a makacs foltokat is eltávolítja. Az Ultra nem hagyja ki a sarkokat az EdgeSwing technológiának köszönhetően, a lakás minden zegzugát alaposan megtisztítja. LiDAR SLAM 4.0 navigációt használ, minden irányban pásztázza a környezetét, 3D-s térképet készít a helyiségről, elkerüli a kisebb tárgyakat és az alacsonyan elhelyezkedő akadályokat, de beállíthattok no-go zónákat is. A robot szőnyegekhez érkezve 12 milliméterrel megemeli a felmosópánát, így azok nem lesznek vizesek. Az 1 literes, HEPA szűrős porzsák akár 7 hétig is elvan csere nélkül, a dokkoló az automatikus szárítással szagmentesíti. Applikációval vezérelhetitek, de akár hangvezérelhetitek is.

Ha használjátok a Geekmaxi BY9EE3L1  kuponját, már 296 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek a Narwal Freo X Ultra robotporszívót. Amennyiben PayPal fizetést választotok, akkor további 5 euró ütheti a markotokat.

Fossibot F2400 power station

A Fossibot 2400 egy nagy kapacitású, 2048 Wh-s hordozható tápegység 2400W névleges teljesítménnyel6 váltakozó áramú csatlakozóaljzattal, 6 USB kimeneti porttal és 4 egyenáramú kimeneti porttal felszerelve a legtöbb eszközhöz használható. Támogatja Type-C porton keresztül a 100 W-os gyorstöltést is, szóval tényleg mindent tud, amire csak szükségetek lehet.

Kapott LCD kijelzőt is a terhelés és a töltés nyomon követéséhez, és a LED lámpája jól jön a kempingezéshez. A tetején elhelyeztek egy tárolót, ami szépen elnyeli a kábeleket. Feltölteni hagyományos 230-as hálózatrólautós töltőről – 12 V-os szivargyújtós – és napelemről is lehet, így szigetüzem esetén is jó társ. Ha napelemmel és hálózatról egyidejűleg töltitek, a töltési teljesítmény akár 1600 W is lehet, és 70 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthető. 90 perc alatt teljesen feltölthető, gyorsabban, mint bármely más napelemes generátor.

A Geekmaxiról most a HFU5v2B4  kuponkóddal 296 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el európai raktárból.

hirdetés