hirdetés

A BLUETTI-nek blog jellegű hírportálja is van

Energiatárolással kapcsolatos infók egy helyen

hír
A BLUETTI-nek blog jellegű hírportálja is van 1

Forrás: BLUETTI

írta: Don Kartács
2023-01-18

A BLUETTI egyfajta energiatárolási „nagykövetként” is működteti honlapját, hiszen mindenféle napaelemmel kapcsolatos, power stationöket taglaló újdonságokat gyűjt össze az oldalán. Tipikus magyarázó cikkek ezek, jellemzően az általuk gyártott eszközökkel kapcsolatos témákban. Hogyan válassz napelemet, lehet-e róla elektromos autót tölteni, mennyi akkumulátort vigyél magaddal egy sátras nyaraláshoz és hasonló érdekességek képezik a repertoárt, ha érdeklődtök az ilyen tartalmak iránt, akkor irány a BLUETTI News.

A cikket itt találjátok, ha pedig a termékek felé kacsingatnátok, akkor egyrészt a hordozható BLUETTI eszközöket érdemes nézegetni, kiemelt tekintettel a tömegükre, mert azért 40 kilós cuccokat mégsem teszünk be a sátorba. A cég power stationjeiről már korábban is írtunk kimerítő részletességgel, nekem a személyes kedvencem az EB70, mert ez még nem irdatlan nehéz, de azért már elég nagy a kapacitása. Sőt, a kisebb testvérét, az EB3A-t teszteltük is, melyről a véleményünket itt olvashatjátok el.

Forrás: BLUETTI

Szóval ha a szabadidőtök engedi, és érdekel titeket az energiatárolás, a kempingezés, a napelemek, és egyébként is pörögtök ezen a rezsipara miatt, akkor nézzetek szét BLUETTI-éknél, hátha találtok valami kedvetekre valót.

hirdetés