hirdetés

A BLUETTI a CES 2023 Innovációs Díj kitüntetettje

Ez már egy igen rangos elismerés

hír
A BLUETTI a CES 2023 Innovációs Díj kitüntetettje 1

Forrás: BLUETTI

írta: Atika
2022-12-20

Las Vegas, NV, BLUETTI 2022 – A BLUETTI ma bejelentette, hogy az AC500 napelemes generátorával elnyerte a CES 2023 Innovation Awards kitüntetését. Az idei CES Innovation Awards programra rekordszámú, több mint 2100 pályázat érkezett. A bejelentésre a világ legbefolyásosabb technológiai eseménye, a CES 2023 előtt került sor, amely január 5-8. között kerül megrendezésre Las Vegasban, NV-ben.

Forrás: BLUETTI

A BLUETTI elkötelezett a megújuló energiához való hozzáférés és annak tárolásának optimalizálása iránt. Az AC500 páratlan MPPT napelemes inverterrel rendelkezik, amely 3000 W maximális napenergia-bemenetet tesz lehetővé. A feltöltés 0-ról 80%-os SOC szintre, megfelelő körülmények között körülbelül 1,5 órát vesz igénybe.

Az AC500 + 2xB300S kombináció esetében a kettős feltöltés váltóáram és napenergia segítségével, akár 8000 W-os bemeneti teljesítményt is elérhet, így a 0-ról 100%-ra töltés 1,8-2,3 órán belül megtörténik. A moduláris kialakítás jelentősen csökkenti az AC500 teljes méretét és súlyát, miközben növeli a rugalmasságot, hogy szükség esetén minden modul egyenként szállítható vagy cserélhető legyen. Emellett sok helyet szabadíthattok fel több akkumulátorcsomag függőleges egymásra helyezésével. Ami még fontosabb, hogy a különböző váltóáramú csatlakozókat kifejezetten úgy tervezték, hogy könnyedén gondoskodjanak a nagy igénybevételű készülékekről.

Az elmúlt évtizedben a BLUETTI-t az motiválta, hogy újradefiniálja a megújuló energiát, miközben világszerte mindenki számára költséghatékony megoldást kínál a napenergia használatára. Azok a benzines generátorok, amelyek mérgező füstöt és bosszantó zajt termelnek, már a múlté.

Lehet, hogy eleinte költséges, azonban az AC500 nagyszerű befektetés, hogy hosszú távon elkerüljétek a magas villanyszámlákat. Mivel megbízható tartalék áramforrás, amely 24/7 UPS funkcióval rendelkezik, zökkenőmentesen integrálható a fő hálózatba, hogy megvédjen a váratlan áramkimaradásoktól, és megvalósítsa a csúcsterhelés-áthelyezést, hogy hatékonyan csökkentse az áramfogyasztást a csúcsidőszakokban.

Forrás: BLUETTI

A CES 2023 újdonsága — A CES partnerségre lépett a World Academy of Art and Science (WAAS) szervezettel, hogy bemutassa a technológia kritikus szerepét az Egyesült Nemzetek Szervezetének az emberi biztonság előmozdítására irányuló erőfeszítései támogatásában világszerte.

A CES 2023-ra a CTA új innovációs díjkategóriát vezetett be, amely az emberi jogokat előmozdító technológiákat mutatja be.

Az emberi biztonság mindenkinek kategória nyolc új technológiai alkategóriát tartalmaz. A CES 2023 innovációs díjazottjai, valamint a termékleírások és fotók a CES.tech/innovation oldalon találhatók. További díjakat januárban hoznak nyilvánosságra. Számos díjazott a CES 2023 kiállításon az Innovation Awards Showcase-en mutatja be nyertes termékeit.

A CTA tulajdonában lévő és általa szervezett CES 2023, 2023. január 5-8. között kerül megrendezésre Las Vegasban, a médianapokat pedig 2023. január 3-4. között tartják. A résztvevők megismerkedhetnek a világmárkák új technológiáival, hallhatnak a technológia jövőjéről a vezetőktől és személyesen is együttműködhetnek a többi résztvevővel. A kiállítás kiemeli, hogy a fenntarthatóság, a közlekedés, a mobilitás, a digitális egészségügy, a metaversum és más területeken megvalósuló innovációk hogyan oldják meg a világ legnagyobb kihívásait. A közönség élő előadásokon hallhatja az iparág szakértőit, köztük a John Deere és az AMD vezetőit is. Látogassatok el a CES.tech oldalra a CES 2023 összes frissítéséért.

A BLUETTI-ről

A BLUETTI több mint 10 éves iparági tapasztalattal igyekezett hű maradni a fenntartható jövőhöz a beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas zöld energiatárolási megoldások révén, miközben kivételes környezetbarát élményt nyújt mindenkinek és a világnak. A BLUETTI több mint 70 országban van jelen, és ügyfelek milliói bíznak benne világszerte. További információkért látogassatok el a BLUETTI oldalára a bluettipower.eu-ra.

hirdetés